Te med vattenmelon stenar för att rena njurar

lla vet att - det är den officiella frukt när det är sommar. Men vi är också vana vid att ta bort vattenmelonstenar; llt fler vattenmeloner marknadsförs som "stenfria" så att köparen sparar den tid det tar att ta bort dem från varje skiva.

Men inser du att de små fröerna innehåller fantastiska hälsofördelar? är du använder precis rätt mängd på rätt sätt, det 

I dagens artikel kommer vi att ge dig all information du behöver på detta konstiga nya ämne.

Fördelarna med vattenmelonstenar

Vem älskar inte vattenmeloner? Denna säsongsbetonade frukt är sommarens bästa vän eftersom Men de flesta spitar ut eller tar bort fröna antingen för att de inte brukar äta dem eller för att de tror att de är i vägen. Tyvärr betyder det att de saknar de otroliga hälsofördelar som vi delar med dig.

1. Små frön, men stora som ett laxermedel

De flesta frön från frukten har en milt laxerande effekt som Problemet är att vattenmelonstenar är mycket större än, till exempel, jordens frön. Det gör det mindre troligt att folk kommer att äta dem, medan de som faktiskt vet fördelarna med dem kommer att använda denna storlek till sin fördel och göra en te för att bekämpa förstoppning. Vattenmelonstenar är mycket effektiva!

2. engöring kroppen och förbättra njure hälsa

Te gjort av vattenmelon stenar har använts i århundraden för att rena njurar och behandla njursten. Dessa frön har en kraftfull renande effekt, vilket är att de bidrar till att avlägsna ackumulerat avfall och gifter och förbättra njurfunktionen, så att de håller njursten från att bildas från början.

Förutom fördelarna med njurs hälsa kan du också dricka te med vattenmelonstenar för att reglera blodtrycket.

3. Vattenmelonstenar innehåller mycket energi

Det är synd att när du spitar ut fröna kommer du att förlora så många fördelar. Jo, det är de. Vattenmelongstenar är rik på lykopen, en kraftfull antioxidant som också finns i tomater. De innehåller också höga halter magnesium och zink.

Tänk på följande fakta:

 • Vattenmelon Steiner har en mycket låg halt av kalorier. Samtidigt är de fylld med en massa energi, vilket gör dem De är också vackra på de dagarna du känner för trött för att komma ur sängen.

Hur gör du te med vattenmelonstenar för att avgifta njurarna?

Det är verkligen väldigt enkelt. Denna medicinska tonåring är utmärkt för alla som lider av njurproblem och även återkommande urinvägsinfektioner. Observera följande steg.

Ingredienser

 • 40 g vattenmelon stenar (försöker använda organiska vattenmeloner)
 • 1 liter vatten
 • 150 g vattenmelon, skuren i bitar

Framställning

 • Det första steget är att I väntan på att koka, använd en mortel och mortelstöt för att krossa vattenmelon stenar till en fin massa för att göra det lite lättare att laga dem.
 • Lägg dem till kokande vatten och Ta bort dem från värmen och låt blandningen ligga i en timme under kylning. lötlägg vätskan och spara på det medicinska vattnet.
 • Vad är nästa? Kör bitarna med vattenmelon och te i en mixer. Förvara denna blandning i kylskåpet, 

Hur ska du dricka tonåring av vattenmelonstenar?

 • Du borde dricka denna tonåring vid rumstemperatur. Ta den första koppen på en tom mage på morgonen och nästa koppar en halvtimme efter att du har ätit. Följ denna behandling två dagar varje vecka tills du uppnår de önskade resultaten.
 • Om du fortfarande behöver göra det sötare, lägg till en matsked honung (25 g). Vi bör också påpeka att även om du kan bara hitta denna frukt i dagligvaruhandeln under vattenmelon säsongen, kan du alltid hitta vattenmelon stenar i hälsokostbutiker under hela året.
 • Se hur denna behandling fungerar för dig. Kom ihåg att aldrig överskrida de rekommenderade 40 gram vattenmelonstenarna. eftersom de inte smälta bra om du bara äta dem råa.

Ska vi komma igång idag?

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar