5 Psykologiska knep för att locka andra människor

 Det fascinerar oss, gör oss upphetsade och fyller oss med nyfikenhet som går långt bortom de enkla fysiska aspekterna i våra liv som ansikten, ögon och kroppar.

Det är en kulturell tolkning där  och att någon som är mycket fysiskt attraktiv, dölja det igen underbara personliga egenskaper.

Men när vi blir äldre och får mer erfarenhet inser vi att denna korrelation inte alltid är sann. Vidare inser vi också att i verkligheten är mycket mer intensiv och betydelsefull för att kunna uppleva den andra typen av attraktion där två sinnen harmoniserar i nöjen, värderingar och projekt.

Men i dagens artikel vill vi vara i det område som bara inkluderar "attraktion". Du kan träna sätt att bli attraktiva genom att använda 

Här är 

1. Verklig attraktion ligger i självkänsla. Var autentisk!

 dock säkerhet och förtroende hamnar aldrig i högmod eller begränsa 

Verkligen självsäkerhet är när  Du är dock också medveten om dina begränsningar. Dessutom har du förmågan att känna igen dem och försöka förbättra dem varje dag.

Vidare är självkänsla i sin tur med andra grundläggande och grundläggande dimensioner.

land dessa finns hög självkänsla, en positiv självbild och  som gör det möjligt för oss att vara mycket mer öppet och närmare till andra.

Den sanna magiken ligger i balansen mellan dessa dimensioner.

2. Skapa ditt eget varumärke

I en värld av människor som mestadels är samma,  Men ibland kommer många av oss att tro att det är annorlunda att få oss att lossna, kritiseras och till och med skilja sig från samhället själv.

tt ha en krokig näsa som en örnnäsa eller vara , till exempel känns de verkliga hindren för att få förtroende för att locka andra. På samma sätt kan det ha ett osymmetriskt ansikte och vara för högt eller för lågt.

Men 

Visa världen som du är unik som 

Därför lära dig att 

3.Kraften hos icke-verbal kommunikation

ttraction 

I sin tur måste du också lära dig att : korslagda ben och korsade armar är som väggarna när det gäller att generera förtroende.

Du måste  nvänd dina händer för att uttrycka dig, le för att fånga,  för att nicka och visa intresse, och din kropp för att visa förtroende och närhet.

4. mpatisk kommunikation

De människor som har möjlighet att visa att du kan komma nära dem, som vet hur man lyssnar och har möjlighet att etablera en emotionell och kognitiv 

Å andra sidan finns det andra som har vana att alltid prata om sig själv med idén att "sälja" bara för showen. De ökar deras antagna dygder, förmågor och fantastiska färdigheter, men vad de verkligen orsakar är obehag och avstånd.

Därför behöver du  Det finns människor som vet hur man gör detta genom att vara äkta, genuint intresserad av dem framför dem, och aldrig upphör att vara ödmjuk. 

5. ågot ovanligt

Som vi har påpekat, Om du är besatta av "passa in" och dela egenskaper som liknar andra människor, du kommer bara lösas upp i det vanliga utan att sticka ut.

Vill du locka människor, var annorlunda och få alla att fokusera på dig i ett rum fullt av liknande . Det här är något som andra kommer ihåg eller identifiera.

Du kan vara den person som gillar "pin-up" -stilen, det ursprungliga håret eller klassiska skor. ller du kan vara mannen med ett elegant skägg, som använder en båge, eller som alltid klär sig avslappet.

tt vara original måste harmonisera med utseendet och känslan av att vara.  eller något som avstiger dig från din identitet.

Skönhet är ett pågående arbete

Sammantaget kan och kan dessa dimensioner utbildas.

De flesta kommer från självkänsla. Det är 

Vi kommer också att vara . Dessutom vill vi också veta var den magi som fångar och som kan få andra att se på oss är.

Slutligen glöm inte detta: 

Om du lita på dig själv hela tiden, kommer du utan tvekan uppnå varaktig, 

Huvudbild reproducerad med tillstånd © 

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar