Sex Och Relationer 2019

Kategori: Sex Och Relationer 2019

När Rödluvan mötte sin rädsla

När Rödluvan mötte sin rädsla

Skräck lurar i skogen i ditt vardag. Det strävar efter dig och observerar dig med sin wolfskin. Ibland känner du dig utsatt. Det är som om du är Little Redhead, och du måste starta ett nytt kapitel genom att våga i okända scener. Det här är nästan som en passage av passage. Här utmanar du dig själv och lär dig vem du är.
4 Vanor glada människor har

4 Vanor glada människor har

Alla vanor som ger lycka först kräver en sak: emot. Vi kan inte glömma att sann lycka ligger bortom gränserna för rädsla. På grund av detta kan bara de som har tillräckligt för att verkligen nå denna sinnesstämning bara. Ingen har någonsin lärt oss att lära oss att vara lyckliga. Det är därför som vi gör misstag från tid till annan.
De tänker högt är inte galen

De tänker högt är inte galen

"Låt oss se, efter jobbet jag behöver träna och agera ... Hur jag fånga det? Åh, och jag måste komma ihåg att göra middag vid 19 ..." Låter detta vara bekant för dig? Du kan bli nedsänkt i denna konversation med dig själv medan du tar en kaffepaus på mitten av dagen . Så plötsligt visas en av dina kollegor.
7 Tecken på att du är en fri ande

7 Tecken på att du är en fri ande

En fri ande är en person med en typ av personlighet som har nått en viss mognad och psykisk kapacitet som bygger på självförsörjning och säkerhet. Det är inte lätt att nå toppen av personlig tillväxt. Dessutom har det att göra med en dimension som passar in i hierarki av behov som Abraham Maslow infördes 1943 i sin artikel "En teori om mänsklig motivation" (A Theory of Human Motivation).
10 Skäl för att tillhandahålla flera klämmor varje dag

10 Skäl för att tillhandahålla flera klämmor varje dag

Klämmor definieras som att sträcka sina armar runt en annan person i en omfamning som ett tecken på kärlek eller sympati. Men de senaste åren har denna åtgärd fått mycket uppmärksamhet, eftersom det har visat sig att kramar ger stora fördelar både för din fysiska och psykiska hälsa. Och även om vi kan ta dem för givet är kramar ett kraftfullt vapen för att bekämpa stress och att övervinna negativa känslor.
Den mörka smärtan av depression

Den mörka smärtan av depression

Depression, den mörka smärtan sväljer de som lider av den. Det är som en gigantisk, läskig halsduk som fångar dig, gör dig blind från ditt liv och skickar ett mörkets filt för att kväva dig och de stänger dig. Sadness, irritabilitet, letargi, förlust av intresse för sin omgivning, oförmåga att uppleva glädje, aptitlöshet, skuld, svårigheter att tänka, koncentrera sig eller fatta beslut; återkommande tankar om dödsfall eller självmord .
Så att du får fred med dig själv

Så att du får fred med dig själv

Jag vill skapa fred med mig själv. Jag har trots allt skadat mig så mycket och låt mig själv ledas av så många förvirrande meddelanden att jag har blivit min egen värsta fiende. bara genom att gå ut, vi bombarderas med en massa meddelanden, annonser och affischer som säger att vi måste vara tunnare, dölja rynkor vår, har fylligare hår .
En guide för att förföra din partner

En guide för att förföra din partner

Att förföra din partner är en mänsklig färdighet som vanligtvis sker i de första stadierna av en relation. I början båda parter mer benägna att falla i romantiska formler och bli förtrollad av den andra. Du borde veta att, även om det är vanligt i de första etapperna, behöver det inte nödvändigtvis vara sådant.
Medicin kvinna inne du

Medicin kvinna inne du

Begreppet "medicin kvinna" är ett vanligt ämne inom antropologi och andlig skull avsnittet om bibliotek. Men tänker på konceptet och vad det kan betyda hjälper din personliga tillväxt som kvinna . Det kan vara värt att upptäcka, eller snarare, "återupptäcka". Medicine Woman du har inom dig är en varelse full av berättelser och visdom som har gått på över generationer.
4 Vanliga misstag i ett förhållande

4 Vanliga misstag i ett förhållande

Genom ditt liv och genom personlig utveckling blir du bättre bekant med dig själv. Du lära av de misstag av din tidigare förhållande , och du upptäcker också "väggar" du ibland sätta upp runt sig själv och mellan dig och din partner att fortsätta att vara bekväm och glad. Men ibland är de inte så lätt att känna igen.
[pagination/]