En guide för att förföra din partner

att förföra din partner är en mänsklig färdighet som vanligtvis sker i  I början båda parter mer benägna att falla i  formler och bli förtrollad av den andra.

Du borde veta att, även om det är vanligt i de första etapperna, behöver det inte nödvändigtvis vara sådant. Faktum är att  mellan passion och rutin.

I romantiska relationer, har de små leksaker,  och synliga tecken på ansträngning tenderar att försvinna med tiden. Känn dig inte dåligt om du en gång tänker på hur saker går.

Idag ska vi ge dig några råd som du kanske vill använda i din relation, att återuppliva den och hålla lågan vid liv mellan dig och din partner.

Minns att både hålla idéerna färska, ger insatser och följa upp information för att stjäla en del uppmärksamhet, från samma ställe: din attityd.

Det är just därför vi presenterar våra  För att låta flammen brinna igen är en positiv attityd ett måste.

åd att förföra din partner och hålla flamman vid liv

1. Glöm rutinerna helt.

utiner är utan tvekan en av de värsta fienderna i relationen.

Vi pratar inte om arbetsrutiner eller de dagliga uppgifterna du behöver göra. Vi pratar om relationer: 

tt veta allt som din partner vill göra i förskott är både skrämmande och beklagligt för många.Missa inte: 

2. tt vara ensam, bara du och jag

För detta bör du veta att även om de har barn förmodligen göra det svårt att hitta kvalitet tid ensam, bör detta inte vara en ursäkt för att inte försöka.

 för dem.

Planera ett datum för två minst en gång i veckan eller en gång varannan vecka, bara för att ha roligt och njuta av varandras sällskap.

Familj, arbete och ansvar är viktiga, 

3. Du kan förföra din partner, oavsett vilken dag det är

"Idag är vår årsdagen så jag ska köpa blommor och älska med honom / henne."

Men är det verkligen din enda ursäkt för att göra dessa saker? !

Det är sant att komma ihåg viktiga datum och ta hand om detaljerna är fantastiska.Men om det är den enda gnistan kvar, är det bara ett ledsamt minne om lyckligare tider.

Det här rekommenderas i princip här för att påminna om att du har någon som är helt kär i dig precis vid din sida. Gör ansträngning och var inte lat med förförelsen!

Genom att göra så blir din partner mer mottaglig och gör alla slags uppgifter bättre (inklusive i sängen).

4. Även om det kan tyckas uppenbart - experiment!

Det finns ingen bättre förförelse än att prova nya erfarenheter tillsammans.

 äta ute varje dag eller planera dyra resor varje vecka för att ändra sitt förhållande.

  •  som beror mycket på hur du närmar dig din partner.
  • Öppna möjligheten att experimentera med nya och enkla saker tillsammans.

Vi rekommenderar att du läser: 

5. Uttryck dig själv: säg vad du känner!

n del av förlusten av förförelse och passion har att göra med hur vi slutar visa vår kärlek till vår speciella person över tiden.

Klämma, kyssa, smeka, komplementera, utbyta heta ord ... det här är alla detaljer som ger näring och förstärkning av ett förhållande . De låter förförelsen alltid springa vild, ledig och påminna oss om vad som för oss tillsammans som ett par.

 Om du behåller den typen av avlägsen och interpersonell attityd, kommer du bara att komplicera ditt förhållande ytterligare.

Det bästa är att kommunicera och säga vad du vill säga till din partner. Genom att göra så kommer du alltid att nå en gemensam slutsats. Det viktigaste att leta efter i en partner

Vi vill ha alla perfekta förutsättningar, men många vet inte vad man ska leta efter. Lär dig om det viktigaste att leta efter i en partner. Läs mer "

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar