Sex Och Relationer 2020

Kategori: Sex Och Relationer 2020

Ingen förtjänar din kärlek mer än du gör

Ingen förtjänar din kärlek mer än du gör

Ingen förtjänar mer stöd, kärlek och uppskattning än du kan ge dig själv. Det rätta är att de är fastnade i en värld av människor som omger dem som älskar dem och ger dem en plats i världen som erbjuder säkerhet och säkerhet. Även om det är sant att alla förtjänar att bli älskad, respekterad och uppskattad, måste du först veta hur du aktiverar dessa känslor inåt, mot sig själv.
5 Konsekvenser av psykiskt våld, bör du vara medveten om

5 Konsekvenser av psykiskt våld, bör du vara medveten om

Psykiskt våld är en typ av våld som drabbar den emotionella offerets stabilitet. Det gör att han eller hon känner sig hotad, skyldig och till och med helt värdelös. Vanligtvis är aggressorn en manipulerande person. Han eller hon utnyttjar den kärlek eller hängivenhet som den andra personen känner för för att upprätta nästan total kontroll över sina liv.
Dina kusiner: Vänner och "andra syskon"

Dina kusiner: Vänner och "andra syskon"

Dina syskon representerar ett unikt familjeband; Dessa nära släktingar eller "andra syskon" berikar din barndom och tonåringar. Den psykologiska och sociala miljön på de starka banden du förknippar med kusiner som liknar vad du har med dina föräldrar och syskon Bläddra unika vänner som, förutom att dela moderns eller faderns efternamn, har delade tusentals sagor med dig, och du har skapat tusentals minnen och formade viktiga bitar i varandras uppfostran.
Vara modig nog att säga "ja" eller "nej"

Vara modig nog att säga "ja" eller "nej"

Att leva utan rädsla för att dömas eller förkastas på en gång är inte något vi kan uppnå från en dag till nästa. Vi är rädda för att hamna i montern för våra tankar, avslagits på grund av vårt sätt att vara, och för de val vi gör. Det finns ingen sämre rädsla än vad vi själva tror, ?? och vi borde aldrig glömma det här.
7 Giftiga beteenden som föräldrar inte vet om

7 Giftiga beteenden som föräldrar inte vet om

När barn föds, är det inte så att de kommer med en bruksanvisning underarm som lär oss hur man blir bättre föräldrar. Faktum är att många av oss faller i giftiga beteenden som påverkar barnets utveckling negativt. Föräldrar försöker alltid att höja sina barn så gott de vet och kan. Men ibland är de inte helt medvetna om att de visar vissa beteenden som kan orsaka mer skada än bra.
När är dina mest fertila dagar?

När är dina mest fertila dagar?

Att försöka bli gravid och känner mer och mer otålig? Har det slagit dig att kanske du eller din partner har fertilitetsproblem? Det första steget är att slappna av och lära sig att känna igen vad de mest fertila dagar i månaden med tipsen nedan. Lär dig att upptäcka förändringar i kroppen, liksom metoden för reglering av basal temperatur och på nolltid du kommer säkert att veta vilka dagar som är bäst för att bli gravid.
Sju tecken som avslöjar en otrogen partner

Sju tecken som avslöjar en otrogen partner

Då och då kan du misstänker att din partner har svikit ditt förtroende eller är otrogen mot dig . Det kan finnas några små tips som får dig att tänka, även om din partner förnekar alla avgifter. Men känslan av att något är fel kan orsaka mycket stress. Ändå finns det är svårt att veta med full säkerhet om förhållandet verkligen hotas , särskilt om din partner inte erkänna det.
Desto större känslomässiga sår är mer privat smärtan

Desto större känslomässiga sår är mer privat smärtan

Oavsett hur det gör ont nu, måste du veta att denna känslomässiga skada du känner inuti dig, det påverkar hela universum, kommer läka. Ju större din känslomässiga sår, desto mer privat kommer du att vilja och mer ensam du kommer att känna. Negativa känslor är vanliga fiender i mänskligheten som både påverkar oss och hindrar oss från att komma framåt.
Oxytocin, "kärlek hormon" har en mörk sida som du bör veta om

Oxytocin, "kärlek hormon" har en mörk sida som du bör veta om

Get ord representerar något som intensiv, ren och magiska gillar känslan som kommer från oxytocin, även känd som "kärlek hormonet". Det är samtidigt högt biologiskt och känslomässigt. oxytocin är ibland känd som kär hormon, klämma molekyl lycka kemi och även som den kemiska formeln för föräldrar. Till exempel är oxytocin av största vikt vid tidpunkten för födseln.
Lära sig att vara självisk

Lära sig att vara självisk

Att vara självisk är full av negativa konnotationer. Att vara självisk är inte bra: det gör att andra människor ser ned på dig med förakt. Att vara självisk betyder att du inte vet hur du ska dela, bara tänka på dig själv och alltid sätta dig själv först. Vi rekommenderar: Du förtjänar att vara lycklig Vi vet att vi inte ska vara själviska.
[pagination/]