4 Vanliga misstag i ett förhållande

Genom blir du bättre bekant med dig själv. , och du upptäcker också "väggar" du ibland sätta upp runt sig själv och mellan dig och din partner att fortsätta att vara bekväm och glad.

Men ibland är de inte så lätt att känna igen. Ibland uppträder du på ett inte så bra sätt mot din partner, istället för att visa kärlek, respekt och uppskattning av honom, skapa misstro och olycka. I dagens artikel kommer vi att titta på några av dessa par gör som kan skapa en stor avståndet mellan dem.Du har definitivt upplevt detta på ett eller annat ställe. Du har varit i ett förhållande där det är så lätt att bara säga "Jag älskar dig" varje dag. Och medan dessa ord får oss att känna oss trygga, är ord inte tillräckligt för att uttrycka din kärlek. Du måste också göra något för att verkligen visa hur glad du är i den andra personen.

 • lla uttrycker kärlek på sin egen väg. Vissa människor är bra att uttrycka sig, medan andra kan vara mer motvilliga och visa sina känslor på ett mer subtilt sätt som kräver en djupare förståelse för att tolka. Det finns oändliga många sätt att visa kärlek.
 • Vissa människor förväntar sig att få en bekräftelse på de andras känslor hela tiden: blinkning, vidtas, en kram ... Men du måste förstå att inte alla har samma behov och att det betyder inte att de älskar oss någon mindre.
 • Kärlek kan också uttryckas med en blick . Kanske är det bara ett leende som påminner dig om flickvänens ovillkorliga stöd och beundran. Klart vill du att din partner ska vara bättre att uttrycka sig och berätta varje dag att han vill vara med dig. Men det viktigaste är att när han gör det, oavsett hur sällsynt det är, är det med fullständig uppriktighet.
 • Ord kan bland dina tankar eller bli missförstådda. Och det är lätt att ljuga med sina ord, men aldrig med sina handlingar. Lägg märke till hur din partner behandlar dig, hur han bryr sig om dig och om han respekterar dig .... Det är äkta kärlek.
 • Om du är en sådan person som verkligen behöver den dagliga bekräftelsen av kärlek och du känner att "han älskar dig mindre än du älskar honom" måste du prata med din partner. erätta för honom precis vad du behöver.Det här är många människor som går in. De tror att älska sin partner innebär att allt, utan villkor och utan gränser . Det är viktigt att älska någon med visdom och balans.

 • Du ger dig en annan person med vetskap om att du ska vara ett "lag". Du ger av sig själv och han återvänder. Du berika sitt liv, och din, baserat på mognad och individualitet, blir dig en enhet som växer dag för dag. Om du ger upp allt för den andra personen kommer det att bli en dag där du inte bara känner dig tom, men
 • också . Det är upp till dig att du inte ens vet att du har stängt dig själv i relationen och nu finns det ingen väg ut. Förväntar sig att din partner gör saker för dig är inte självisk.
 • I slutändan tar båda parter hand om varandra, och båda är lika ansvariga för hur mycket lycka det är i relationen. 3. Om något stör dig, var inte tyst och vänta på den andra personen för att förstå vad han gjort fel

Människor vet inte allt. tt vanligt misstag i ett förhållande är att tro att när något gör ont eller stör oss, kommer deras partner att veta.

Men på grund av det, istället för att säga vad som stör dem

väljer vissa människor att inte säga någonting för att bli arg. Detta är en väldigt omognig strategi.

Om något stör dig behåller du inte det inuti dig. Och åtminstone kastar inte "osynliga döttrar" på din partner eftersom det bara fortsätter en ond cirkel med meningslös ilska. Var inte rädd för att säga din åsikt.

Om något stör dig, säg det . Är du sårad, berätta det. Om du behöver något, fråga. Din partner är den person du har valt att vara med. Du måste skapa harmoni mellan dig genom dialog och samarbete, inte ett slagfält. 4. Låt inte "hela världen" gå runt din partner

Titta på det här sättet: är du skriver in ett nytt förhållande är du båda ett barn. Du vill fokusera hela världen runt den personen. Och det är okej för att du har valt att starta ett nytt liv med honom.

Men kom ihåg:

Det är viktigt att fortsätta att växa personligt

 • . Det innebär att varje dag du behöver fortsätta att lära dig, experimentera med vem du är. Försum inte din utbildning, dina vänner eller ditt jobb. Förhållanden är givetvis viktiga. Men detsamma är de andra aspekterna av ditt liv, som motion, din vänskapskrets, och
 • din egen tid ... . llt detta hjälper till att berika dig som en person. Och igen bygger det självförtroende och säkerhet. Det är mer moget. Om du bara fokuserar på din partner och försummar din karriär eller personlig tillväxt, kommer du att börja känna dig frustrerad och till och med skylla din partner att vara olycklig.
 • . Det är så du hittar sann lycka i livet. Det är verkligen värt det.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar