5 Grundpelarna för kvinnliga healing

 och hålla våra styrkor nära, växa i frihet, integritet och framför allt, lycka.

Som ni redan vet, lämnar livet ibland många inre sår, även om de inte kan ses från utsidan, bärs som osynliga vikter. De bor hos oss varje dag, nästan utan att vara medveten om det och de kan till och med göra oss sjuka.

I ett samhälle där vi sakta men säkert börjar få mer makt och större tillgång till det offentliga rummet som, inte så länge sedan, fylldes av män, det finns fortfarande vissa saker som verkar vara oförändrad.

n kvinna i dagens värld har tillgång till många möjligheter, men (löneskillnader, svårigheter främjas, problem förhandlar ...)

och ovanpå det hela, vi ofta familjär ansvar samt (huset, barnen och ibland tar vi även hand om äldre familjemedlemmar).

llt detta innebär att vi ibland hamnar och glömmer oss själva. Vi glömmer att läka som kvinnor.

Idag bjuder vi in ??dig att granska dessa kolumner så att du kan reflektera över dem under ett tag.

ycklar till andlig kvinnlig helande

1. Förstå dina cykler

Om livet i allmänhet består av faser och cykler måste vi inse och acceptera det faktum att när det gäller en kvinnas natur, det handlar om en större orientering.

 • Den kvinnliga kroppen styrs väsentligen under hela menstruationscykeln. Senare går hon in i en ny och viktig scen: 
 • Minns att varje kropp är unik och 
 • Vissa kvinnor möter smärtsamma menstruationscykler, medan andra 
 • Förutom vår menstruationscykel måste vi också uppfylla våra egna livssteg. Ungdomstid är ett underbart stadium där vi ibland lever med våra misstag.
 • Men så fort vi blir , vi går in i en annan scen som vi behöver för att leva fullt ut, omfattande och att acceptera tidens gång, men vi måste också njuta det stadium där vi måste kämpa för ya mål att vara lika lyckliga eller lyckligare.

2. Håll ett intuitivt anslutning till dina behov och vad omger dig

Intuition är inget annat än en röst för medvetandet och den implicita visdom som vunnits från dina lektioner och din "föraningar" vilket alltid är bra att förstå.

 • Ibland slår kvinnor även "med" denna intuitiva röst eftersom de är så fokuserade på andra, ansvar och det yttre trycket.
 • För att läka som en kvinna och att vara intuitivt att allt omkring dig.

3. Du är en komplett människa

Kvinnan som ser sig själv som en ofullständig halv, som behöver hitta en partner för att ge sina liv mening och att finna lycka, tar väldigt fel.

 • Den som sätter sin lycka på någon annan, har förlorat kontrollen över sina egna liv. Detta är inte korrekt.
 • Vi är mogna individer med Vi har en stor styrka att kämpa för vad vi vill och vad vi behöver.
 • Love kan dyka upp i de mest oväntade ögonblick, men det betyder inte att du ska vara besatt av att hitta den perfekta personen att vara lycklig.

Först bli den person du vill vara, och du kommer att vara din egen bästa företaget.

4. Ta hand om ditt liv varje dag, även om andra kan kalla dig "självisk"

jag är säker någon gång det har följande hänt dig: du är så mättad av allt omkring dig att du måste ta på eftermiddagen bort.

 • är en familjemedlem eller vän ber dig att möta dem någonstans och du säger , blir de sura. Det finns också de situationer där du behöver för att klippa den vid roten eftersom någon annan skada dig.
 • är du tar detta steg och befria dig från vissa situationer kan en del kallar dig "självisk" eftersom du bara tänka på sig själv.

bryr sig inte om dem. Dessa ord, denna kritik, är bara skadliga ljud. för att sätta gränser för att skydda sig själva, att fortsätta att vara sig själva och inte har en marionett manipuleras av andra.

5. "reparera" trasiga delar

För att läka sig själv som en kvinna, måste du "reparera" de delar som är trasiga inuti: besegra, ensamhet, besvikelse ...

 • Om du inte detta kommer att samlas så mycket tomhet som du kommer att sluta älska livet, och ännu värre, kommer du att sluta älska dig själv. I stället kommer du tillbaka för att stödja dig för saker runt dig för att bygga din lycka.

Så gå nya vägar med mod och tapperhet. De trasiga delarna behöver en starkare tråd att hålla ihop, och du hittar den med tolerans. Det här är en otrolig del av kvinnlig helande som vi alla har.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar