Uppfyller gottegris med hälsosamma recept

Ibland, oftast på kvällen vill vi ha något sött. Choklad, efterrätt, godis ... Vad ska du göra när du övervinns av sötsaker? Du hittar de bästa och hälsosamma recepten i följande artikel.

ecept för Sweet Cheesecake

 Men den goda nyheten är att de kommer att ge dig en adekvat dos av naturlig sötma så att du slutar leta efter alla skåp och kylskåp för något med högt sockerinnehåll.

Choklad och jordgubbar

Vissa typer av  eroende på vad du föredrar kan du äta den med  Om du lägger den i frysen får du lite glass. Om du gillar bananer kanske du vill dyka dem i fondue.  Det bästa är att detta kommer att tillfredsställa den hungriga och älskling.

Yoghurt och granola

landa en glasskum  (naturlig eller vanilj) med . Detta kan blandas med nötter (mandel, valnötter och liknande) eller färsk frukt.

Frukt

Det finns inget bättre än frukt för att bekämpa sötma. Gör en sallad. Du kan använda nästan allt du hittar i kylskåpet, inklusive apelsinjuice. 

Mörk choklad

Det är den enda choklad som är "tillåten" för att bli av med älskling.  (70-99%). Choklad ska inte innehålla mjölk eller socker. Ät i måttliga mängder för att minska kortisol stresshormon. Mörk choklad kan också hjälpa dig med koncentration.

Choklad är rik på tryptofan, en aminosyra som hjälper till att uppnå stabilitet i nervsystemet och kontrollerar ångest.

Smoothie

Smoothie är det perfekta receptet för att bli av hunger,  efter ett träningspass, men också för att bli av sötsaker. Det finns tusentals olika recept med alla slags ingredienser. Smoothie med frukt rekommenderas, och inte minst hälsosammare, än de som innehåller mjölk eller grädde.

Frossad juice

Det finns inget bättre än en  för att bli av med sötma. Det är också mycket enkelt. Kram saften från en apelsin eller grapefrukt. Lägg till några isbitar och kör i en mixer. Om du vill ha mer sötma, tillsätt lite socker. tt annat alternativ är att lägga till persika eller tranbär direkt i mixern, glöm inte isen!

Mokka

Även om du inte är van att dricka kaffe sent på kvällen, inte kommer att ha en liten kopp skada (men inte dricka det varje dag).Du får också . yt socker med ett hälsosammare alternativ som 

Hemmagjord glass

Glass är lätt att göra. Det är inte en regel att glass endast ska ätas på sommaren.  Pressa juice ut ur frukt eller smörj (som förklarat ovan). Placera i frysen i två, tre timmar.

Frysta yoghurt

Lägg till lite toppning på yoghurten du gillar, till exempel . Sätt i frysen. Det är det hälsosammaste alternativet att bli av med godis.

akade äpplen

Det är mycket enkelt och perfekt för kalla vinterkvällar. Det kan också göras med päron. landa äpplen med lite vatten, lägg på bakpapper i en mögel och sätt i ugnen. Du kan också hälla frukt och göra en sirap med brunt socker och vatten.

Pudding

Hemlagad Vaniljpudding är ett av de bästa recepten som kan avnjutas på eftermiddagen, men också när du är söt. Det är friskt om du bara lägger till lite socker, honung eller datum. Om du vill ha en något annorlunda smak smälter du lite mörk choklad över.

Kornbar

De är mycket näringsrika och innehåller en stor mängd vitaminer. ra efter träning. Gjord med nötter, spannmål och frukt. Dessa bör alltid vara i barnkammaren. Du kan också göra dem själv genom att blanda ingredienserna och hälla honung över den.

Frukt och keso

Det är ett gott alternativ som uppfyller sötma. . Förutom frukt kan du lägga till en matsked honung eller en tesked av kakao.

Kanelbröd

ostat bröd med kanel är friskt och gott. Smör några  med lite smör och krispig kanel över.

Söt sylt och ost

Det är mycket mer än bara ett hälsosamt alternativ. Förutom att vara söt, har både sylt och ost goda fördelar. Det är också mycket lätt att göra. Skär bara osten i bitar och ät den med sylt.

Muskat

Du kan köpa muskot i butiken eller göra det själv. . landa allt och njut av. Ät inte för mycket eftersom denna blandning innehåller mycket kalorier. Den goda nyheten är att den kommer att tillfredsställa hunger och sötma.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar