Brutna Souls: Verkligheten psykiskt misshandlade människorTill exempel människor som har skadade själar har utsatts för övergrepp av sina föräldrar, kan de ha varit en brist på kärlek eller likgiltighet från sina föräldrar.

är åren passerar börjar dessa barn, nu äldre, sina "vuxna" relationer. Men dessa relationer lever inte upp till vad vi ofta läser i böcker eller titta på romantiska filmer.

llt började i sin barndom och fortsatte i uppfostran. 

Vet du hur du vill leva?

 Många människor som älskar offret kommer att försöka få dem att se sanningen. Men de kommer inte öppna sina ögon.

På grund av vanvård och övergrepp de utsatts för i barndomen, har brutit själar intern vissa . n förolämpning, en öronstav, ett dåligt ord eller en inställning som ödmjukar är exempel på sådant beteende.

trasiga själar upplever inget nytt, även om  för att hantera situationen.

är de börjar inse att ingenting är rätt, kommer de att bli räddade.

De börjar göra uppror och lider av mer fysisk misshandel när de försöker att täcka upp med smink eller falska historier, säger att de föll.

De inser att det som de en gång betraktat som "normala" har gått över kontrollen. u 

De känner sig förvirrad, angelägen och hjälplös. Utan att vara medveten om det har de tagit djuren under lång tid. u vet de inte hur man ska fly den.

Två sidor av samma mynt

Även om vi kan finna det svårt att tro, 

åda delarna av sin barndom, även om deras sätt att manifestera denna sjukdom är mycket annorlunda.

  • Försöket att få makten över den andra: förövaren utövar den kraft som tas från dem i sin barndom. De vill inte bli sårade och vill inte känna sig svaga. Därför  , vilket dock är en av de mest utsatta människorna de känner.
  • ehovet av att behaga: offret söker i stället för att behaga den andra personen genom att acceptera dem och ge dem tillgiven ord. De känner att de måste göra allt bra och inte misslyckas.

    Om barnet inte gör det kan de bli av med det.

Det stora problemet är att  De finner någon att förstöra, använda, skada de värsta sätten, hota och ibland döda.

 eftersom de aldrig har lärt sig hur man gör det här. Vad de har lärt sig mycket bra är att dölja sina känslor och att lida inuti.

Lyckligtvis är det här en cykel som gör att du blir trött och fast.

För att förstöra roken Souls

Vi kommer inte att förneka att många brutna själar aldrig kan bötas. llt som händer med oss ??när vi är unga påverkar oss viktigare under senare perioder av våra liv.

Men om du hade rätt personer i ditt liv, och har lyckats dra styrka från där du aldrig visste att du hade det, att ifrågasätta allt du lärt dig, bland annat rädslan du känner, så har du hopp.

Du kommer ut ur missbruk relation, som har varit så destruktiva och smärtsam att den har grävt ett djupt hål i ditt hjärta och din själ.

Du har blivit ur denna situation och  Omgivning med människor som älskar dig kommer att vara ett viktigt incitament. Du bör också söka professionell hjälp som guidar dig på ett konkret och korrekt sätt.

Steg för steg, lugna och långsamma, brutna själar plockar upp dessa små bitar som andra har brutit i dem, som de alltid kan montera igen.

Det är uppenbart att det kommer att bli sprickor och djupa spår av dem som har upplevt missbruk i sina liv. ftersom det är svårt att glömma dessa saker. Dessutom har allt vi har upplevt gjort oss som vi är idag. är dock positivt att vår chans att bli bättre, att ta något från denna erfarenhet och gå vidare även med alla ärr som vi har, vilket är ett resultat av läkta sår.

Människor med trasiga själar kan gå vidare.

 Det finns en "före" och en "över" i alla kränkande omständigheter.

Glöm inte att det är en "efter", 

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar