5 Misstag som avundsjuka människor gör

Många människor tror att de visar bara sin partner hur mycket de älskar dem genom att vara avundsjuka människor. Men 

Vi har alla varit avundsjuk vid någon tidpunkt.

Om du har syskon har du förmodligen upplevt den underliga känslan som ett barn som dina föräldrar gav mer bror eller syster mer uppmärksamhet eller ge dem en viss beröm.

Men svartsjukproblem har ofta varit relaterade till kärlek i romantiska relationer. Vi tror till exempel att uttryck som "om han blir svartsjuk betyder att han älskar dig" är sant.

Men medan avundsjukdom kan vara normal, , kan människor som är blinda av denna känsla göra många misstag som kan skada ditt förhållande. Vill du veta vad de är? 1. Stygga människor stänger av sin partner

naiva människor är mycket osäkra

och det gör att de försöker kontrollera sin partner hela tiden. De vill ha sin bättre hälft för sig själva. De kan inte stå för tanken på att vara intresserad av en annan person. Detta kan få den andra personen att känna sig mycket deprimerad och vill ha lite plats i förhållandet. Detta utmanar utan tvivel den avundsjuka partnern.

tt göra dem arg kan leda till en oönskad konsekvens: en överträdelse.

 Deras avundsjuka eliminerar deras empati.

2. De är ständigt letar efter bevis

Det finns något som kallas "

osenthal effekt ", vilket tyder på att om en person tror att något kommer att hända eller agera som om det händer kommer det så småningom att hända . Detta händer med svartsjuka människor som ständigt söker ett tecken på att deras partner är otrogen mot dem.

Discover

Jag älskar honom, men jag är inte så attraherad av honom som förut lla meddelanden eller kontakt med någon kan utlösa en diskussion full av kritik och uttryck som "du inte älskar mig!"

Denna typ av attityd kan leda dem att hitta vad de verkligen letar efter. Det är som deras beteende är ett samtal för att få vad de misstänker att hända.

3. De vägrar att söka hjälp

Den negativa delen av avundsjuka människor och att de tror att de är normala eller att de visar kärlek till sin partner, är att de vägrar att tro att de är ett problem i deras förhållande.

Detta gör att förhållandet blir mycket förvärrat

 nsökan om hjälp skulle vara mycket positiv. På detta sätt kommer

kommunikation mellan båda parter att förbättras, och avundsjukheten kommer att ses som ogrundad övertygelse och resultatet av onödig rädsla. 4. Svartsjuka kommer inte att försvinna över en natt

Så mycket som en svartsjuk part i en romantisk relation säger: "Jag kommer att ändra mig" sanningen är att detta är en process, och det kommer alltid att vara positivt att söka professionell hjälp.

Stygga människor kan ge fler löften när deras överväldigade partner hotar att lämna dem. Men du måste komma ihåg att processen kommer att pågå länge.

Du måste bli av med vissa övertygelser som har gjort svartsjuka "normala" i relationer och även titta på alla våldtäkter och osäkerheter som orsakar dem.

 tt lida människor är alltid humör, på grund av deras misstro. Därför, när de hittar en liten bit av "bevis" för någonting kan detta leda till avundsjuka och frigöra sinnet som de hade gömt.

På så sätt, när de har ackumulerat flera ögonblick av svartsjuka, kommer de i en mindre lämplig situation att explodera. Din partner förstår inte vad som händer och situationen blir värre.

Innan du går, missa inte:

Symptomen av giftiga kärlek

Det skulle vara positivt för avundsjuka människor att inse att lösningen inte är att deras partner gör vad de vill att de ska agera, men det är De som måste byta sina tankar om relationer och avundsjuka. 

Å andra sidan leder för mycket avundsjukhet i ett förhållande till en överträdelse, eftersom situationen

blir ohållbar.

Varför inträffar avundsjuka? Shalom är en varningssignal som informerar oss om att det finns en fara att vi kan förlora kärlekens kärlek på grund av en annan person. Läs mer "

ADVERT

Lägg till din kommentar