Kan tiden tömma allt?

 är du går igenom en fraktion eller annan upplevelse som bokstavligen får dig att kollapsa, är det början på en mycket svår period som du på något sätt måste komma över.

Var god läs: 

Men gör du det på bästa möjliga sätt? Låt du "ödets händer" bota dig för all smärta? Det är viktigt att låta tiden spela, men det kommer inte att bota någonting om du inte arbetar för det.

nsvaret för att spela är din egen, inte hans tid.

Smärta behöver sin egen tid

Det skulle vara orimligt att tro att du kan lösa ett problem eller torka ett sår inom en viss kort tidsram. Livet är inte så. Dessutom kan du inte ens förutsäga hur lång denna period av "helande" kommer att ta.

Med tanke på allt detta är det en sak du aldrig behöver göra, och det är  Detta innebär bara att du kommer att fortsätta att lida, så det första du behöver göra är att stänga såret och ge det tid att växa.

Det kommer att finnas många människor runt dig som tyder på att du hittar ett sätt att distrahera dig själv, prova nya saker, gå ut med vänner ... kanske är de positiva saker, men du borde inte använda dem som lösningar på dina problem.

n distraktion kommer bara att vara en tillfällig dressing, och förr eller senare kommer smärtan att komma tillbaka igen.

Missa inte: 

Ge din smärta någon gång. Kanske en månad, kanske mer än en månad, och  llt beror på smärtan.

Men skynd dig inte. llt kommer att bli bra och när du är läkt kommer du att veta det. Du kommer att kunna titta på ditt ärr utan att känna dig längre.

Korsa inte armarna: ta kontrollen

Även om det behövs tid, är det en sak du aldrig behöver göra: att luta dig tillbaka och förvänta dig att du ska ta hand om allt. Det finns många människor som har lämnat lösningen till sina "öde" -problem, eller de antar att endast tiden kommer att spela sina sår.

Livet fungerar inte så.  för att hjälpa till i läkningsprocessen. Tiden ensam har inte befogenhet att vara helt ansvarig för vad som händer med dig. Du måste också göra din del.

Hur kan du ta kontroll? Vad ska du göra? Vi vill ge dig några viktiga tips som hjälper dig att få kontroll över ditt liv.

Släpp det förflutna

Tidigare finns det för att påminna dig om  men det ligger fortfarande bakom dig.

u är det dags att sluta leva i det förflutna. Du måste låta den gå och fortsätta. Fokusera på nutiden, för det är den som räknas.

Sök hjälp

 rist på människor du kan lita på, vilket hjälper dig att gå vidare och se livet med ett nytt perspektiv.

Skämm dig aldrig för att be om hjälp, för det finns många människor där ute som är villiga att låna dig en hand.

Var optimistisk

Du måste öppna ditt sinne och titta på livet med ny optimism. Du har gått igenom en mycket svår period, men det betyder inte att det är världens ände.

llt kommer att övervinnas förr eller senare, sedan klistra in ett 

Förlåt andra såväl som dig själv

Det är en sak som är svårare än att förlåta andra, och det förlåt dig själv. Oavsett om du är överens eller inte, är det en viktig del av att övervinna alla slags problem. Först då kan du lämna ditt förflutna bakom dig och fortsätta.Gå inte innan du läser: 

Har du någonsin lämnat något i dina händer när ansvaret verkligen var ditt eget? Smärta är något du måste lära dig att inte bara låta dig bota av sig själv. Tiden kommer att hjälpa dig, det är sant, men det är inte botemedel.

Var modig och ta kontrollen. Livet är vackert, även om du inte kan se det just nu. 

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar