4 Sätt att övervinna otrohet i

 Här är en situation där det förtroende du gav till din partner har blivit bruten.

Många människor är otrogna av naturen, medan andra inte har möjlighet att vara ärlig med sin partner för att förmedla deras behov av ett öppet förhållande. v vilken anledning som helst, den som varit trogen och nu har blivit besviken, den person som lider av.

Vi rekommenderar: 

Även om du lider i en sådan situation, hur man handskas med och övervinna  på bästa möjliga sätt stort problem som uppstår . Vad du inte kan göra är att fortsätta välja på såret.

1. n smärta som aldrig tar slut

är otrohet inträffar i ett förhållande, är det viktigt att prata om det, och det är ett krav att den person som var otrogen, att vara ärlig i alla lägen. 

Även om du ont och vill ha svar, kan de inte hjälpa dig när du ber dem om det. Gör bara inte vad många människor gör: täck smärtan och ignorera den.

De säger "ögon som inte ser, hjärta som inte känns" inte kunde vara längre från sanningen. Det finns inget att låtsas, inget att ignorera och du kan inte fortsätta som om ingenting har hänt.

Din smärta kommer att komma upp igen en dag när man minst anar det, oavsett hur mycket du begrava den. Du avslöjar bara det oundvikliga. u är det dags att göra val, även om det är för smärtsamt.

Se: 

2. Du måste vara ärlig om din relation

Vissa par lyckas återställa sin relation efter otrohet, men inte alla är lika. är någon har brutit förtroendet som var där, fråga dig några frågor.

 Kan du fortsätta sova bredvid personen?

Var ärlig mot dig själv, eftersom många människor kommer att svara "ja" på dessa frågor, men aldrig lägga ner den dagliga attacker och hånade mot sin partner.

Kanske kan en tillfällig separation hjälpa dig att rensa ditt sinne och se allt i ett bättre perspektiv. Kanske om äktenskapsbrott var en "one night stand", det spelar ingen roll så mycket, men om det var mer av en dubbel relation, måste lämpliga åtgärder vidtas.

 Detta är bara ett alternativ om det inte finns något hat mellan dig och ingen skandal. Du måste gå in i den med kärlek och önskan om försoning.

3. Det finns liv efter din partner

Otrohet kan kyssa dig på insidan. Du tror att du aldrig kan övervinna denna stora besvikelse, men du vet vad?Du har fel.

Denna situation är bara en annan fas - en svår, det är sant, men en där du kan komma ut starkare om du möter det ordentligt.

Kärlek kommer att vara det främsta incitamentet att 

Upptäck: 

Om du känner att det inte finns någon lösning eller du inte ens hittar en, så är det ljus i slutet av tunneln. Livet slutar inte med denna partner. Det finns tillräckligt med kvar av livet för att fortsätta, många människor lär känna och många erfarenheter att leva.

4. etala aldrig med samma mynt

Vissa tror att de kommer att må bättre om de får den andra personen att känna samma störning som de gjorde. För att göra detta försöker de att orsaka samma skada.

Kanske vill du förlåta din partner för att vara otrogen, så de vill veta hur du kände. Kanske, så snart du avslutar ditt förhållande, börjar du dö en ny person bara för att göra dem avundsjuk eller försöka få dem att tro att du aldrig brydde sig om dem.

Verkar du ens vad du gör genom att agera så här? Det kommer inte att göra dig bättre, och 

Vad du gör är att agera på ett sätt som gör dig olycklig och bygger upp under smärtan du redan känner ännu mer.

Innan du läser läser du: 

Hälsa, prata, gå ut med dina vänner, älska på alla människor som älskar dig och släppa ut det - men gör inte saker som du kommer ångra dig.

, men det kommer att skada dig med en mycket större intensitet första gången. Gräva inte ner i smärta. Titta framåt och var glad.

Otrohet är en annan upplevelse du kan lära av, oavsett resultatet med din partner.

Så här läker du ditt förhållande genom otrohet

För att övervinna otrohet måste båda parter göra sin del och börja från början utan att ha på sig naglar. Om detta inte är möjligt kan det vara bäst att sluta. Läs mer "

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar