Dåligt kontra goda människor: De som bringa lycka

åde ge och mottagande är viktigt. Vi måste avstå från människor som ger oss obehag och återbetala känslorna när någon hjälper oss att växa som individ.

Vi vill börja med att säga att ingen är bra eller dålig. Det finns ingen sak som vetenskapligt kan mäta godhet eller ont.

Men en sak är sant: 

Ibland handlar människor på sina egna intressen. är de börjar att sätta sig som en prioritet över andra så att de blir missbruk och manipulativ, kan man säga att individen har en negativ inverkan på andra.

Det här är de som kommer att bestraffa dig. Samtidigt har vi alla dessa andra människor som ger positiva relationer med ödmjuka hjärtan och uppriktiga röster som aldrig skadar dig. Dessa människor förstår ömsesidighet och respekt. De ger dig 

Människor som tillrätta dig och lämnar ärr

Du kanske har tänkt på vissa personer som har spelat en roll i ditt förflutna när du läser denna titel. Men du bör också 

 • Du är inte förpliktigad att komma överens med alla, och ibland kan du svika de människor som omger dig.
 • Om du någonsin finner dig själv tvungen att göra ett val eftersom du vet att det på något sätt kommer att få konsekvenser för en annan person, måste du motivera varför du gör det. tt exempel skulle vara att gå ut ur ett förhållande eftersom du är olycklig eftersom du inte längre älskar den andra personen.
 • Vissa val måste tas, även om du vet att de kommer att orsaka skador. Detta är fallet när en särskild situation bibehålls, kommer det bara att leda till att mer än vinst.

Det betyder tydligt att vi alla någonsin kan uppträda på ett sätt som andra kommer att försumma. lla situationer har skuggor, grader och olika nivåer.

 • Vissa människor upphör aldrig att uppträda på detta sätt hela tiden i sina liv. Människor som detta försöker alltid att 
 • Denna typ av människor spenderar hela livet på det här sättet, och ibland är de andra människorna ärriga. Låt dem därför fly från ditt dagliga liv, och särskilt från dina tankar Om inte, kommer du alltid att hållas fångad av sina handlingar.

Det är också de människor som helt enkelt inte vet hur man ska ha positiva relationer. De saknar personlig och känslomässig

mognad Titta inte på dessa ögonblick som drama eller misstag som förändrar ditt liv.

Förstå dem som en lektion för att hjälpa dig att vara mer självsäker, med mer sinnesro. 

ågra bra människor är helt enkelt ödmjuka människor. Det är som om de har magi i fickorna, men

vet de inte hur man ska vara självisk eller orättvis. Det finns inte många av dem, men du behöver inte många eftersom de kommer att ge dig allt.

Värdet av retribution

n sak att tänka på är att

ingenting någonsin ges utan att få en avkastning. Om någon är bra för dig, behandla dem på samma sätt. Du gör ett lag och du måste balansera det så ingen förlorar och ingen vinner. etribution är att veta hur man fullt ut förstår den andra personen. Du förstår att de förtjänar respekt, du uppskattar dem som en del av dig själv, och du erkänner allt de gör för dig.

Och detta kommer alltid att leda till att du beter sig på samma sätt.

De ser dig som respektabel, stark och förstådd, med stöd av människor som älskar dig.

 • Folk som älskar dig bedömer dig inte. De försöker inte förändra dig eller förråda dig.
 • De tänker på dig på samma sätt som de tänker på dig själv. De är empatiska och känslomässigt mogna. Tack så mycket, du kommer att träffa bra och dåliga människor under hela ditt liv. Och du måste lära av var och en av dem.

Undvik att bära en vikt som inte hjälper dig, utan att begränsa din personliga tillväxt. Släpp ut de dåliga sakerna, lära av dem och ta en ny riktning.

Världen är full av goda människor, och om du av någon anledning inte hittar någon, glöm aldrig att vara ett av dessa bra människor själv.

Var det bästa.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar