4 Skäl och situationer när vi inte ska ha sex

 med oss ??själva. Det är därför det undertrycker lusten eller att inte låta oss njuta av det är absurt.

Men oavsett hur många gånger vi har sagt hur positiva det är, är det också sant att allt har en negativ sida, och sex är inget undantag.

1. är någon är otrogen

Oavsett om det är du som är  eller om du har svikit, om du anser att otrohet som något negativt för ett par, ska du inte göra det.

Din självkänsla är försvagad, du kommer att vara ledsen och du kommer att känna dig illa när det gäller den andra personen. Dessutom, om du tolererar otrohet utan att acceptera det, kommer förhållandet att fyllas med nag och hat. Därför är det viktigt att lägga alla kort på bordet. Kanske kan du ha ett öppet förhållande eller hitta en lösning på den.

Det är viktigt att nämna att

det värsta du kan göra är att dölja otrohet.  Det finns människor som inte kan vara monogamiska, och i stället för att låtsas, bör man vara ärlig.

2. För att få kärlek

Har du någonsin varit känslomässigt beroende? Har du svårt

barndom  Människor som inte hade en stabil familj har ofta problem med relationer senare i livet. Det är inte så att du inte tycker om sex, men det gör du för att få den kärlek du verkligen behöver. Det blir som ett dop, en missbruk som orsakar ångest när du inte får det.

I denna situation

utvecklas känslomässigt beroende och till och med den ovannämnda otroheten.  I detta fall är det nödvändigt att behandla roten till problemet utan att mata den med doser av kön som får dig att känna tom på samma sätt.

Dessutom faller en person som använder sex för att få kärlek ofta till giftiga relationer, som han eller hon inte älskar, men behöver bara något. Detta kan orsaka mycket mer skada, eftersom det ursprungliga problemet fortfarande finns.

3. är man är beroende av sex

Som med alla missbruk, om du är beroende av kön, det är något negativt som måste lösas. Detta kallas hyperseksualitet.

Hyperexuella människor kan inte uppfylla sitt sexbehov.

 Detta tvångsmässiga behov kan leda till skuld, en känsla av tomhet, frustration och förlust av självrespekt.

n beroende njuter aldrig av det eftersom det är en tvångsakt och all glädje är förlorad.

4. tt undvika problem

Har du någonsin hört att många par argumenterar när de har sex?Många använder detta som en lösning på sina problem.

Den stora lögn är att detta inte ger det önskade resultatet.

Problemen fortsätter men döljs under en tillfredsställande aktivitet. Om du börjar tänka på sex när du argumenterar eller inte håller med din partner, det är något man måste komma ur ditt sinne.

Det kommer att ha långvariga konsekvenser för relationen,

 Har du någonsin använt sex för en av de ovan angivna skälen? Även om det kan lösa dina problem tillfälligt, kommer följderna efter sämre.

Det är viktigt att vi inte ger upp för sexuella önskningar när vi befinner oss i dessa situationer.

Skulle du lägga till andra skäl?

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar