Inte låta kärlek förändring vem du är

I många fall  Detta är vanligast i romantiska relationer, där det alltid finns någon som försöker ändra den person de älskar.

Men har du någonsin slutat tänka på det faktum att denna person vill att du ska älska dem som de är och inte på det sätt du vill att de ska vara?

Vi rekommenderar: 

Älska mig som jag är, med alla mina styrkor och svagheter

 och det är ovanligt att hitta någon som kompletterar sin partner hela tiden. Vi är alla unika och något speciellt.

 - bara för dig själv. Kom alltid ihåg det här eftersom det är lätt att glömma.

 Vad händer om du inte ändras? Saker börjar gå fel, och förhållandet kommer att falla ifrån varandra.

Det är därför om du märker att du känner dig nästan som om du är någons marionett, du kommer så småningom att inse att du är djupt olycklig.

Människor som vill dela livet med dig måste acceptera dig som du är, utan att försöka ändra det. Om du låter kärlek ändra vem du är, kommer du att sluta vara dig själv  Vi hävdar alltid att människor kommer att älska dig som du är. är någon försöker ändra dig och du låter det hända, är det för att du är osäker och du tror det kommer att gå bättre om du följer vad de beslutar.

Problemet är att

det här löser inte dina problem. 

Var själv och var glad Kanske du två borde inte vara tillsammans. Kanske önskar och älskar dig känner för varandra där för att du är två väldigt olika människor.

Kanske finns det andra problem som du inte vill bli värre, så du kamuflerar dem genom att försöka förändra dig. Detta är också ett beslut som inte är korrekt.

Älska mig mer, älska mig bättre

Det är

giftiga  försöker manipulera andra att göra vad de vill. Detta händer under många omständigheter, och något händer när någon annan vill förändra dig. Kanske vill de verkligen vara med dig och kanske vill du verkligen det också. Men det här är inte sättet att göra det. De accepterar inte dig för vem du är.

Människor tenderar att ge upp nästan allt i ett förhållande

för att undvika att ta på sig skulden, att de kanske inte gjorde allt de kunde ha gjort för att rädda den. De vill inte att det ska sluta eftersom de inte försökte förändras. Men om du gör det, kommer de förändringar du gör inte att vara positiva - de kommer att vara helt motsatta.

Ibland känner människor inte skillnaden mellan kvantitet och kärlekskvalitet. Det är bättre att vara med någon du älskar mycket bättre än någon du bara älskar mycket.

Sett inte ner och acceptera någonting - du förtjänar någon som älskar dig bättre.

Om du har låg självkänsla eller lider av otrygghet,

du kommer förmodligen förändra sig själv när någon vill att du ska det. Försök att hålla fokus och du blir lyckligare - det är inte ditt fel om förhållandet blir dåligt. Ingenting kunde vara längre från sanningen. Hur kan du ha ett lyckligt förhållande om du inte är glad?

Missa inte:

Den perfekta förhållandet 

Du bör bara förändra dig själv till din egen fördel, för att inte uppfylla önskemål från en annan person som kanske bara försöker manipulera dig. Ja, det finns många fall av manipulation, men de är knappt märkbara.

Ta hand om den här typen av giftiga förhållanden som kan hålla dig från att se saker som de verkligen är.

Love gör oss alla blinda, och det gör att vi vill göra saker som att ändra oss så att våra partner kommer att se att vi kämpar för att rädda förhållandet, att vi gör allt vi kan för att se till att det går bra .

aturligtvis måste du jobba hårt, men aldrig gå så långt att det kostar dig den du är.

ästa gång någon ber dig att förändra sig själv, att säga till dem: "Älska mig som jag är, eftersom jag inte vill ändra mig"

Din partner ska acceptera dig för vem du är,

och om de inte gör det, är det inte värt att vara tillsammans. Detta test är inte bara bevis på sin kärlek, det är idiotsäker.

ADVERT

Lägg till din kommentar