Upptäcka allt det goda som livet har i beredskap för digIbland kommer vi till den punkt där vi tror att allt gott har bleknat från vår vardag - att vår nuvarande är inte mer än en komplex sammanflätning av svårigheter där ingenting verkar gå vår väg.

Men bortsett från att inte kunna välja många av de saker som händer oss, har vi möjlighet att möta dem på bästa möjliga sätt: med mod, mod och självförtroende.

Kom ihåg det här varje dag, välj vilka kläder du ska bära, din frisyr och vad du ska äta till frukost.

 Varför inte välja skölden av mod, optimism och mod att få det bästa i oss själva?

Det är värt att gräva djupare in i det långt ifrån att se den här ideen som ett enkelt andligt förslag eller laddad med ett överflöd av positiv psykologi.

Vi talar framför allt för "programmering av våra hjärnor", eller om du vill skapa en ny tanke att ge vika för en kunna ändra vår verklighet.

Vi kommer att förklara hur du kan göra detta till en verklighet.

Jag föreslår för mig själv att ta fram det bästa av mig att upptäcka allt det goda i livet

ågot vi vet är att det finns människor som på ett eller annat sätt är bättre på ansiktet svårigheter.

Detta kan bero på att de har strategier som de har lärt sig genom att fokusera på psykologi. Men den gemensamma orsaken är emellertid att det finns någon som har denna kapacitet naturligt, vilket kallas motståndskraft. Med denna kan de möter komplexa utmaningar med mer 

u, med tanke på att ingen av oss är immuna mot de mörka dagarna där vi fångas upp av sorg, är det värt att veta 

Denna känslomässiga och psykologiska öppning där vi är mer mottagliga för saker.

Vi föreslår att vi reflekterar över följande aspekter.

Först och främst ta hänsyn till dina färdigheter.

Du har definitivt upplevt följande på ett eller annat sätt: Istället för samma händelse svarar två personer på olika sätt. Hur kan detta vara?

 • , erfarenhet, våra känslor eller vårt sätt att tänka gör det mer eller mindre lättare för oss att gå igenom vissa saker. Varje person svarar annorlunda enligt dessa dimensioner.
 • Vad som händer omkring oss är en sak. Det sätt vi behandlar det är en annan sak.
 • Vi måste alla kunna ta hänsyn till våra förmågor, styrkor och dygder.
 • Det finns så mycket så att vår hjärna, om vi tror det eller inte, är programmerad att överleva.
 • Det betyder att vi alla är motståndskraftiga. Vi kan lära oss av svårigheter och möta dem. Problemet är att vi inte uppskattar oss tillräckligt från tid till annan.
 • Med en god känsla av självförtroende och mycket självförtroende kan vi göra våra färdigheter skina. Dessutom kommer vi att kunna se allt gott vi har i oss själva.

euro-språklig programmering: Hur man organiserar hjärnan

Du har troligtvis redan hört talas om neuro-språklig programmering.

Den här strategin för personlig utveckling och psykoterapi söker framförallt något väldigt konkret: går från stat (närvarande) till stat (önskad stat).

Vad vi letar efter är i detta fall att ändra vår tankegång. 

Vi vill vara mer intuitiva när det gäller möjligheter. Det vill säga, vi vill hitta vad som kan berika oss personligen och emotionellt.

För att uppnå detta mål kan vi praktisera mer :

 • Lär dig att mäta dina känslor. Om du upptäcker att allt i ditt sinne är ångest och negativitet, ändra denna riktning. Mät detta negativa fokus.
 • nkare är en annan intressant teknik. Det försöker fixa vår uppmärksamhet på ett stimulans som förankrar oss. Varje gång vi upptäcker att vi känner känslan av att slås ner måste vårt sinne gå till en "livbåt".

Till exempel: Idag tror jag inte att jag kommer att kunna komma igenom dagen. Men om mitt sinne kommer ihåg den lugna stranden som jag vill återvända till under semestern börjar min motivation komma tillbaka.

För att upptäcka allt gott, lägg alla de dåliga sakerna på sidorna

Vi har liten reflektionsövning. Vi kommer att fråga oss varifrån saker kommer från oss. Liksom vad som gör ont för oss och vad som gör oss oroliga.

 • Det är möjligt att överallt omkring dig finns det människor som ger mer problem än lugn.
 • Du kan också behöva göra en förändring. Det kan finnas saker som vi kan skära ut ur våra liv för att få oss att må bättre.
 • Dessutom kan det finnas vissa aspekter av dig själv som du måste slåss. Osäkerhet, fokusering för mycket på något, väntar på negativa saker ... Det är nödvändigt att reflektera över detta.

vslutningsvis vet vi att det inte alltid är lätt att vara väldigt mottaglig för goda saker. tt tro att lycka kan le åt oss kräver en del dagliga ansträngningar.

Men tro det eller inte, du måste bara göra en sak: ändra attityd.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar