Ett brev till känslomässigt sårade barn som låtsas att allt är okej

Jag förstår att det du går igenom är extremt svårt. Du är bara 8,  Du är det emotionellt skadade barnet som låter att allt är bra.

Du är skadad, ett barn med en sårad själ. ll smärta beror på ett antal olyckliga omständigheter som du har tvingats att konfrontera vid en sådan ung ålder.

 Kanske har du sett deras argument, deras hat mot varandra. De kan till och med dra dig, en ovillig deltagare, till sina äktenskapliga matcher.

Kanske har de inte tid för dig eller bara andra prioriteringar som är högre än dig, som karriär eller vila.

v denna anledning de lämnar dig med dina farföräldrar och  med dig när du behöver.

Såren av känslomässigt sårade barnet svider kontinuerlig

Trots allt detta, förstår ingen hur det som händer runt omkring dig, påverkar dig.

Många tror att barn lever för tillfället och lätt glömmer saker som smärtsamma situationer. De hävdar att de bor i din "egna värld".

Men  Även om konsekvenserna av det som är skadat och skadat inte uppenbaras just nu, kommer de säkert att göra det förr eller senare.

Du har ont; du har ont i . Du vet helt enkelt inte hur man ska läka. Du har inte rätt verktyg att göra det. är allt kommer omkring är du ny och oerfaren i det här spelet kallar vi livet.

Ibland gråter du. Du gråter när du är i sängen, i mörker, medan i bakgrunden har det kanske uppstått ännu en störande argument mellan  ditt.

Läs mer: 

Du har en falsk växa som känslomässig mask som tillåter dig att uthärda smärtan

Inför så mycket förvirring och så mycket lidande att världen snarare skulle ignorera, du får en vuxenliknande känslomask. Du behöver inte gråta offentligt, du behöver inte göra en scen, och du behöver inte visa din lidande ...

Du ser bara med sorg på vad som händer runt omkring dig, och du avgå för den nuvarande situationen. Tyvärr kan du inte göra någonting för att ingen kommer att ta dig på allvar. Du är så ung, men samtidigt har situationen berövat dig av din barndom och tvingat vuxenbeteende från dig.

Ingen förstår dig och ingen kan se dig hur du verkligen är.Du börjar förstå att allas uppfattning drivs av hur du ser ut på utsidan. De är bara berörda med ytligheten.

Men din familj borde veta och förstå dig. 

De borde vara oroliga över dig, de borde verkligen vara! Varför skulle de låta den här hemska situationen skada dig så som det har, och gör ingenting om det?

Slutligen börjar du misstänka att alla bara passar sig själva. De gör allt till sin egen fördel och blir till deras egna förtvivlan, samtidigt som man ignorerar alla andra runt de som påverkas på samma sätt.

Läs 

Varje upplevelse, oavsett om de är bra eller dåligt, har ett syfte

Oavsett hur svårt eller olyckliga barndom har varit , alla aspekter av upplevelsen kommer att vara till din fördel.

Du vill mogna och du kommer att lära dig. Mest av allt  Detta kommer att vara något som kommer att driva dig framåt i framtiden med en positiv inställning.

Sanningen är att  Du kommer att förstå värdet av att veta hur man uttrycker och tydligt identifierar dina känslor. Du lär dig att hantera dem effektivt, och mest av allt lär du dig att förlåta.

 Du kommer också att förlåta dig själv för tillfället när du kände dig skyldig. Faktum är att du inte hade anledning att känna sig skyldig i dessa ögonblick.

är du förstår det trauma som du har lagrat i din själ, kommer skadan att läka. Det kommer att göra plats för ett ärr som du kommer att se tillbaka med med kärlek. Du kommer att se tillbaka på det eftersom du har fått erfarenhet av det.

Missa inte: 

arnens känslomässiga sår är de mest smärtsamma och svåra att reparera. Men de kommer inte att vara de enda  du måste hantera.

Hela livet kommer att hantera sår eller extra skador. Dessa kan öppna vad du trodde du hade stängt för längst.

Oroa dig inte. . Denna vuxen vill veta hur man gör det mesta av allt med ett leende. Du vill veta hur du får det bästa av livets mest värdefulla stunder.

Förhållanden i barndomen och deras betydelse i vuxen ålder

Hälsa bifogade som spädbarn är viktiga för barn att bli friska vuxna mentalt. nnars kan det uppstå som en brist i ditt förhållande. Läs mer "

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar