5 Viktiga frågor du måste ställa dig själv innan du avslutar en relationDet är därför viktigt att vi använder denna situation som ett alternativ . Detta är en möjlighet att fråga oss några stora och viktiga frågor. amnlösa: Dessa fem viktiga frågor.

Dessa är viktiga frågor som får oss att öppna våra ögon och reflektera. Vi bör reflektera över om detta beslut att bryta upp är ett bra beslut eller om vi har fel.

 Om vi ??bestämmer oss för att avsluta det kommer vi att kunna skapa hälsosammare och starkare band i framtiden.

Kontrollera även: 

1. Letar du efter den "perfekta personen" i din partner?

Det är viktigt att förstå detta eftersom vi alla har höga förväntningar. Ibland 

Ibland tar vi inte hänsyn till att den andra personen är en människa. Vi kanske tror att de är som en prototyp, eller att denna erfarenhet av relationer inte fungerar bra.

Som i alla omständigheter,  Vi kan börja känna oss frustrerade, och det får oss att känna oss besvikna. Vi börjar också döma eller skylla på den andra personen.

Det är viktigt att vi frågar oss om vi börjar överväga att avsluta vårt förhållande eftersom vår partner inte kan möta dessa omöjliga förväntningar.

Om så är fallet måste vi lära oss att ta bort denna ögonbindning som orsakas av våra orealistiska idealiseringar av ett förhållande. Vi måste komma ihåg att andra är mänskliga.

2. Är mitt förhållande ohälsosamt?

Frågan om att avsluta ett förhållande kan bero på en olycksfel som bara ökar över tiden. Om så är fallet är det viktigt att  Vi måste bestämma om det har blivit osunt för oss.

För att slutföra detta retrospektiva 

 och få oss att fatta irrationella beslut. Vi kan inse att vi kanske inte har tagit upp tecken på missbruk, manipulation, lögnare eller misshandel som har skadat oss.

Om vi ??för närvarande är i ett ohälsosamt förhållande måste vi säga upp det så snart som möjligt. Som namnet korrekt visar är förhållandet skadligt för två personer som inte gillar förhållandet eller kärleken.

Läs mer om: 

3.Är min situation för stressig att fatta ett beslut?

Även om det kan tyckas trivialt, tider med alltför stort arbete och  kan också orsaka problem. Det kan 

är vi befinner oss i en situation med mycket stress och ångest, kan vi snabbt hitta oss över gränserna och till och med förlora rätt perspektiv  På grund av detta måste vi ta hänsyn till dessa faktorer när vi fattar ett stort beslut. Speciellt med ett seriöst förhållande kan vi känna det här sättet på grund av stress och helt enkelt överbelastning av livet.

4. Har tredje parter påverkat mitt förhållande?

Inflytandet över oss och vårt förhållande som andra har är fantastiskt. Det kan vara mer än vi inser. är vi förstår det begreppet borde vi definitivt fråga oss själva denna fråga.

Det kan till exempel orsaka konflikter och spänningar mellan ett par, vilket påverkar deras förhållningssätt när en

förälder  är en vän eller familjemedlem avvisar eller ogillar vår bättre hälft, kan vi känna oss förolämpade och skadade.

Det värsta med allt detta är att vi medvetet kommer att projicera denna smärta i vårt förhållande eller vår partner.

Vi låter alla våra frustrationer falla på den här personen och allt annat i allmänhet.  Förlitar jag mitt beslut, eller har jag några tvivel?

Vi har lärt oss att ägna särskild uppmärksamhet åt andras åsikter om personliga relationer i våra liv. Men dessa aspekter är saker som

bara vi borde vara kritiker av.

Kanske en vän berättar att ett förhållande inte är bra för dig eller att de inte gillar din partner. Å andra sidan kan en familjemedlem säga att du vill sakna något. De kommer att fråga dig hur man överväga att låta tillfället glida genom dina fingrar ... 

Innan du går, glöm inte att kolla in:

Komatösa förhållanden kommer att förstöra dig

Därför 

Låt inte andras åsikter ge ett annat resultat. Titta inåt och hitta svaret som du bara kan hitta. Innan du drar ut kontakten för ett förhållande, fråga dig själv de fem mycket viktiga frågorna. Du kommer att upptäcka saker om dig själv som du kanske inte vet. Du kommer att få kunskap från resan framför dig, och du kommer att lita på det beslut du fattar för att du vet att det är rätt. Illustrationer av Paula onet

Varför finns det så många relationer som röker?

Många villkor slutar eftersom det kan tyckas att den andra personen har förändrats. Men det som verkligen förändrats är ditt sätt att se honom eller henne. Läs mer "

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar