5 Typer av orgasm och hur man når dem

ftersom det är så komplicerat, har mage par experimenterat med sexuella leksaker, eller välja att utforska sin egen kropp för att bli bättre bekant med sig själva.

Tack vare detta har många  observerat att de känner olika typer av orgasm när de stimulerar specifika delar av kroppen.

Låt oss ta en titt på 5 av dessa varianter.

1. Klitoris: nyckeln till framgång

Detta är den mest kända sexuella delen av kvinnor, och det är  Det kan lätt smutsas. Kvinnor älskar att stimuleras på detta område, och män vet redan hur man gör sin partner galen.

Vissa säger onani är den stora nyckeln här. Även en ganska oerfaren partner, med en självsäker kvinna, kan styra sin partner. Det är troligt att du redan känner till den här delen av din kropp och att du redan kan styra din partner under samlag.

2. Den vaginala orgasmen

 den enda. Det är också en av de svåraste orgasmtyperna att uppnå. nkel penetration stimulerar inte den berömda g-punkten.

 Även om det är komplicerat rekommenderar vi att du inte ger upp eftersom det kan vara extremt tillfredsställande.

God kommunikation är viktigt för detta. Det finns olika positioner som kan  detta område, stående, knä, sittande, bakåt eller från sidan - försök hitta den perfekta positionen.

Ibland säger kvinnor att de når denna typ av orgasm när de är överst och kontrollerar rörelserna eller nedanför där partnern kan nå livmoderhalsen.

3. Den gemensamma orgasm

Detta är en av de mest intensiva av alla kvinnliga orgasmtyper och det uppnås genom att stimulera klitoris samtidigt när vaginal stimulans. Det är också känt som en komplett orgasm. Här känns kvinnan att hela kroppen skakar och är känslig för alla känslor.

Det finns många kvinnor som inte inser att förutom G-punkten, klitoris grenarna runt vulva och inne i slidan, vilket är varför du kan stimulera dem båda på en gång.

Detta kan uppnås genom att stimulera båda områdena samtidigt. Och eftersom det inte är lätt att göra det första gången du försöker, kan du behöva göra en grundläggande kroppsanalys. Som kvinna rekommenderar vi att du alltid hjälper. Prova positioner där du är överst och växla mellan olika typer av rörelser tills du hittar den perfekta.

4. Tabu orgasmer

Yep. Det här är det område du tänker på: anus. Vissa kvinnor eller partners försöker aldrig på grund av misstankar, fördomar, rädsla eller religion. ndra prova och känna sig obekväm eller tror att det gör ont. Men det finns några kvinnor som gör det ofta, och de kan redan nu fantastiska höjdpunkter.

Du läser denna rätt, de har fantastiska orgasmer när de är bekanta med detta område. nus, precis som klitoris, har mycket känsliga nervändar som kan väcka njutning med minimal ansträngning.

Stimulering kan göras med fingrarna, mun och naturligtvis med en penis. För att underlätta penetration av detta område kan du använda erotiska leksaker för att smörja området först, vilket gör det lättare att komma in och öka möjligheten till orgasm.

Städning och kommunikation med din partner är absolut nödvändigt när man försöker nå denna typ av orgasm. äkna med ett visst obehag i början, men med tid och omsorg, kan du njuta av det. Var inte rädd för att föreslå det till din partner, eller för att uttrycka några tvivel.

5. Träning på gymmet kan ge dig en orgasm

nligt en ny studie behöver inte kvinnor en man, vibrator eller direkt sexuell stimulering för att nå en orgasm. Fenomenet är kvinnlig sexuell njutning kan orsakas av 

Du kan vilken typ av kvinna som går till jobbet varje dag, eller kanske du har gått upp ett par trappor och du känner en sorts kittlande sensation. I så fall har du upplevt sexuell njutning som orsakas av träning.

Dessa orgasm typer kommer inte ens ge dig hälften av de känslor som du kommer att känna i de ovan nämnda typerna. Vissa kvinnor har utvecklats på detta sätt att känna glädje i att göra det mer och mer behaglig och intensiv, magträning, cykling, aerobics eller löpning. Du kommer inte förlora något genom att försöka det.

orgasmer den stora kvinnliga utmaningen

u kan en orgasm inte vara den enklaste saken i världen för kvinnor, särskilt om du inte vet din egen kropp. Det är därför det kan tyckas omöjligt att så många olika typer av orgasmer existerar, och ännu mer osannolikt att du kommer att nå dem alla.

Men du måste veta att du inte bara kan ha en, men alla orgasm typer i samma möte. , så kommer du att upptäcka vad tillfredsställer dig mest.

Och det bästa av allt är att du inte ens behöver en partner.  kvinnor kan njuta av orgasmer som kvinnor i relationer.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar