Kronisk trakasserier: Folk klagar alltid

någon gång i livet, har vi  Men vad händer när det blir en del av din personlighet? Vad händer om du klagar hela tiden?

Du blir den person som lider av kronisk trakasserier.

Utforska 

Kronisk trakasserier och pessimism

n person som ser sig själv som ett offer kommer att vara olycklig och pessimistisk.  och att otur följer dem överallt de går.

Problemet är att det inte är sant alls: ett kroniskt offer har en förvrängd syn på verkligheten.

Den som klagar över allt och alla regelbundet ser faktiskt livet på ett förvrängt sätt. Deras pessimistiska inställning och tron ??att allt som är negativt kommer att hända med dem är vad som orsakar denna uppfattning.

lla har varit i hårda tider, och nu kanske du undrar om du också är ett kroniskt offer. Kronisk trakasserier är något som byggs över tiden - det är en attityd till livet.

är du går igenom en mörk eller ledsen period, 

Läs 

 Vad som är ännu värre är att de inte bara skylla andra för sina svårigheter, de tar på attityder förakt, aggression, intolerans och även våld.

Vad är karaktäristiken för kronisk trakasserier?

Om du fortfarande osäker på om du är en kronisk offer eller om någon omkring dig lider av denna sjukdom, låt oss titta på några av de egenskaper som bäst beskriver denna typ av personlighet.

en förvrängd bild av verkligheten

Personer med kronisk trakasserier tror att allt som händer dem är på grund av någon annan. Tack vare detta är de aldrig ansvariga för sina egna handlingar, och istället lägger alla skylden på andra.

Problemet är att en förvrängd bild av verkligheten endast kommer att göra dem att känna sig mer olycklig, eftersom de tror att de inte har någon makt att förändra sin situation.

De lider av klagomål

Klagomål och smärtor är bränsle för ett kroniskt offer. Med varje klagomål lyckas de att uppmärksamma andra och bli centrum för uppmärksamhet, så att de känner sig viktiga.

Det värsta är att  Deras arbetssätt är enkelt att klaga på.

Mål: hitta någon att skylla

 att de kan skylla för de problem som de inte vill vara ansvarig för.De tror att andra människor motiveras av sina egna intressen, bara genom att använda människor runt dem.

De inser inte att de gör denna lögn, och i själva verket tycker de om det.

rist på självkritik

Vid denna tidpunkt bör det vara tydligt att kronisk trakasserier gör att du inte kan ha ett bra perspektiv på dig själv. Du är oförmögen att förstå att det finns viss kritik om dig eller att du kan förbättra något.

Dåliga saker, negativ energi, skapas av andra - den är out of control. Du är bara ett offer för något du inte kan sluta.

Manipulation och emotionell utpressning

tt kroniskt offer är en expert på  De vet att att leva offret blir till deras fördel.

På grund av detta är det viktigt att vara medveten om att  för att göra dem verkar ännu mer som ett offer i varje situation. De glädjer sig i sin dåliga attityd, där de lever av sin sorg och skyller på andra för att känna sig viktiga. 

motional manipulation: Inse och undvika Du måste lära sig att hantera den här typen av människor och neutralisera deras effekt, så att de inte kan infektera dig med negativa känslor.

tt kroniskt offer är en giftig person som vill gifta dig, oavsett om du tror att de vill ha det eller inte. 

Du förtjänar inte att ha någon som riva ner din lycka med sina klagomål och deras kritik, vilket är ett resultat av sin egen förvrängda verklighet

i sitt försök att bli en martyr.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar