Smoothie med äpple, citron och grapefrukt för viktminskning

Testa en läcker smoothie med äpple, citron och grapefrukt som kan vara Det är ett enkelt tillägg till din kost och det får dig att känna sig mer bekväm och bekämpa vätskesamlingar.

Detta är en smoothie som kommer att fungera mot allt överskott av fett som tenderar att ackumuleras i områden som magen. Om du dricker det regelbundet till frukost eller efter din huvudmåltid, börjar du se resultat efter två veckor.

Kom ihåg att du också behöver upprätthålla en balanserad och varierad kost, undvik att ha en stillasittande livsstil och att du måste träna närhelst du kan.

äpple, citron och grapefrukt: en bantning kombinationen

Även om du vet att det inte finns någon mirakel diet för viktminskning, är rätt kost vad som kommer att ge dig de resultat du vill. så länge du är bekväm att kontrollera vad du äter.

Varför börja inte med att inkludera läckra frukter som äpplen, citroner och grapefrukt? Vi kommer att förklara varför dessa är så bra alternativ om du, som så många andra, vill gå ner i vikt.

Gröna äpplen - frukt för viktminskning

Det finns många olika typer av äpplen, men i detta smoothie väljer vi en som är grön - organisk om möjligt. Vi vill också låta skalet vara på, varför 

Lär dig om 9 fantastiska fördelar med äpplen

 • Gröna äpplen hjälper till att öka metabolism.
 • Skalet innehåller pektin, som kontrollerar lipidhalterna i kroppen. Det är ett utmärkt hjälpmedel i kampen mot fetma, eftersom pektin hjälper till att förstöra de äldsta fettstötarna.
 • De balanserar din blodsockernivån.
 • Gröna äpplen har ett mycket högt innehåll av vitaminer och mineraler, vilket hjälper till att förbättra din kardiovaskulära hälsa.
 • Detta är en mycket mättad frukt rik på fibrer. Det innebär att det bekämpar både vätskans ackumulering och förstoppning.

citroner, nyckeln till en balanserad pH

Vi har pratat mycket om vikten av att minska surheten i din kost och eliminera toxiner som skapar inflammation och sjukdomar - allt för att optimera funktionen hos många av dina organ.

tt dricka ett glas citronsaft under dagen kan Så här görs detta genom "tvångsförsvinnande", vilket innebär att fett blir mindre motståndskraftigt mot att avlägsnas eller omvandlas till energi.

Citronsaft hjälper till att minska dåligt kolesterol och ge god cirkulation.

Det förbättrar också matsmältningen, så att du kan bättre ta upp näring och förhindra gifter från att nå blodomloppet genom tarmen.

Citronsyra i citroner tar också hand om din lever medan antioxidanter och C-vitamin förstärker immunsystemet.

Detta hjälper dig att börja med en plan för viktminskning med en stark lever och ett starkt immunförsvar som kämpar för ytterligare ackumulering av fett.

lära sig att kontrollera högt kolesterol på ett naturligt sätt

Grapefruit: minskar vätskeretention och inflammation

ågot att tänka på är att denna smoothie med äpple, citron och grapefrukt inte bör vara den viktigaste förändringen i kosten ditt för att hjälpa dig att gå ner i vikt. Det ska vara ett tillägg som hjälper dig att börja dagen ordentligt eller att få dig att må bättre efter din viktigaste måltid på dagen.

 • Dessa ingredienser inte innehåller protein eller järn, så under dagen.
 • Om du lägger grapefrukt till mixen, kommer du att få en kraftfull diuretikum smoothie som bidrar till att eliminera avfall från kroppen som annars skulle leda till inflammation och vätskeretention.
 • så se till att du försöker köpa en ekologisk grapefrukt - bara det kommer att ge dig den bästa kvaliteten på antioxidanter och vitaminer.

ecept på smoothie med äpple, citron och grapefrukt

Ingredienser

 • 1 grönt äpple
 • saft från en citron
 • saft från en grapefrukt
 • 1 kopp vatten (200 ml)

Hur man gör det

 • Denna smoothie kommer att göras om fem minuter. Tvätta först det gröna äpplet och skär det i bitar.
 • Sätt sedan äpplebitarna, citronsaft och grapefruktjuice i en mixer med vatten. 
 • Du kan lägga till en matsked honung eller lite stevia om du upptäcker att du behöver få göra det lite sötare för att avlägsna den sura smaken.

Drick denna smoothie varje morgon med din frukost och glöm inte att ha en balanserad diet med hög proteinhalt och lågmättat fett.

Om du tar medicin ska du vara försiktig med att ta grapefrukt.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar