6 Saker du bör diskutera med din partner varje dag

 Vissa tror att de bara bör prata om bra saker eller romantiska idéer med sin  .

Det här kan inte vara längre från sanningen. Det finns några frågor som du bör prata om med den person du älskar när det är möjligt. tt bra förhållande beror på ärlighet.

Om du vill bygga förtroende och skapa en varaktig förbindelse med din partner, måste du vara öppen för att diskutera vissa aspekter av bukens liv.

Idag kommer vi att berätta vad du ska prata om med din partner på daglig basis.

1. Future

n av de första saker du bör diskutera med din partner varje dag, är förhållandet långsiktig och om dina förväntningar inför framtiden.

Snacka om:

  • Ditt liv
  • De saker du vill göra
  • Dina mål för framtiden
  • Dina drömmar

Det är bra när ett par kan  De kan vara spontana ibland, förutsatt att de har en fokuserad idé.

tt prata om framtiden är mycket fördelaktig för både dina individuella planer och de planer du har som partner.

Fråga din partner hur de ser sig själva i 10 år, eller om du vill vara när du är 80. Detta kan bidra till att ge dig en bättre framtidsvision och ansluta dig mer tillsammans.

Se även: 

2. Familjen har betydelse

Familj relationer är en annan fråga som du bör diskutera dagligen med din partner, oavsett om det är din egen familj eller deras.

I början kommer det nog inte vara bekvämt att berätta för dem att du har ett problem med din mamma, till exempel.

Men att hålla dig ovanpå saker som rör dig kan vara ett sätt att konfrontera en situation när du har två hjärnor som tänker på samma problem.

Glöm aldrig att en bra partner skulle vilja hjälpa dig, så 

Fråga din partner om sina vänner, familj och liv. Ha långa samtal om vad de är oroade över och vad de tycker om att göra på fritiden.

tt prata om din partners intressen hjälper dem att se att du verkligen är intresserad av att veta allt om dem.

3. Hälsa

Om du har hälsoproblem, om du är oroad över något eller om du måste göra ett viktigt hälsorelaterat beslut, är det viktigt att du delar dessa problem, problem och dilemma med din partner. 

förhållande är att båda kan ge det stöd som behövs både i bra och dåliga tider.För att detta skall ske, låt dem hjälpa dig. Dessutom kommer din partner att med glädje ta hänsyn till dina åsikter med dina beslut.

4. Pengar

Varje beslut som du kommer att göra som innebär budgivningens ekonomi måste träffas i förväg med den andra personen.

Det spelar ingen roll om vad du tänker investera är för dig båda: det är viktigt att din partner vet vad du planerar att använda innan du faktiskt gör det.

Tänk på det här sättet: Du vill inte att någon ska fatta viktiga beslut utan att först konsultera dig.

Genom att fatta beslut - antingen om pengar eller andra aspekter av ditt liv tillsammans -

känner du båda att du är en del av ett lag och det stärker bindningen mellan dig. 

Du måste vara van vid att ha en daglig konversation med din partner om allt som händer i ditt sovrum.

Sex borde aldrig vara tabu för ett par. Det är viktigt att ha förtroende för att prata om vad du gillar i sängen och vad du inte tycker om. aturligtvis pratar det inte om ämnet sex som du kan göra när som helst eller var som helst.

Men om du har tillräckligt med

självkänsla , bör det inte vara svårt att hitta rätt tid att prata om ditt sexliv med målet att du kommer att förbättra det dag för dag. Vi rekommenderar att du läser:

Åtta tecken på att din kropp längtar efter sex 

Det sista du bör diskutera med din partner varje dag är de saker du är intresserad av, om det är matlagning, trädgårdsarbete, skrivning, yoga eller andra aktiviteter.

Din partner kommer vara glad att se att du verkligen är intresserad av att prata om de saker du är passionerade för.

Kom ihåg att visa intresse för vad de delar med dig. Förvänta dig inte att bli hörd om du inte behöver lyssna på vad de säger också. Om du gör det kommer du att sluta skada din partners känslor. Din partner bryr sig om vad du arbetar, oavsett om det är professionellt, mentalt eller emotionellt. Ge dig själv möjlighet att prata om dina drömmar och utmaningar, vad du hoppas på och hur du vill uppnå det.

Det viktiga är att du kan dela.

Vi är säkra på att med dessa teman kommer du aldrig att konfrontera dessa ögonblick av pinsamhet, och du kommer att skapa ett solidt band.

ADVERT

Lägg till din kommentar