8 Frågor du bör ställa dig själv innan du går in i en ny relation

För att starta en ny relation kan vara en utmaning, särskilt när du ser ett antal misslyckade relationer i backspegeln din.

Om du känner dig besegrad och angelägna om att börja med någon ny, kan du behöva reflektera över de  dina villkor de första återförening möten.

Det 8 frågor du måste fråga dig själv om du vill se till att din nästa relation är lyckligare, friskare och mer varaktig.

1. Är jag verkligen redo för ett nytt förhållande?

Förhållandena kräver tid och energi för att fungera. Se till att din nuvarande livsstil låter dig 

Om du precis börjat ett nytt jobb, tog beslutet att följa en , eller om du är mitt i en familj kris, är det kanske inte den bästa idén att vara halvhjärtat involverad med någon.2. Är jag verkligen över mina exes?

För att svara på den första frågan, fråga dig själv också. Om ditt svar är nej, är du definitivt inte redo att starta ett nytt förhållande.

rebound relationer är inte bara avsedda för misslyckande, de är också bra på att skada din nya partner förtroende och skada sina känslor. Ingen gillar att känna att de är på andra plats, och de förtjänar inte heller det.

Det bästa sättet att komma över dina saker är att arbeta med dig själv. Ta reda på vad som inte fungerade i relationen. På så sätt får du reda på vad du behöver byta i ditt eget liv för att starta en ny framgångsrik relation.

Kontrollera även detta: 

3. Vad fungerade inte och fungerade inte i mina tidigare relationer?

Det finns många anledningar till varför ett förhållande kan ha misslyckats. Det är viktigt att 

Detta hjälper dig att objektivt hitta lösningar. Å andra sidan är de positiva delarna av ett hälsosamt, funktionellt förhållande också viktigt att tänka på.

Om det är svårt för dig att identifiera vad som har varit bra i det förflutna , du ser omkring dig och 

Då kan du 

4. Vilken typ av relation söker jag efter?

Med andra ord,  Det här är en viktig fråga för ditt eget välbefinnande samt din framtida partner hälsa.Oavsett fall måste du  Detta kommer att hålla dig från att slösa tid och se till att du håller med om vad du vill ha.

5. Delar de mina värden?

ara för att någon delar din smak i filmer, böcker, mat eller aktiviteter, betyder det inte att de är perfekta för dig. 

Delar du din tro?  Vi pratar också om hur de behandlar människor och hur de ser världen.

Är de passionerade om vad de gör? Om du vill bygga ett liv med den här personen, vad ska de lära sina barn? Är det samma sak du vill ha för dina barn?

Det är viktigt att hålla dessa saker i åtanke.

6. Vad vill jag ha från det här förhållandet?

Kanske söker du support, eller vill du bara ha ett företag eller längta efter sann kärlek. Du kan leta efter en bästa vän eller bara ett "roligt ögonblick".

Igen måste du 

Det är det enda sättet att säga om du kommer att vara av en av de rätta orsakerna, och  eller inte.

7. Älskar jag mig själv?

Det kan låta som en cliché, men 

är du inte känner dig värd kärlek kan du förneka kärleken de försöker ge dig. Detta kan vara ett avslag såväl som att vara skadligt och slutar vara mycket frustrerande för din partner.

8. Vill jag verkligen vara i ett förhållande igen?

Har du insett att du har haft många relationer eller har du nått den punkt där du måste debiteras för brott? ehöver du vara  ett tag?

Om så är fallet kanske du vill  och gör just det.

rbeta igenom dessa frågor för att ta reda på om du verkligen känner dig redo. Om så är fallet, gå till det! Det handlar om att må bra om vad du gör.

 Om det du behöver är det dags att läka och spendera tid med dig själv, reflektera och bli bättre bekant med dig själv.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar