Innan jag bli kär i dig, måste jag älska mig själv

jag har tränat hur Du blir kär, men 

Jag fick veta att alla har en soulmate som kommer att göra dem lyckliga och fullständiga, men ingen berättade för mig att älska mig innan jag kunde bli kär i en annan.

Vi rekommenderar: 

Vi har alla blivit lurade när det gäller att bli kär, som överraskande inte kan hända om vi inte lär oss att älska oss själva först.

Så ... du kanske har samma fråga: Hur kan du bli kär i någon om du inte älskar dig själv först?

Du kan inte leva utan dig

Du kan inte leva utan den person du kräver att älska så mycket? Tror du att om du försökte gå vidare med ditt liv skulle världen komma ifrån varandra?

ågot som du inte förstår är att 

Människor tenderar att ha en nästan störande brist på självkänsla som gör att vi kan ta tillflykt i kärleken som kommer från någon annan. Detta, snarare än att vara positivt, kan leda till problem i samband med emotionell missbruk. Det är en vacker sak att älska någon så mycket att livet blir meningslöst utan dem. Men du vet att den person du behöver älska först är dig själv. Om du inte kan älska dig själv eller lita på dig själv, hur kan du göra det med andra?

Var vänlig och läs:

Var glad på din väg, inte hur andra säger att du ska vara där.

Det är ingen tvekan om att du ibland känner dig ensam eller rädd. Du är på utsidan av allt du har lärt dig, och du lär dig att älska det sätt du verkligen borde. 

Låt oss vara tydliga: den enda personen du inte kan leva utan är dig själv.

 Kanske du undrar hur det är möjligt att bli kär i dig själv. Ingen har lärt dig hur man gör detta, och det är uppriktigt att det kan vara mycket svårt att uppnå, men det är inte omöjligt. Vi hoppas att de tips vi ger dig idag hjälper dig att älska dig mer.

Det som är viktigt här är du.

Var inte rädd för ensamhet

Det är lätt att ha en ogrundad rädsla för att bli ensam, eftersom du har fått lära sig att ensamhet är ett tecken på missnöje. Men om du inte kan vara nöjd när du är ensam så har du ett problem.

Är det sant att du inte kan vara glad ensam, eller är det bara någon som fick dig att tro det?

Dra nytta av din ensamhet

för att ägna din tid åt dig själv.Du kan lära dig mycket: ditt självförtroende kommer att öka, du kommer att lita på dig själv, du kommer att älska dig självmedvetet ...

 ensamhet

eftersom det är där du befinner dig och som du Har redan lärt mig det är där du kommer att lära dig att älska dig själv.  tt älska dig ignorerar utseendet. ågot så ytligt som oroande om hur du letar efter andra kan leda till problem med osäkerhet. Om du vet vem du är och vad du vill, bryr du dig inte om vad andra säger.

Ta hand om dina vänner

Ibland när du är en del av ett par är det enkelt att förbise dina vänner

men det är något du aldrig borde göra. Par kommer och går, men vänner, om du bryr dig om dem, kommer alltid att vara där.

 är du älskar och värdesätter dig, kommer du att inse att du kan vara glad utan någon vid din sida och du vill se att livet inte börjar och slutar med din partner.

Men du har vänner som inte låter dig och du litar på dig.

Dessa är faktiskt de människor du borde uppskatta.

 Gå inte innan du läser:

Lär dig vara självisk

Gör allt för dig själv, men inte för andra. Du är den som verkligen spelar roll, och du måste gå vidare för att nå dina mål samtidigt som du litar på, älskar, uppskattar, uppskattar och respekterar dig själv. 

Med tanke på allt detta kanske du tror att du är en egoistisk person. Kanske ser du inte att du verkligen är generös - allt du behöver är lite tid för dig själv.

är du glömmer bort detta, upprepa dessa ord: "Innan jag blir kär i dig, kommer jag älska mig själv", så du kan verkligen älska andra människor ... så att du kan vara lycklig.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar