Färgglada paraplyer för skytteltrafik unga dagar

För skinniga dagar ... färgglada paraplyer. Sanningen är att vi ibland inte vet varför, men efter en grå dag kommer en dag ännu mörkare. Och sedan en annan, tills de alla ansluter till en säsong med dåliga tider som det är svårt att komma ifrån.

Detta är normalt. Tro det eller inte, men 

Vi går alla igenom svåra tider med personlig nöd. Oavsett hur högt solen är på himlen är det bara som om det bara inte lyser på dig.

Ibland behöver du inte ens något ont att hända med dig. Det är mer eller mindre en långsam, djup apati, en obekväm olustkänsla som sätter dig på dåligt humör, och även leda till att du förlora hoppet.

För de dagarna behöver du definitivt ett färgstarkt paraply. Dessa är osynliga sköldar som skyddar dig från giftiga människor, negativa tankar, rädslor och oro. Vi föreslår att du öppnar det mer och mer varje dag och vi kommer att förklara hur.

din emotionella paraply skjuta unga dagar

 och sätter färg på grå känslor, känslor som är något dämpad.

ågot att tänka på är att vi alla har rätt att uppleva mörka dagar. tt omfamna dina demoner och erkänna din skräck är utan tvekan terapeutisk: det låter dig lära känna dig bättre.

 Och du kommer att motiveras av förnyad styrka, med mer intensivt hopp. Men kom ihåg: Dagen du vaknar utan hopp är en förlorad dag.

Martin Seligman är en erkänd psykolog som representerar en intressant riktning i positiv psykologi. Det är faktiskt väldigt intressant att studera sin professionella ras eftersom han hänvisades en stund när det gällde allting i depression. Han introducerade till och med viktiga begrepp som lärde sig hjälplöshet. Men han insåg långsamt att de flesta områden av psykologi var inriktade mot detta sjukdomsfält eller de mer komplexa dimensionerna i samband med negativa känslor.

Hittills hade ingen brytt sig om att lära sig vad det innebär att "vara glad" om att släppa din färgstarka paraply för att låta en bris av lycka tar dig så det kan ställa dig fri från ditt mörka

stormar sedan, tack vare böcker som "True lycka" eller "Learned Optimism" har Seligman erbjudit underbara strategier för att bli mer kapabel när det gäller att skapa välbefinnande. Detta är den vitala energin som är inneboende i självutveckling och lycka.

Vi kommer att förklara under vilka 5 steg att, enligt Seligman, bygga lycka är. Dessa hjälper dig att öppna dina färgstarka paraplyer.

Denna teknik kallas "PM", och den motsvarar var och en av dessa nycklar. 

Ju mer positiva

känslor Du har, desto gladare är du. Det verkar som en regel som är för uppenbart, men ... hur uppnår du detta? Ändra ditt sinne och du kommer skapa en ny känsla.

  • örja med små saker ... de mest grundläggande sakerna.
  • ågot så lätt som att stå upp på morgonen och tänka att "idag blir en bra dag" kan vara tillräckligt. tt annat förslag kan till exempel vara att "jag vill inte låta den personen säga att det påverkar mig" eller "Idag tar jag hand om mig själv och ger mig en prioritet."
  • -Commitment

I den här nyckeln föreslår Martin Seligman följande: tt kunna engagera sig positivt i varje daglig verksamhet.

Prova det. Även om ditt jobb kan vara rutinmässigt eller lite tråkigt,

försök att titta på dessa förpliktelser i ett annat ljus, med ett annat perspektiv. 

Dina dagliga relationer kan vara en viktig punkt av lycka, eller motsatsen - de kan vara vad som ger dig din största huvudvärk.

Öppna ditt färgstarka paraply igen för att skydda dig från människor som kommer att ge dig problem, oro eller oro.

Distanser dig själv. Så kom nära människor som verkligen berikar ditt liv, vilket ger dig lycka och ljus. M - Yttrande

Denna dimension är lite mer komplex men lätt att förstå.

Det handlar om att involvera dig i saker som ger dig mening, en känsla av användbarhet. tt vara användbar samtidigt som du är bekväm och hoppfull i specifika projekt eller med människor kan hjälpa ditt välbefinnande blomstra varje dag.

Hitta något som motiverar dig,

 - Prestation

Känner att du kan nå dina mål som du är kompetent, dina insatser lönar sig. lla dessa utgör dina prestationer som också ger

lycka 

Du kan inte förlora hopp eller operation. Dans din dag under ditt färgstarka paraply för att skydda dig från hårda dagar.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar