5 Rättigheter som du behöver för att ge dig själv idag för känslomässiga tillväxt

Låt oss prata om känslomässiga rättigheter. Det är möjligt att du aldrig hört talas om dem. Faktum är att du inte lär dig om dem i skolan, och dina föräldrar kanske inte har oroat sig för att dela dem med dig.

 De består av friheter och känslor som kan läka dig i svåra tider.

ågot som vi alla vet är att Du bryr dig om att komma överens med andra människor. Det är bättre när du erbjuder det bästa av dig själv till världen.

Men varför börja inte fokusera dina ögon nu? Tro det eller inte, men det här är hur du har ett riktigt uppvaknande: se inåt för att vara mer fri på utsidan.

Idag föreslår vi att du upptäcker fem rättigheter du kan ge dig själv för att främja personlig tillväxt. örja implementera dem idag. Faktum är att du bara behöver två saker för att uppnå detta:

Mot och lusten att vara lycklig.

5 rättigheter för din känslomässiga tillväxt

Vi får tillstånd från arbetet att gå till doktorn eller för att lösa byråkratiska problem. Ibland måste man låta dig få enkel infall, som att gå ut med vänner, köpa en bok, få en ny klänning, ta en promenad ensam sent på dagen ...

Se också: 

u ... vad är rätten till lycka? är var sista gången du sa "Jag ska bli glad" för dig själv? Vi vet att det inte är lätt att från skyldigheter att göra vad du vill.

Men nyckeln är balans och framförallt att ge Följ dessa fem viktiga saker.

1. Jag ger mig själv rätten att vara den jag är, och jag kommer inte att ändra mig för någon

Du kan bli överraskad av detta, men människor förändras ofta på grund av deras yttre påverkan. Ibland kan ett förhållande vara stormigt och komplicerat, vilket begränsar många av en persons egenskaper.

 • Du slutar vara vem du ska bli någon annans skugga. Du glömmer att ta hand om dig själv och så småningom kommer du att leva med mer rädsla än hopp.
 • Ändra inte vem du är till någon annan. Försvara vem du är, dina värderingar, din inre skönhet. Låt dig själv fira vem du är utan att offra någonting.

2. Jag ger mig rätten att känna och förstå mig själv.

Detta händer mycket ofta: du känner dig frustrerad, arg på någon annan, sårad eller besviken. Men i stället för att lösa upp i denna känslomässiga knut att komma fram till en lösning, håll den varigt i djupet av din 

 • Vi låtsas att ingenting händer, att "allt är bra", när i själva verket det är det inte.
 • Gör inte detta - låt dig känna och förstå, att lösa upp i denna knut och att läka. tt ha känslomässig frihet är viktigt att bygga din 
 • Å andra sidan måste du förstå det faktum att det du känner och att du vet hur det kan påverka vissa saker och personer som får dig att känna själv mycket bättre. Låt dig själv komma in i djupet på dina mörkaste platser så att du kan ta dem in i ljuset för att läka dem. 

4 aspekter på att säga "nej" som inte gör dig till en dålig mamma. Det är ingen tvekan om att någonting kommer att tvinga dig att möta mycket av din rädsla och många av de olösta de problem som har dras till nuet. 

Innan du börjar leta efter vad som gör dig glad, var medveten om vad du vill ha. Det är intressant, men många människor lever sina liv med känslan av att de är tomma inne eftersom de inte känner till sina prioriteringar eller vad de behöver för att vara lyckliga.

Ge dig själv tillåtelse att hitta inre frid. Låt inte någon bita dig eller tvinga dig att göra saker som inte matchar dina värden.

Ge dig själv tillåtelse att göra varje dag värdefull. Oavsett det faktum att du har uppgifter och ansvar, ge dig själv en timme eller två åt dig själv, där du kan göra vad du vill.

 • nge mål du vill kämpa för:
 • Har korta och långsiktiga drömmar.
 • Fokusera ditt liv så att när du öppnar dina ögon på morgonen trycker dina drömmar på dig för att fortsätta, driva dig för att slåss. 
 • Var inte tyst - träna uppriktighet varje dag i ditt liv. ara på det här sättet kommer du att känna att din känslomässiga balans, vilket är vad du tycker och känner är i överensstämmelse med vad du gör och säger.

5. Ge dig själv rätten att stänga några kapitel

vslutningscykler och stängningskapitlar är inte exakta lätt. Faktum är att många människor vägrar att göra det. De tycker att det är bättre att knyta det är bättre att hålla ut och vara i en dynamik som gör dem olyckliga eftersom det är allt de har.

Gör inte:

Ge dig själv rätten att vara lycklig och kunna lämna vad som inte stöder dig, vad gör ont och vad passar dig inte.

Missa inte: 

Stäng kapitel och säg ja till de förändringar som kommer till det bättre eftersom de ger dig nya möjligheter att vara lyckliga. Välj att växa från insidan för att vara glad på utsidan. 

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar