När du blir äldre du inser att vissa strider inte värt att kämpa

är tiden går, inser vi att vissa matcher inte bara är värda att slåss. Vi ger upp på många samtal, de drömmar vi hade i vår ungdom, och även på vissa människor.

I stället för att titta på dessa fakta som förlust, bör vi se dem för vad de verkligen är: saker som vi lägger en hel del hopp, men inser att de faktiskt inte var värt att kämpa för.

Det uppleva personlig utveckling, mognad och för att komma framåt i livet med tiden, är som att sätta bitarna av en mer eller mindre perfekt pussel tillsammans.

Under en viss period av våra liv tröstar vi oss på att lägga omöjliga bitar på fel ställe.

ndast tid och avstängning innebär att vi i slutändan kommer att se sanningen, det vill säga det finns saker och personer som hör till andra kartor än våra.

I följande text föreslår vi att du reflekterar över detta.

Ibland är det nödvändigt att förlora strider, det är inte värt att slåss.

I vår ungdom finns det många saker på vår väg utan att ens välja dem. Det är som om du raser ner en rasande flod, nervös och full av liv.

är ett exempel på de ungdomliga misstag vi gör att 

tt annat exempel är att vi skapar med människor bara för att vi ofta möter dem. Dessa personer kan till exempel vara klasskamrater eller vänner till vänner. Det att acceptera dessa människor som vänner liknar den situation där du serveras en måltid som du hamnar inte gillar, men du äter det ändå att inte svika den person som gjorde maten.

I denna fas av vårt liv , eller med andra ord, för att passa in.

Det här är precis vad tonåringar gör, som tar sina första steg i livet genom att söka godkännande från andra människor. Detta inkluderar att lyssna på vad andra säger och följa vad andra människor gör.

Men när vi blir äldre kommer det att förändras. Det är en dag när vi blir selektiva när vi väljer vänner eller spel att kämpa - väldigt selektiv. Med andra ord vet vi exakt vad vi vill ha och vad vi inte vill ha i våra liv.

Kvalitet över kvantitet

Slutligen kommer dagen när vi har några riktiga vänner istället för många falska vänner.

Vi tittar tillbaka med tanke på våra känslor. Det rätta är dock att titta på vad ditt hjärta berättar för dig, eftersom det hjälper dig att känna igen vissa saker.Till exempel:

 • Vi inser slutligen att 
 • Om du till exempel uppskattar att ha ett framgångsrikt socialt liv och har många vänner innan, uppskattar du nu mindre grupper.
 • Om du har tänkt dig med många vilda projekt, fokuserar du nu på ett mål i taget.
 • Det är också möjligt att du kämpade strider som lämnade dig med smärta. Till exempel kan du ha önskat att en person skulle älska dig, kännas igen av din familj, visar alla att du var tillräckligt bra ...
 • u däremot, kan du upp dessa strider. Detta beror på att du är klokare. Dessutom kan du också följa din intuition och berätta att du inte bör kämpa för saker som driver dig längre bort från sant självkänsla. Du behöver bara visa en person som du är tillräckligt bra och den personen är du. Om vissa människor inte älskar dig, är det sista du bör göra, att ber om kärlek.

För att mogna upplever personlig tillväxt

Det är en kamp det är inte värt att slåss för allt.

Kampen mot dem är som att motsäga dig själv. Dessutom är det som att försöka få vissa människor att ändra sina tankar eller att vara någon du ville att de var.

Som vi mogna, inser vi att det finns sätt bör vi inte ta, särskilt sådana som andra säger att vi bör följa och som går emot vår varelse.

 • I slutändan handlar det om personlig utveckling som vi
 • modigt säga vad vi vill och vad vi inte vill ha, tt ta på vår valda väg kräver att vi måste skära banden med vissa människor, och äntligen
 • länkar Vi gör detta för att få något viktigare: värdighet.

Denna typ av personligt steg är inte lätt att ta. Till exempel finns det fortfarande många som fortsätter att kämpa omöjliga spel med saker som förstör dem och deras självkänsla.

tt sluta slåss är inte värt att kämpa

Det viktigaste först: det är inte lätt. tt köra från dessa personliga slagfält kräver mycket arbete.

Tyvärr tror vi ibland att det värdig val är att fortsätta att kämpa för

omöjliga förhållanden Till exempel, vi har alla haft vänner som vi hängde med, men de fortsätter att svika oss om och om igen. ndra exempel är:

Vi berättar för oss att vi som en bra dotter, brorsdotter eller kusin, måste ge allt till vår familj.

 • Men många av dessa strider är redan förlorade eftersom de bara ger oss ont och för att dessa människor aldrig kommer att förändras, även om vi menar något annat.
 • Även om det gör ont, är det ibland bäst att skära en del människor ur ditt liv, och
 • komma ur dessa "giftiga miljöer" som kan förstöra även vår mening. Kom ihåg att djärva människor inte lägger all sin insats i någonting utan att komma tillbaka.

I stället kan de bekämpa de strider som är värda att kämpa i det här livet:

Kampen för sin egen och lycka till sina nära och kära.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar