Oroa dig inte bli gammal, du oroa dig att växa

 Detta är ett tänkande samhälle som helhet. Det leder till viss oro.

Detta är delvis ett resultat av vilseledande annonser. De berättar för oss att vi ska hålla oss unga för evigt. Men i verkligheten  den viktigaste.

Vi fokuserar för mycket på vårt utseende, men glömmer vad som är inne i oss.

 Fira din födelsedag betyder att du har blivit ett år äldre. Har du följt upp hur mycket du har vuxit? Du är inte samma person som tidigare.

inte leva med bekymmer

eklam, TV och alla andra former av kommunikation försöker krossa oss med rädslan för att bli gammal. Dessa är inte de enda källorna till denna rädsla. Det sätt på vilket vi lever våra liv har också mycket att göra med att mata denna rädsla.

Men denna rädsla kommer inte från var du är just nu. Här är ett exempel. För många år sedan måste en kvinna få barn medan hon var ung. Detta minskade tiden hon kunde njuta av sin ungdom. Hon måste också gifta sig med  Det här är idéer som i stor utsträckning har kvar i det förflutna, men på ett sätt har de förändrats.

Har du tid för dig själv?

rbetar tvingar oss att ge upp den tid vi behöver ta hand om oss själva. Det är dags att vi kommer att använda för att odla våra sinnen, vandring  ftersom vi är unga är vi en del av otaliga icke-professionella klasser. Dessa hjälper oss snabbt att lära oss livets visdom så att vi kan gå långt i livet.

Trots tidens gång förändras inget av detta. Husarbetet blir arbete. Klasser utanför klassen blir övertid.

Slutligen har tiden gått och vi har inte haft det.

Dagen går, fylld av stress. Tanken att få allt gjort, eller att komma igång imorgon, väger i vårt sinne. Har du slutat njuta av nutiden?

Framtiden är vår nuvarande

idag och har just nu upphört att existera. Vi oroar oss bara för en morgon full av förväntningar och saker att göra. Ibland kommer dessa saker inte att hända.

Vi måste lägga ner de saker vi gillar så vi kan ta hand om vårt ansvar.

 Hur kan du få tid att gå långsamt? är du var ett barn njöt du av nuvarande tid. Du tänkte inte på imorgon. Du tänkte bara om här och nu. tt växa och lära sig var viktigt.

De fem sinnena var inriktade på nutiden. Du märkte varje känsla. Varje minut var du fortfarande förvånad.

Kanske är problemet det här: ingenting är nytt för oss. Vi har tagit tråkiga rutiner som hindrar oss från att sakta ner. De håller oss till och med från vila.

Detta innebär dock inte att du måste lämna vad du gillar att göra. ller ens att du ska ge upp de uppgifter som ingen annan kommer att ta hand om.

Vi säger att

du måste lära känna, växa och se. 

Tänk inte på fortiden eller framtiden. Gör vad du gjorde när du var ett barn. Fokusera här och nu. Om du gör det kommer du att glömma att det finns i morgon och ge allt till idag.

Spendera inte för mycket tid irriterande och du kommer att må bättre. Du kan också se att din produktivitet på jobbet ökar. Tvinga dig till

njut av allt. Tänk på vad du tycker om dig och andetag. 

Vi har idag, men ingen vet i morgon.

 Vi glömmer att göra det. utin är en del av vår komfortzon. Denna rutin börjar förstöra våra känslor. Vi börjar leva grått liv.

Det här hjälper inte oss att växa. Det hjälper oss inte att få bättre liv. Tvärtom, det förvandlas oss till ytliga människor. Vi kommer att vara ledsna och känna oss missnöjda hela tiden.

Om du fortfarande blir äldre, sluta tänka på ett ögonblick. Tänk på hur du lever ditt dagliga liv. Oavsett om tiden är långsam eller snabb, så är detta helt i vårt sinne. är vi njuter av någonting går tiden mycket snabbt.

Lär dig att uppskatta allt du gör.

ftersom rädsla, oro eller ångest för vårt välbefinnande får oss att inse något som vi vill att det ska ske en dag, vi kommer att bli bättre, att vi växer ...

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar