5 Saker som folk tänker på när de ställs inför döden

Folk offrar ofta nutiden när han förbereder sig för framtiden.  genom att de faller in i detta mönster genom att tänka "just in case" , och "Det är vad jag måste göra nu för att ha något annat i framtiden ..." Men det är ett högt pris att betala för en så liten fördel.

Låt dig inte vara orolig för att förstöra din framtid genom att njuta av dagen, speciellt när du inte vet när döden får dig. Vanligtvis kanske du inte tänker på dessa saker innan det är för sent eller innan ditt liv blir avstängt av någon anledning, så du möts med fullständigt kaos och störning.

För många år sedan ägnades en sjuksköterska med namnet ronnie Ware sitt liv för att ta hand om dödsfallet. Hon avslöjade ett ovanligt sätt att se på sitt eget liv: genom att dela

de fem vanligaste tankarna, reflektionerna eller sorgarna hos människor som dödar. Sanningen är att genom att läsa dessa måste man tänka på hur man bedömer vad du ska förlora för evigt och förstå den enorma kapacitet som människor måste känna sig arga.

Kanske är det mest fantastiska saken

möjligheten att fortsätta växa hela vägen till döden. Varnas: detta är bitterljuva tankar och drömmar, fyllda lika med smak av hopp och en längtan att gå vidare, och sorgen som kommer från oförmåga att lära sig sådana saker, medan det fortfarande fanns tid.

Låt oss se vad sjuksköterskan Ware fann som är gemensam och beklagar innan du dör: 1. "Jag önskar att jag hade haft modet att leva ett liv där jag var sann mot mig själv och inte så andra förväntade mig att vara "

tt vara dig själv i en värld full av imitationer är extremt svårt.

Men om du slutar att tänka på den korta tid som man måste lära känna sig själv och odla den typ av person du vill vara, du kan börja känna obehagligt orolig. Vad händer är att denna tanke hålls i kontroll hela livet, låst i ditt huvud.

Ditt liv går dig  nligt urse Ware ligger detta på toppen av vad de döende ångrar.

För många av oss har en stor lista över ouppfyllda drömmar, mål som vi anser vara ouppnåliga, eller saker som vi antar är helt enkelt bortom vår räckvidd. Är det verkligen sant, eller kan du ändra det? Vi tycker att svaret är uppenbart. Se även: 9 goda vanor som kommer att förlänga ditt liv

2. "Jag önskar att jag inte hade arbetat så hårt"

Den dagliga rörelse, stress, måste arbeta för att tjäna mer pengar spendera, eller för att återbetala den försvagande skulden -

vi lever för att arbeta när vi faktiskt borde arbeta för att leva. Och även om det här är ganska idealistiskt att säga, i en perfekt värld, skulle vi investera våra hjärtan och själar i det arbete vi väljer, utan stress eller smärta.

Det betyder att arbetet inte skulle ge sådan huvudvärk eller vara ett hinder för att njuta av livets lilla nöjen, som att spendera tid med sina nära och kära och familj.

Om du ångrar det här betyder det att det är dags för dig att förenkla din livsstil och lära dig att vara nöjd med vad du har. tt göra denna förändring innebär att du inte kommer att finna dig själv i sorg över dina beslut när du är i dödsrad. 3. "Jag önskar att jag hade modet att uttrycka mina känslor."

För att hitta frid i dig själv, dra ut vad som finns inom dig.

Hur många gånger har du fått veta om rädsla?

Hur många ord har förblivit osäkra på grund av stolthet, envishet och ilska?  4. "Jag önskar att jag hade hållit kontakten med mina vänner"

Tidsbrist meningsskiljaktigheter, och livs förändringar kan alla göra avståndet mellan dig och dina vänner.

tt ha och hålla vänner kan vara en svår uppgift, men det är en viktig del av vem du är, och det är viktigt att du behåller det.

Även om du tar ditt sista andetag du kan ångra det är för sent att berätta för någon vad du alltid ville säga för att du släppte dem. De är de människor du alltid älskar i ditt hjärta, de är dina kärleksfulla minnen blandade med sorg.

Se också: Personality Test: De sex husen 

I den obevekliga strävan efter lycka, end många slösa sin tid på vägen dit. Du kanske tror att din lycka beror på hur mycket du uppnår, men du förstår inte att lycka inte är ett mål: det är en attityd.

I de sista ögonblicken före döden inser någon att nyckeln till att vara lycklig skulle ha varit att göra svåra beslut som så småningom skulle få dem att leva mer fullständigt.

För att sammanfatta denna diskussion vi har här en inblick som sjuksköterska Ware tyckte var nyktra, och de är också värt att dela: "Folk växa en hel del när de konfronteras med sin egen dödlighet (...) Jag lärde mig att aldrig skatta möjligheten att en person kan växa. Vissa förändringar var fantastisk.

Varje person som har erfarenhet en mängd olika känslor, som väntat, förnekelse, rädsla, ilska, ånger, mer förnekande och så småningom acceptans. Varje patient fann sin inre frid före de gick. "

v någon anledning ger detta hopp och frid i mötet med rädsla för döden. ndast tron ??att du har vuxit och accepterat din egen väg i livet kan ge tröst till slutet. "

Med det menar jag att

liv är inte bara vad du tycker eller vad du har skapat.

Livet händer just nu, även när du känner till det förflutna och tänker på framtiden, vilket inte kan förutsägas här och nu.

Kanske borde du sluta fokusera på att förutse allt på vägen och 

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar