8 Saker du och din partner bör veta om kärlekTyvärr, med ett rekordantal skilsmässor, tar många många steg i ett förhållande utan realistiska förväntningar.

Så snart smekmånadens dagar är över måste de återvända till verkligheten och relatera sig till vardagen.

I många fall måste  Det är också möjligt att äktenskapet når breakpointen om sakerna inte går bra.

Om du har tagit detta stora steg i ditt liv, eller är på väg att göra det, Hur många människor ger upp äktenskap eftersom gnistan inte är densamma?

Det kan vara svårt att föreställa sig att känslan du upplever kan förändras, men 

Det är inte alltid en romantisk film med en lycklig avslutning. Du måste vara beredd att gå igenom svåra tider. Du måste båda förstå att äktenskapet inte äventyrar 

Kärlek i vuxen ålder: är passionen återvänder vid rätt tidpunkt 

Du behöver inte nödvändigtvis vara kär i någon som vet att du älskar den personen och har ett lyckligt äktenskap.

Verklig kärlek kräver tid och ansträngning. Det behöver underhåll att blomstra. Du kan vara en av dem som tror att det bara finns två typer av kärlek: att älska eller inte att älska. Du

glömmer att det finns ett korsning. 

äktenskapet  överanalysera alla utmaningar.  3. ttraktionen kommer inte alltid att vara där.

Du kan säkert hävda att du inte alltid kommer att känna dig fysiskt attraherad av din partner. Även om attraktion anses vara en viktig del av vårt utseende medvetna samhälle är det viktigt att komma ihåg att

, även om du är med någon du är mycket attraherad av, är det inte säkert att situationen kvarstår. Detta kan leda till tvivel när man undrar om man fortfarande älskar sin partner eller inte. tt fråga förhållandet när attraktionen har förändrats är normalt och du ska kunna tala öppet och ärligt med din partner om detta.

4. Du måste visa kärlek även när du inte känner det. Saker kommer inte alltid vara utmärkta. v den anledningen är det lätt att uppträda barnsligt när din partner har skadat dig.kan du känna mindre kärlek och undvika fysisk kontakt.

För att ett äktenskap ska överleva är det viktigt att vi 

, även när vi inte är på humör för det. Små, dumma handlingar kan leda till ökad bitterhet på båda sidor.  5. Äktenskap är en resa

Du kanske känner att du har uppnått det ultimata målet med din partner, men ett äktenskap är svårt och du behöver hjälp att växa och trivas, både som ett par och som en individ.nvänd dessa känslor för att bygga upp ditt förhållande, för att inte riva ner det.

Om du kan göra detta kommer du att skörda frukterna som äktenskapet har att erbjuda. är du bestämmer dig för att tala ärligt med din partner, kan du både upptäcka nya sätt att växa tillsammans. 

lla vet att att ha barn är en underbar del av livet, men det kämpar också med äktenskap. Även det bästa äktenskapetDärför är det viktigt att diskutera när det är en bra idé att få barn. Lägg inte äktenskapet åt sidan när det händer. 

för att njuta av de ögonblick du har tillsammans.

 Sex är viktigt för ett par,Det handlar om att ge och ta emot på ett kärleksfullt sätt och inte som ett vapen för makt, säkerhet eller godkännande. Om anslutningen är baserad på känslor är det mindre troligt att sexlivet kommer att påverkas under äktenskapet. Självklart kommer sexlivet naturligtvis att förändras, och det är helt normalt.

 8. Äktenskapet kan inte överleva utan kommunikation

Kommunikation mellan dig kommer att göra dig båda lyckligare i äktenskapet.

Hemligheter och deprimerade känslor leder bara till smärta och resulterar i ett brutet förhållande.

Dela sina känslor konstruktivt. Detta kommer att göra dig båda lyckligare. Spänningen i äktenskapet kommer att lossna och du kan bygga på ärlighet. Det kommer inte alltid vara lätt. Det är därför du måste jobba i partnerskap med din partner, så du kommer igenom svåra tider.

Kärlek behöver näring varje dag för att blomstra

Förhållandet är som en vacker, känslig växt. Om den inte får den uppmärksamhet som den behöver, kommer bladen att falla av, det torkar ut och kommer så småningom att dö. Läs mer "

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar