Styra bort från dem som inte ger dig något

 De kan ha en gång gett dig energi, men nu har insett att de bara har för avsikt att absorbera det från dig.

ågra hänvisar till dessa som giftiga människor, andra som emotionella vampyrer. Vad som är säkert är att de inte gör dig att må bra, att  , men det är något som hindrar dig från att göra det.

Vad är det?

Visa: 

Gå inte för dem som försöker manipulera dig

Det finns människor som, när du vill komma bort från dem, börja berätta saker som är avsedda för att få dig att känna dig dålig. Till exempel: "Du är otacksamma" eller "Se hur du betalar mig för allt jag har gjort för dig" eller "Utan mig, skulle du inte vara något i dag."

lla dessa ord gör att du känner du fattiga och tacksamhetsskuld till dem, men du måste komma ihåg att 

ågon som älskade och uppskattade dig skulle aldrig adressera dig på det sättet. I själva verket 

Du har rätt att komma bort från den person som inte längre är bra för dig.

 Detta är inte nödvändigtvis en dålig sak eftersom det kan belysa vilka människor vid din sida verkligen är.

Håll dig borta från människor som bara har kommit att ta din energi, och när de inte längre har mer att absorbera, de lämnar dig. 

Oavsett hur mycket de försöker få dig att tro något annat, om du någonsin har tvivlat om dina misstankar var korrekta eller inte, 

är det finns fler dåliga stunder än bra i ett förhållande, det ögonblick du känner det djupt obehag, är det dags att sätta ett visst avstånd mellan er.

Discover 

Det kan skada att stänga kapitel, men ibland är det nödvändigt

Det är romantiska relationer där man vill ha en vänskap med den person som har betytt så mycket. Ibland kan det hända och vara mycket tillfredsställande. Men vad händer, när du försöker, finner du att det inte ger dig något?

tt vara ett par gav dig mycket, men nu spelar det ingen roll.  Du borde veta att de berika dig.

Om du är med någon, och du behöver inte känna något av det, eller om du är medveten om att utan deras närvaro skulle ditt liv vara mycket tystare, varför kvar vid deras sida?

Du har ingen ärlig vänskap.Det är dåligt att stänga kapitel eftersom 

Men även om du ser detta som en dålig sak är det inte. 

li inte rädd för att du känner dig dålig eller för att du tror på relationen. 

Se: 

Ibland är det bäst att komma undan så att du kan växa

Det finns tider i relationer som är fyllda med konflikt, och ingen av er bidrar med något ... men du stannar tillsammans.

Du kanske inte förstår detta, men . Kanske bidrar du inte med något för att du söker något du inte hittar i din partner.

Vi hänvisar till en oberoende typ av relation där du känner dig tom utan varandra. Du kan inte känna dig bra eller glad om du inte har den andra personen vid din sida.

I det här fallet 

tt komma bort från dem är viktigt för din tillväxt som individ. I framtiden gör det här möjligt att försöka igen på ett mycket mer berikande sätt.

Håll dig borta från människor som slutat bidra till dig, eller bara ge dig 999> och dåliga minnen. Ibland kan det vara ett tillfälle att växa, eller  Värdera dem som ger dig sin tid Vi måste uppskatta de vi spenderar tid med. Tid som spenderas med andra är inte något som kan köpas för pengar. På grund av detta är det den bästa gåvan du kan ge Läs mer "

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar