7 Tecken på en olycklig relation

tt vara i ett förhållande kan få dig att känna dig helt motiverad för att möta alla utmaningar i ditt dagliga liv. Detta gäller särskilt när du tar hand om "gnistan" av kärlek och passion som vanligtvis är närvarande under de första månaderna.

Men tiden arbetar alltid med oss, och Om du båda faller i ett monotont förhållande får du kanske inte det du gjorde en gång av att vara tillsammans. Därför hamnar så många par idag om och om igen, utan att förstå varför.

Det är ett misstag om du fortsätter att vara i ett förhållande som gör dig olycklig, och om du inte är försiktig kan det hålla dig från att leva ditt liv fullt ut, och att hitta den typ av kärlek som kommer att göra du lyckligare.

Det finns vissa attityder och känslor som kommer att märkas när kärleken försvinner eller när du inte längre är nöjd som ett par. tt veta hur man känner igen dessa tecken i ett olyckligt förhållande är mycket viktigt - 

etydande tecken på ett olyckligt förhållande

1. Du har inte längre fysisk eller känslomässig koppling.

Har du problem med att kommunicera som du gjorde tidigare?  Är känslorna frånvarande? är dessa saker börjar hända är det ett tydligt tecken på ett försvagat eller tröttsamt förhållande.

Förlusten av fysisk och känslomässig anknytning, även under intima stunder, visar att du inte längre är glad som ett par.

esök denna artikel: Ord som läker - försök dem!

Du jämför nuvarande med ditt förflutna

De flesta par kan komma överens om att de första veckorna eller månaderna var mest spännande när passionen var hög och det var den första spänningen att vara tillsammans.

Men du kan inte låtsas att det kommer att bli så för alltid. Slutligen kommer du till en bekväm zon där 

Om du befinner dig önskar att din partner var på det sätt han eller hon var i början, det är en av många tecken på en olycklig relation i nuet, och du kan behöva mer uppmärksamhet från den du älskar.

3. Du förväntar din partner för att ändra

Om du faller i fällan där du tror att en person kommer att ändra sin natur, i enlighet med vad du förväntar dig av dem, är det ett allvarligt misstag som kan förstöra en relation.

Om du blev kär i dem som de är, varför vill du ändra dem nu? Om detta händer är det troligt att du är lyckligare med någon annan.

4. Det finns ingen kommunikation

Om du förlorar lusten att anförtro sig din partner, är det en av de största tecken på att du är i en olycklig relation, och det är praktiskt taget en dödsdom för paret. Kommunikation är en av nycklarna till ett gott och hälsosamt förhållande, och när du förlorar den kvaliteten kan det leda till otaliga problem.

Känner du dig inte bekväm med att dela dina känslor längre? Spenderar du tid tillsammans där du nästan inte talar? Tror du att din partner är tråkig? Om du har ett positivt svar på en av dessa frågor är det ett tydligt tecken på att du är missnöjd.

5. llt de säger och gör dig irriterande

Det spelar ingen roll om det är gjort med de bästa avsikterna. Du tycker att din partner är irriterande och du blir arg.

Detta kan orsaka att förhållandet slutar mycket dåligt. Om du inte håller med dig om att vara starkast, 

6. Du slipper varandra

Din partner kan kalla dig för att be dig att hitta en plats att gå eller försöka hitta en ursäkt för att vara med dig ... Men du letar efter en ursäkt för att undvika dem.

är du förlorar intresset för samvaro, och föredrar att ägna sig åt andra aktiviteter såsom att umgås med vänner, titta på tv, eller bara för att vara ensam, 

Läs också: Hur ska vi svara på otrohet?

7. Du behöver inte göra ett försök att förbättra saker

Om förhållandet har tagit en nedgång, och båda du är missnöjd, finns det två alternativ: du kan  eller kämpa för att återuppliva och återupptäck det förhållande du en gång hade haft.

Men om du inte känner för att försöka slåss för det här är det ett tecken på att det är dags att avsluta relationen.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar