Stärka skelettet med en grön energi drink

, och det är kopplat till en stillasittande livsstil, dålig kost och ohälsosamma vanor som rökning eller överdriven alkoholkonsumtion.

Kvinnor som har nått klimakteriet har en eftersom deras kroppar producerar mindre östrogen. Östrogen är ett av hormonerna som begränsar förmågan att absorbera kalcium, ett mineral som är viktigt för underhållet av skelettet.

I de flesta fall människor som har problem med skelettet också ovanligt trött eller utmattad, som 

Det bästa sättet att förhindra skador ben och trötthet är att ha en hälsosam livsstil som innehåller gott om motion och en diet som uppfyller alla kroppens näringsbehov.

För att stödja dessa goda vanor, bör också överväga att försöka denna naturliga energi dryck som bidrar till att stärka skelettet och ger dig den energi du behöver för att ta sig igenom dagen.

Green juice för förstärkning av ben och energi till kroppen

ftersom god benhälsa beror på intag av tillräckliga näringsämnen i kosten, 

Kombinationen av spenat och äpple gör denna dryck till en utmärkt källa till vitamin och C, kalcium och andra viktiga antioxidanter som kan förhindra benförlust.

Om du känner ben- och ledvärk eller har andra relaterade problem rekommenderar vi att du försöker detta recept . Ändå är det en bra idé att prata med din läkare först, eftersom problem relaterade till skelettet kan kräva särskild uppmärksamhet för att förhindra uppkomsten av allvarligare problem.

Vilka näringsämnen är närvarande i denna naturliga energidryck?

Vänta inte! örja dricka denna kraftfulla gröna juice regelbundet för att dra nytta av näringens fördelar med varje ingrediens.

Spenat

spenat blad består mestadels av vatten, och det är en av de mest proteinrika grönsaker som finns.

Spenat innehåller lite fett och kolhydrater, medan den har ett högt innehåll av fiber, vitamin , C, , K, -vitaminer (6, 2, 1) och folsyra (vitamin 9).

land de många spenatmineralerna finns kalcium, järn, kalium, magnesium, mangan och fosfor. 

Grapefrukt

Denna citrusfrukt är gjord av 90% vatten, och i men med en hög halt av vitamin C, fiber, kalcium, magnesium och kalium.

Selleri

Selleri består av nästan 95% vatten, men , inklusive vitamin 1 (tiamin), 2, 6, 9 (folsyra), betakaroten, vitamin och C, liksom mineraler som kalcium, zink, magnesium, järn, svavel, fosfor, mangan, koppar, aluminium och kisel.

Gröna äpplen

, inklusive flavonoider och fenolsyror, tillsammans med vitaminerna , , och C, pektin, protein, kalcium, kolhydrater, natrium, magnesium, kalium, fosfor och zink. Ingenting innehåller essentiella aminosyror, fibrer, vitamin C och mineraler som zink, aluminium, bor och mangan.

Det är också en betydande källa till antioxidanter som quercetin och capsaicin, liksom eteriska oljor.eceptet vi är på väg att ge dig är utmärkt för bättre benhälsa och din hälsa i allmänhet, men

bör inte användas som ett substitut för någon medicinsk behandling som ordinerats av läkare.

Ingredienser  • 2 stjälkar selleri

 • 2 gröna äpplen, uppdelade i 8 delar

 • 1 bit ingefära (skalad)

 • metod

 • Lyckligtvis denna saft mycket lätt att förbereda - allt du behöver göra är attTvätta alla ingredienserna väl och få dem i en mixer. landa i några minuter tills allt är en jämn vätska. Om du vill, lägg till lite vatten för att göra det lättare att blanda.

 • Serveras vid rumstemperatur eller lägger till några isbitar. Du bör

 • dricka detta omedelbart
 • för att dra nytta av alla de fördelar för din kropp.

  ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar