4 Sätt att sluta förvänta sig alltför mycket av den andra

 Vi kan inte låta oss vara för mycket från andra eftersom vi inte vet om de kommer att vara samma person imorgon och det kan göra att vi blir skadade.

Du bör läsa: 

 är du har upplevt tillräckligt med besvikelser inser du att det är dags att ändra hur du ser på andra människor, och du borde sluta förvänta dig för mycket av dem.

För stora förväntningar för andra leder till besvikelse

Det vänta på saker som aldrig kommer eller händer, vilket leder till . Du kan inte förvänta dig några andra eftersom du vet att deras handlingar ligger utanför din kontroll. Men vet du vem du kan förvänta dig? Själv.

Idag vill vi bjuda in dig för att lära dig om 4 sätt som kan hjälpa dig i din övergång för att börja släppa dina förväntningar. Det kommer att frigöra dig och låta dig orealistiska förväntningar. Det är dags att du slutar förvänta dig och att du börjar leva.

1. Lär dig att skilja förväntningarna från missbruk

Du kanske inte inser detta,  Hur du handlar påverkar hur du känner. Du är beroende av andra eftersom du har gjort dem ansvariga för en del av dig som du bara kan ansvara för.

Läs 

 Om du lär dig att inte ta saker så tung och släppa dina förväntningar, kommer det att låta dig se att lyckan ligger i dina händer, och bara du är ansvarig för det.

2. cceptera att du inte alltid får vad du ger

Vi har alla hört att vi inte kommer att förvänta oss att få något i gengäld om vi ger något. Men på insidan vill vi alla få tillbaka något på ett eller annat sätt. I det här fallet förväntar vi oss att andra betalar tillbaka våra handlingar.

Detta innebär bara att vi sätter oss i situationer där våra förväntningar kommer först.  Inte alla kommer att kunna leva upp till dina förväntningar. li inte upprörd. Du borde vara glad över vad du var villig att dela utan förväntningar om vedergällning.

3. Idealisera aldrig människor eller situationer

Förväntningarna laddas med idealiska situationer. I romantiska relationer kan vi till exempel se vår partner som vår idealiska pojkvän, perfekt och utan misstag.Denna illusion förändras över tiden, eftersom det leder till stora besvikelser.

Discover 

 och inte alltid till det bättre. Detta kommer att skada, det kommer att dyka och du kommer inte inse att du är ansvarig. Du kan inte styra någonting eller någon. är vi idealiserar tror vi på en dröm som aldrig kan gå i uppfyllelse.

4. Vi har fel, ingen är perfekta.

Kanske har du aldrig varit på andra sidan bordet och har aldrig besvikit någon tidigare. ller kanske någon förväntade dig mycket av dig, men du uppfyllde inte dina förväntningar, och det skapade en stor besvikelse.

Ingen är perfekt, så vi måste acceptera oss själva som vi är. Vad händer om vi alla började acceptera istället för att förvänta oss något som aldrig kan komma. På det här sättet, om någon gör något fel, kan du acceptera det eftersom du inte hade några förväntningar. I stället, om du beter sig bra kan du få en trevlig överraskning.

 Om du är trött på att bli besviken över att andra ändrar mening från ögonblick till ögonblick, över människor som är själviska, sluta då vänta sig så mycket av dem.

Gå inte innan du läser: 

 cceptera andra, låt dig aldrig bero på andra för att vara lycklig. Ställ dig fri, ta restriktiva attityder som hindrar dig från att följa dina drömmar. Sluta vänta och börja leva ditt liv autentiskt.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar