7 Misstag i relation du måste fixa omedelbart

n del statistik säger att  Vad de inte säger är hänförlig till skilsmässa.

Det sägs att det finns några vanliga misstag som vi lätt kan undvika. Även om det är relativt vanligt kan dessa saker på allvar påverka din partners stabilitet.

Förhållanden baserade på kärlek är inte alltid lätta. Om vi ??bestämmer oss för att vara i ett förhållande måste vi offra och göra ansträngning.

 Vi kan till och med kunna undvika att sluta relationen.

1. Ta din partner för givet.

Det finns ett problem som kan hända under alla omständigheter. Med tiden glömmer vi att 

Vi glömmer trevliga handlingar och de små detaljerna. Dessa är alla viktiga i början av ett förhållande. Kom ihåg att relationer måste tas hand om och odlas.

Din partner förtjänar att veta hur viktigt det är för dig. Vi behöver alla ta tid för att visa dem vad vi tycker om dem.

tt enkelt sätt att börja tänka på dessa detaljer, skulle vara att fråga dig själv "

Låt inte rutiner förstöra din relation eftersom du inte är 

2. Lægn

omantiska relationer bygger på förtroende. Vissa säger att små vita lögner är okej. För att få en stark relation förtroende, bör du inte berätta ung 

Live med tanken att sanningen kommer till ljuset så småningom. Små lögner är inflytelserika. De är ett av de värsta misstag som människor gör i ett förhållande.

Din partner kommer troligen att tro att 

Gömmer saker från din partner skickar samma signal. Det är normalt att du vill undvika att prata med din partner efter en strid. Faktum är att det kan vara något positivt att ta lite tid om det görs noggrant.

Du kan säga något som gör din partner arg och gör dig ledsen för att säga det.

Men om du tar för mycket tid kan du skada din partner. Detta händer för att om du ignorerar din partner, får du dem att känna att de inte är värda mycket.

3. Ge inte dem respekt

Du kan berätta för din partner saker som stör eller stör dig. Men du borde försöka göra det utan att det är ditt eget fel. Undvik att använda kvoterade ord.

Försök också att  Dessa saker är viktiga för att undvika missförstånd.

Kom ihåg att du kan begära , men du kan inte hämta dina ord.Den ökande bristen på respekt kan orsaka att förhållandet försämras.

tt göra viktiga beslut utan att tänka på vår partner är ett annat sätt att inte respektera dem. Detta är mycket vanligt. Men om vi är medvetna kan vi undvika det.

Det är viktigt att komma ihåg att deras åsikt är värt någonting. På samma sätt kommer din partner gärna att delta i saker.

4. tt göra antaganden

För att undvika misstag är det viktigt att fokusera på god kommunikation. Du måste uttrycka vad du vill, känna, tänka och vilja med tydlighet.

Detta är viktigt. Din partner bör ta hänsyn till och förstå dig. Men du måste också göra en insats för att förstå dem. 

Om du inte litar på din partner när de berättar något, vem ska berätta för dig?

5. Ta bort dem från vad de tycker om. Hur skulle du känna om din partner tog dig bort från saker du gillar? tt förhållande bildas av två personer. åda fattade beslutet att dela livet och leva tillsammans trots deras skillnader.

Det är viktigt att

även i en relation behåller båda individerna sin individualitet  tt fråga eller insinuera att de borde sluta göra vad de älskar är dåligt. Det är som att förbjuda dem att uttrycka en del av deras personlighet.

Vad du behöver är en bra

balans  6. ara ta hand om din egen tillfredsställelse

Det finns inget nytt att säga att sex ligger i människans natur. I ett förhållande är sexuella kompromisser mycket viktiga.

Du kan också använda den som ett snabbt sätt att utvärdera förhållandet i allmänhet.

Om vi ??är själviska när det gäller kön, om vi bara bryr oss om vår egen tillfredsställelse, gör vi ett allvarligt misstag.

Du får din partner att känna att de bara är ett sexuellt objekt. 

Du ser något om du ständigt ifrågasätter ditt förhållande. Du visar att du tvivlar på kompromissen eller förhållandet mellan dig två.

Det är också som att berätta för din partner att förhållandet inte går någonstans.

Detta kan komma från många saker. ågra vanliga faktorer är

rädsla, låg självkänsla, brist på förtroende och många andra saker  Om du fortfarande ifrågasätter förhållandet kan du göra din partner osäker. Detta orsakar vanligtvis förhållandet att gå mycket långsammare än normalt.

Det är väldigt viktigt att vara medveten om det ögonblick som vi tror att vi har gjort ett av dessa misstag. är du är mer medveten om hur du handlar,

finns det en bättre chans att du vill ha ett bra förhållande med din partner. Det viktigaste är att inte förlora hoppet. Vi bör lägga alla våra ansträngningar på att återställa harmoni i vårt förhållande.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar