7 Saker du kommer att ångra när du är gammal

Detta är möjligen en av livets största ironer. Många använder livet för att göra saker som de inte gillar och försummar de saker som är värda att ta hand om.

I slutet av livet ser de tillbaka och börjar ångra att de inte har gjort saker annorlunda.

Detta är vanligare än vad du kanske tror. Många människor ångrar ofta inte mer tid med familjen, arbetar för mycket eller inte spenderar tid åt att njuta av livet mer.

är man blir äldre, får du visdom, och du börjar förstå att 

Vi skulle vilja bjuda in dig att titta på den här listan över saker du kommer att ångra i framtiden om du inte gör någon förändring nu.

1. tt inte vara modet att vara ditt sanna jag.

Liksom de flesta, är detta en av de saker du kommer ångra i ålderdom.

För att uppfylla de förväntningar som familjen och samhället kan göra du ångrar inte ha modet att göra vad du skulle ha gjort i stället för vad du förväntas göra.

, och detta gör att du kan se tillbaka utan ånger.

Läs också: 

2. tt vara i en otillfredsställande arbete snarare än att ta en chans och följa dina passioner

Denna ånger går hand i hand med nummer ett, men mer specifikt det har att göra med den plats där du väljer att tillbringa en stor del av ditt liv.

tt jobb tar vanligtvis 40 timmar av din tid varje vecka, och du får förmodligen fem veckors semester varje år.

Om du använder för det mesta att göra något du inte gillar att göra, och det inte utmana dig att gå vidare, då är du otrogen mot dig själv.

Släpp den här idén om att behöva presentera ett foto till världen och tänka på vad du verkligen vill och kan göra. Om din familj kommer att vara en av de viktigaste sakerna i ditt liv, varför vi sluta med dem för givet tills det är för sent?

Säg nej till extra arbete och äta middag med din familj, ringa dina föräldrar eller din

syskon , besöka familj på helgerna eller kommunicera via Skype om du bor för långt ifrån varandra för att se varandra personligen. Det här är bara några av alternativen som finns att spendera mer tid med familjen. Det finns många sätt att hålla kontakten med

 Låt dig inte avslöja viktiga saker som detta.

4. Inte uttrycka dina sanna känslor

Uttryck inte hur du verkligen känner att det är något du kommer ångra i framtiden. är du blir äldre blir

Vanor  är du börjar försöka säga vad du känner, uttrycka dina nära och kära hur mycket de menar för dig.

erätta för folk hur mycket du bryr dig om dem. Du kommer att märka hur mycket bättre du känner med dig själv. Det värsta som kan hända är ångrar att du inte gjorde det förut.

5. tt misslyckas med att hålla kontakten med gamla vänner

Det kan vara svårt, speciellt när man kan bo eller arbeta i en annan stad, region eller land. Om det har varit lång tid är dina liv förmodligen helt olika.

Det kanske inte verkar viktigt för dig som människor tenderar att växa isär tiden, eller så kan du hoppas på möjligheten att vara online i framtiden.

Om du fortsätter att skjuta upp den senare i livet, kan det hända att du verkligen kommer ångra dig.

För att hålla kontakten med gamla vänner kan vara så enkelt som att tala tillsammans på Facebook eller träffas för en middag eller

kaffe 

är du blir äldre är det något som alla beklagar. Även om det tar för mycket tid från kanske inte den bästa idén,

avsätta en del av din tid för de saker som gör dig glad. 

squeeze , i vetskap om tårna i sanden eller ta kurser i ett ämne som intresserar dig, vara bättre än att spendera extra timmar på kontoret eller sitter på soffan och titta på TV. Kolla in den här artikeln:

10 skäl att lägga till fler kramar varje dag 

Det är inte för svårt att hitta ett sätt att njuta av mer ledig tid. Du kan ordna obetalda helgdagar eller du kan till och med hitta ett jobb där du arbetar hemifrån för att förhindra att saker kommer att hängas på skrivbordet.

nge tidsgränser och hålla fast vid dem.

Om ditt jobb inte kan respektera dina personliga behov, bör du börja leta efter ett nytt jobb som ger dig bättre möjlighet att hantera din tid. örja tänka på de saker du kommer att ångra när du är gammal och gör någonting åt det idag. Vänta inte tills du är nästan död för att börja leva.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar