Eftersom tiden går vi inser att less is more

Till skillnad från de många troen, 

För att mogna innebär först och främst att vara på allt vi gjort, och alla våra livade erfarenheter, så att vi kan lära av dem.

Detta är en handling som en ödmjuk person utför, eftersom de står upp för varje misstag de gör utan ånger det.

ftersom allt händer av en anledning, att balansera saker i livet.

Det finns också många människor som börjar inse något mycket konkret: eller nå framgång.

Lycka är något så enkelt som att älska och bli älskad. Och något som detta är bara meningsfullt med en mycket begränsad grupp människor.

Detta är långt ifrån själviskt. Faktum är att vi måste se det som en del av känslomässig hälsa. tt ge vår kärlek till bara några få människor hindrar oss från att bli besvikna, ha falska illusioner och ge oss det personliga balans som vi alla hoppas på.

I den här artikeln reflekterar vi om detta ämne.

Man lär sig och upptäcka med tiden

Under vår uppväxt eller vår tidiga är saker och människor till oss i alla former och storlekar, och vi accepterar allt detta.

 • Vi vill uppleva saker, skratta, älska, upptäcka och känna. tt ställa in gränser och skapa hinder innebär ofta inte att accepteras och vi förlorar vår möjlighet att gå med i gruppen.
 • Kärlek kommer med intensiteten av en storm. Vi släpper ner behovet av någon som längtar efter att känna kärlek och känna sig älskad. Samma sak gäller vänskap.

Men när tiden går, öppnar vi det inre ögat som kan se vad som omger oss tydligare, med mer perspektiv och visdom.

tt ha en växande social grupp inte göra dig lycklig

Vi kan lindra ensamhet på många sätt, men att samla vänner är inte det bästa sättet. tt göra det innebär först och främst att föra människor in i våra liv som inte alltid kommer att vara uppriktiga eller förenliga med vår identitet.

 • är en slags personlig tomhet som vi måste fylla när vi mognar, för att skapa mer fullständiga och autentiska relationer med andra.
 • är tiden går, hamnar vi många vänner. Detta beror på att tiden är klok och berättar vem som har rätt för oss och vem som inte är det.
 • Först då inser vi att äkthet och uppriktig kärlek är vad som kan berika vår själ och vårt hjärta.
 • Värden , ömsesidighet eller medverkan, vilket är när vi förstår vad den andra personen behöver är inte lätt att hitta.
 • är vi hittar äkta vänner eller partners är vi helt kompatibla med, vi vägrar att låta dem gå eftersom de är de som ger ljuset till vår existens.

Mindre är mer i våra personliga relationer

xtra personer som behöver sociala stimuli, uppskattar denna pågående interaktion i stora grupper av människor där de pratar och de som finns runt dem. vänner

 • de har, ju fler möjligheter de måste gå ut, njut av sig själva och starta nya projekt. är det alltid bättre att få ett litet antal människor
 • runt för att njuta av sin vänskap med. Det handlar inte om att bryta band, undvika vissa människor, partners och familjer. I stället är det verkligen en fråga om att inte förstärka det obehagliga bandet genom att respektera dig från vissa människor. är tiden går vidare spelar det ingen roll vad andra tycker om oss. Vi vet att "mindre är mer" och att om de små sakerna ger oss gott nöje, behöver vi inte något annat.
 • Läs också: Jag accepterar mindre eftersom jag vet att det är ÄST

Om du har två vänner och om

är de uppriktiga, ädla och autentiska, behöver du inte något annat: 

På samma sätt, om du har en partner med vilken du har ett harmoniskt förhållande med vilket du kan växa upp och vem du känner kan du vara dig själv och njuta av varje ögonblick, då har du allt.

tt göra vår cirkel mindre för att inkludera människor som vår , vänner och några medlemmar i vår familj är inte en handling vi kan kritisera.

ftersom de som vet vad de har, uppskattar och bryr sig om, behöver inte mer än en liten krets av vänner och familj.

 • Men det här är något som inte alla kan se. Ibland är Var
 • ödmjuk
 • så att du kan ta reda på var sann lycka ligger.

  ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar