Asexuality: när du inte känner sexuell lust

Det kan tyckas omöjligt att det finns vissa människor som inte upplever sexuell lust, som saknar attraktion andras eller utövande av njutning ... Detta kallas "asexuality".

 Det kan också orsaka extrem stress för ett par eftersom utöver att inte känna sexuell lust, kan personen inte känner behovet av att upprätthålla relationen.

Dessutom försöker de undvika det.

Discover 

Är asexuality en följd av celibat eller vissa religiösa övertygelser? Svaret på det är "nej". Detta är ett naturligt tillstånd som en person upplever.

asexuality ingen sexuell läggning

ftersom en asexuell personen inte upplever sexuella drifter, känner de inte det är nödvändigt att upprätthålla förhållanden. ftersom de inte lockas till medlemmar av samma eller motsatta köns, 

På grund av allt detta kan asexualitet anses vara en icke-sexuell läggning.

Det finns så mycket okunskap och så lite forskning om detta ämne som många människor tror att de är asexuella, faktiskt undertrycks.

Det är sant att detta är en konstig situation eftersom människor naturligt känner sexuell lust att njuta njutbara upplevelser och kunna föröka sig, om de så önskar.

Visa: 

Trots att detta är en ovanlig situation, men det är inte en sjukdom eller en egenskap som definierar en förtryckt person.

Det är helt enkelt en icke-sexuell läggning.

Tryck på Press

Du kanske tror att en aseksuell person kunde undvika många problem. lla typer av sexuella orienteringar, inklusive denna icke-sexuella, bör respekteras och behandlas lika.

Tyvärr är det inte så som det verkligen händer. 

Javier, en asexuell person, delade följande: "Det tog mig lång tid att ha en partner och jämföras är jag gjorde, det var på grund av påtryckningar från samhället jag aldrig känt behovet..."

Dessa människor är "tvingas" att vara som andra, för att leta efter några, som behandlar frågor som,

Missa inte "när ska du skaffa dig en flickvän?": Kan du föreställa dig hur dagens sexuellt laddade reklam fungerar för en aseksuell person? Det konstanta erotiska innehållet spelar ingen roll för den här personen.Det skulle inte ha den önskade effekten.

Låg sexuell lust har alltid funnits

Även om vi inte har diskuterat det, har nedsatt sexuell lust alltid funnits, även om de flesta aldrig inser detta tills de är med en sexuellt aktiv partner.

Trots detta, och inte baserat på vad Javier berättade ovan, vill inte andliga människor verkligen vara i ett förhållande?

Medan Javier sa att han inte behövde vara med en partner skulle många asiatiska människor ha det - 

Det verkliga problemet uppstår när en aseksuell person blir kär i någon som är sexuellt aktiv. åda skulle  så att de inte skulle offra eftersom de inte känner att de borde behöva göra.

tt vara äxlig betyder inte att en person inte kan känna kärlek - för att vi alla behöver hängivenhet - men inte alla behöver sex.

seksuella människor känner sig ibland tvungna att ha sex. De vill inte, men de går fortfarande på det. Det är inte något de gillar eller avsky, men de gör det för sin partner.

Därför måste paret prata om vad man ska göra när en person är osexuell och den andra inte. Kommunikation är alltid viktig, och ännu mer i dessa fall.

Som Moses katalanska, vd för Prince Lila ational Queer ssociation, sade:

"för att upprätthålla en relation där den ena partnern är asexuell och den andra är sexuellt,  . Det finns de som har sex innan de dater, medan andra upprätthålla en öppen relation "

innan du går, upptäcka: 

har du någonsin träffat någon som är asexual? Många människor vet inte ens att de är, de inser bara att de inte känner att de vill ha andra.

Det viktigaste om du vill upprätthålla ett förhållande är att du både talar om situationen för att hjälpa allt att gå så enkelt som möjligt.

Ju mindre du döljer sig från verkligheten, desto mindre tröttnar du dig själv desto mer medvetande kommer du att ha för att bättre förstå varandra.

Hur man behandlar kvinnlig anorgasm?

Hur man behandlar kvinnlig anorgasm? I de flesta fall kan det lösas, eftersom det ofta har psykologiska problem som kan lösas och lösas. Läs mer "

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar