7 Saker du bör aldrig tolerera i er relation

är vi väljer att ha en partner, vi försöker skapa en upplevelse full av känslor och lycka.

Den attraktion och kärlek vi har för den personen uppmuntrar oss att förbättra oss själva och över tiden tillåter oss att känna hela. Vi vet dock att vi vid något tillfälle

måste möta svåra situationer som, även om de stärker ibland obligationen, kan också besluta om vi verkligen vill fortsätta relationen. Även om upp-och nedgångar är normala är det viktigt att kunna känna igen vissa beteenden och otäcka handlingar som vi inte bör tolerera under några omständigheter.

Den så kallade "emotionella rovdjur" är alla 

 7 saker som du inte bör tolerera i ditt förhållande om du inte vill bli skadad.

Upptäck dem! 

är du håller med om att vara i en relation med någon, vill du dela ditt liv med dem, men inte acceptera att de tar full kontroll över dig.

Om du låter dem berätta vad de ska göra eller inte göra, hur man klär sig eller som vänner att umgås med, är det troligt att

med tiden kommer att tro att de har fullständig kontroll över dina beslut.

För att fortsätta denna typ av relation kan 

Se även: 

2. ggression 

måste du helt avvisa fysiskt eller emotionellt aggressivt beteende, oavsett omständigheterna.

Många attacker, döende och värsta fall, fysiskt missbruk, är 

Om någon attackerar din integritet eftersom de inte gillar saker i ditt liv eller eftersom de tror att de kan lösa problem på så vis, kan 

Dessa partner är manipulativa och, med tanke på att de känner till dina svagheter, 

3. rist på förtroende 

Denna ingrediens gör det möjligt för båda parter att känna sig trygga på den person som de har på sin sida, och även om de inte alltid kan vara tillsammans, kommer det att få dem att känna sig trygga med tanke på att de har varandra.kommer att leda till chillande avundsjuka och ständiga diskussioner.

4.motionell utpressning Den typ av människor som tenderar att manipulera sina partner analyserar vanligtvis sina känslor djupt, så att de senare kan använda dem för att uttrycka personen.

I allmänhet de försöker bygga

ett koncept av giftig kärlek

, där alla deras handlingar och beteenden valideras eftersom "de älskar dig." Det är mycket viktigt att vara stark när den står inför detta Typ av utpressning eftersom ett tecken på svaghet får dem att känna att de har kontroll. 5. Glåpord om ditt utseende

Vi har alla fysiska defekter, såsom

kan göra oss känner sig osäkra

och skapar problem i våra relationer och sociala miljöer. Men när vi delar våra liv med någon, kommer vi att göra det möjligt för personen att hjälpa oss att minimera vad vi inte gillar och uppmuntra vårt självförtroende och självsäkerhet.

Om en partner gör förolämpningar om din kropp, driver du om din vikt eller försöker förstöra dig genom att lägga vikt till 

,  Du är inte skyldig att följa sina skönhets stereotyper 

 Løgner är en av de största fienderna av relationer, inte bara för att de påverkar förtroende utan också för att de blir verktyg för manipulation.

Även om det kan vara ofarligt att komma med den enstaka vita lögn,

kan det helt förstöra förhållandet om det gör det möjligt att bli en livsstil.

Lögner tenderar att tolkas som otrohet, och när de är vanliga, kan de fungera som en trigger för att inse att denna person är inte vem de säger att de är. 

Vågar du vara ärlig om vad som är bra för dig?

7. Förnedring Sadd som det kan tyckas, gör vissa människor sitt yttersta för att göra sin partner lycklig och i gengäld är de bara förödmjukad och förödmjukad.

Om din partner

inte uppskattar vem du försöker att få dig att känna sig underlägsna eller förlöjliga dig framför andra, är det bästa du kan göra, att lämna dem så fort som möjligt.

Låt dem uppträda på detta sätt, få dem att känna sig överlägsen och att de har rätt att attackera dig när de vill. 

Låt inte situationen bryta dig för att du kan ångra det.

Ditt förhållande ska vara respektfullt och bör erbjuda dig alla nödvändiga komponenter för att få dig att känna sig lycklig.  Manipulera beundran är mycket vanligare än du tror. Trots allt gillar alla att få beröm från andra. Men det är inte värt det här belöningsbeloppet om du kommer att bli skadad ännu mer senare. Läs mer "

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar