Uppdämda känslor kan få fysiska konsekvenser

lla våra undertryckta känslor bygga upp och slöseri med vår kropp, och detta kan leda till fysiska sjukdomar. Ja, du läste rätt.

"Vad vi inte kan uttrycka med ord som kommer till ljus i form av fysisk smärta." Kom ihåg denna mening eftersom det kommer att hjälpa dig när du behöver prata om dina känslor och tankar.

I denna artikel kommer vi att berätta 

kan Kroppen skicka många signaler även om vi inte ger uppmärksamhet åt dem. är vi stänger in våra känslor under en lång tid, 

ädsla, avund, kritik ... Vissa människor sparar alla dessa känslor i en slags känslomässiga påfrestningar, som bara tjänar till att göra oss mentalt och fysiskt sjuk.

Sjukdom är ett meddelande som vår kropp sänder oss så vi vet att vi upplever en känslomässig blockering eller att vi måste ändra eller bli av med vissa aspekter av våra liv.

är vi tar på fel sätt, vilket innebär att vi inte  eftersom vi inte vill skapa ett argument eller prata om något som kan bryta banden med någon, starta symtom och smärta att växa fram.

Många sjukdomar orsakas av att hålla känslorna i dem. n eller annan metod, eller någon del av kroppen kommer att påverkas, beroende på den känsla, som är påverkade eller obalanserad.

 och vi kan inte blunda för det.

är sådana symtom uppträder bör vi ta en paus från vår verksamhet och bestämma vilka negativa tankar eller föreställningar som är så djupt rotad i våra liv som de skadar oss.

n negativ känsla är en sjukdom

tt slags  anslutning eller relation som tankar ett symptom.

Kanske du inte ska gå till doktorn för att undersökas och att få en viss behandling. Istället är det kanske bättre att delta i en introspektion till 

Till exempel kan stressen orsaka sår eller hjärtattack. Dessutom depression orsaka förlust av energi och en ökad aptit. tt prata i generella termer är lätt. Den vanligaste smärta och problem härrör från våra känslor:

head

Detta betraktas som centrum för vår kropp. Du kan uppleva huvudvärk till följd av en ökning av hastigheten av blodet pulserar i, eller på grund av förträngning av artärerna.

Denna sista skälet indikerar  som kärlek.

Hals

Den här delen av kroppen förbinder sinnet med kroppen. är det är svårt att röra nacken kan det här orsakas av mer än en dålig natts sömn. Det kan faktiskt vara en indikation på att du har en begränsad och styv livsuppfattning.

 Samma gör för mycket stress.

Tillbaka

är du löser ett problem, känns det som att en belastning har tagits från din rygg. Denna last du bär är relaterad till de känslor och erfarenheter du har haft tidigare, som du fortfarande inte har förlåtit eller glömt.

Vidare stöder ryggraden ryggen, så att du kan utföra alla dina aktiviteter. Smärta i detta område är en varning om att något inte är rätt och att du kanske vill avge några av dina begränsade känslor.

Hjärta

Denna kropp är förknippad med kärlek, men också med andra känslor som hat. Det är centrum för våra känslor. Detta är anledningen till att hjärtkomplikationer kan uppstå när du är 

Kanske har du gått för långt med ett förhållande eller har uppmärksammat saker som inte leder till något i ditt liv.

Fötter

Våra fötter tillåter oss att gå vidare, men de ger oss också stabilitet. Dessutom ger de oss säkerhet. Därför problem med  betyder att du inte känner sig säkra, du vet inte vilken väg att ta, eller att du inte vet vad du ska tänka på framtiden och dina projekt.

Visste du att allergi är ett tecken på att man upplever en hög grad av rädsla, och att högt blodtryck orsakas av att man är vaken under en lång tid? Visste du också att urinvägsinfektioner är en produkt av negativa känslor mot våra personliga omständigheter?

Tips om hur att kanalisera sina känslor och inte bli sjuk

Kanske du trodde att bara negativa känslor kan göra oss sjuka, men det är inte riktigt fallet. Till exempel, för mycket glädje orsaka en överdriven excitation som kan skada 

ågra rekommendationer som bidrar till  den

Gratis själv från oproportionerliga känslor

tt bra sätt att börja är att identifiera de vanligaste och största känslorna. Vare sig positiva eller negativa, bundna känslor kan få skadliga konsekvenser.

Till exempel,  Hur kan vi bryta sig bort från dem? Genom förlåtelse.

Det här är en mycket modig teknik, för att du kan bli av med det som stör dig. Det hjälper också att lämna dig själv bakom tunga belastningar som du har bäras bakom dig.

avstånd dig från utlösande situationer

Så snart du ta reda på vilka känslor skada dig själv och du arbetar hårt för att ta bort dem från ditt liv, är nästa steg för att undvika ett återfall.

Till exempel vet att en brist på tolerans är ett stort problem för dig, inte rör sig mot situationer som gör dig intolerant.

Innan du är säker på att du har eliminerat roten till din känsla, 

Möt familjemedlemmar och vänner

Spendera tid med människor vi älskar är stor för själens sorg. Kanske är det rätt ögonblick att berätta allt om vad du tycker om allt du har hållit i dig själv under alla dessa år.

Det spelar ingen roll att du tycker att det är bäst att inte ära gamla minnen: Förlåtelse och läkning är bra för dig och andra runt dig.

vara i kontakt med naturen

åde det att ta en promenad runt parken, gå på semester till bergen, utföra  eller mediterar på stranden och bada i en flod och utövar utomhus, 

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar