4 Underbara saker våra barnbarn lär

Dina barnbarn lär dig många saker varje dag. I själva verket hjälper de till och med 

Även om det är sant att vara förälder är något som förändrar ditt liv, kommer gåvan att vara en morförälder ge oss en slags lycka som är fantastiskt.

Det finns unga farföräldrar, och de som aldrig förväntade sig att ha barnbarn eftersom deras barn väntade på det var rätt tid för dem.

Varje situation är unik, men de flesta av oss kommer att uppleva rollen som en farförälder som en exceptionell stadium full av nya utmaningar att växa, och till och med hamna i oväntade situationer.

Det är värt att ta en stund att reflektera över detta livsstadium så att vi kan analysera allt som detta kan ge oss.

De barnbarn din: små buntar av känslor som ger ljus i ditt liv

Vi vet alla att barnuppfostran ligger hos föräldrarna. De är den primära kärnan, och de ansvarar för att vara där i varje steg i barnets liv.

 Den kontakt de har med sina barnbarn beror på kvaliteten på deras förhållande med sina barn.

Läs också: 

Vi vet alla att det ibland inte är relationen med våra föräldrar är alltid det bästa.

Men den stora delen av befolkningen upprätthåller positiva och berikande band med dem, så de tittar på farföräldrar som ett nödvändigt stöd för att höja barn. 

1. De får oss att ompröva de misstag vi har gjort med våra barn.

Ingen är född med kunskapen om hur man höjer barn. Ibland tvingar vissa personliga situationer oss att höja våra barn på ett sätt som inte är förenligt med det sätt som vi skulle ha velat för dem

(på grund av ekonomiska problem, eller ett jobb som kräver att du tillbringar mycket tid utanför Home). är de bryr sig om sina barnbarn, allt detta som farföräldrar funderar på hur de kunde ha gjort saker annorlunda, eller att de gör upp för misstag de gjorde med sina barn.

  • I stället för att undvika att göra dessa misstag med sina barnbarn, ger de råd till de nya föräldrarna. lla föräldrar bör utan tvekan överväga dessa tips.
  • 2. Det enda syftet: att ge lycka

egler, gränser, varningar och straff för dåligt beteende bör bestämmas av föräldrarna.

Farföräldrar lär barnen, men deras ansvar är inte detsamma.

  • Din roll som primära vårdgivare är tidigare. Ditt ansvar nu, framför allt, är att hjälpa dina barnbarn att vara lyckliga. arnbarn är en ny energikälla som tvingar oss att göra det bästa av oss själva och, framför allt, vara en av de släktingar som är mest älskad av våra barnbarn.
  • Se även:

Lär barns lycka, inte perfektionism 

llt vi har genomlevt, allt som vi har upptäckt, alla vårt förflutna med sina triumfer, rädsla, upplevelser och magnifik utsikt, är sanna skatter som vi måste ge till våra barnbarn.

Kom ihåg att ett sätt att komma ihåg i våra familjer är genom dessa lilla efterkommare genom att engagera dem med våra berättelser och känslor.

  • Prata med dem så ofta du kan,
  • Var en som berättar historier och har ett svar på alla frågor.  4. Du upptäcker styrkor som du en gång trodde att du hade förlorat

är du höjer ett barn, ändrar det något på insidan av dig, du lär inte ge upp och kämpa för dessa barn för att ge dem det bästa livet har att erbjuda .

är dessa barn växer upp kommer de senare att kunna möta världen med lätthet och mognad. Vi ska vara stolta, men vi kan känna att vi har avslutat ett stadium av våra liv.

  • Vi har tydligt våra hobbies, vår familj och vårt ansvar, men med ankomsten av barnbarn kommer många saker att förändras igen.
  • Vi omdefinierar oss nu "vi är morföräldrar", som tvingar oss att hjälpa våra barnbarn så mycket som möjligt genom att vara en källa till känslomässigt stöd och uppmärksamhet. 
  • Om du vill lära sig värdet av hårt arbete

Det finns en hel del arbete, och även om det är spännande, innebär det nya utmaningar som vi är redo att gripa med optimism.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar