Omfamna allt det goda du kan, och ta den med dig

önska bra saker och att omfamna allt bra och allt gott omkring oss kanske inte är något vi alla övar dagligen.

Först och främst beror det på att 

Denna ädla, rena och osjälviska önskan är inte vad du ser varje dag. Människor tenderar att ha det bästa för sig själva och för folk som är närmast dem.

u ... varför har vi problem med att främja sådana tankar och önskningar lika med alla - fungerar det inte ordentligt?

ågot att tänka på är att många av dina handlingar, ord och beteenden har konsekvenser.

Samma sak gäller 

n önskan är en visualisering av dina motiv och en önskan att agera. Om du vill ha bra saker att hända med någon, måste du också göra ditt bästa för att få det att hända och du måste göra det med övertygelse, för det här är vad du verkligen känner.

Goda önskningar beriker dig därför som en person. De kostar ingenting och gör så mycket för att dessa önskemål omvandlar dina tankar och sinnen genom att 

Vi uppmuntrar dig att tänka på detta i dagens artikel.

Guds vilja i positivt tänkande

Den klassiska idén att "Som man sår skörda man" har alltid haft en grund i verkligheten.

Men istället för att titta på detta som ett deterministiskt begrepp bör du tänka på det mer, att varje åtgärd har konsekvenser.

Se även: 

 Du pratar inte om andliga frågor eller att öva vänlighet godtyckligt, utan snarare för att det är relaterat till just din religiös eller andlig inställning till livet.

  • tt ha positiva tankar innebär att du fokuserar ditt liv på det mest fruktbara sättet. Om du vill ha bra saker att hända med familj och vänner visar du att du är förtjust i dem och att du bryr dig om deras välfärd.
  • Det verkliga problemet uppstår emellertid när det finns människor som "vill ha det värsta med att hända" med dem som de inte gillar. Vad är poängen? Vad får du av det här? Den som gillar att titta på människor som har värderingar som inte passar för sig är absolut omogna.
  • bara ihåg stadier av moralisk utveckling hos barn, som beskrivs av 

är ett barn är sex eller sju år gammal, de har bara en moralkodex, och det säger att "människor jag förtjänar det bästa, och de som jag inte gillar bör straffas. "

Denna inställning är inte konstruktiv eller socialt lämplig. Du är inte skyldig att komma överens med alla. Men att inte komma med betyder inte att du skulle vilja ha något misstag eller olycka.

Det är bättre att du vill ha dem bäst i din personliga resa. Samtidigt följer du din egen väg och hoppas att de inte korsar varandra medan du fortfarande vill ha det bästa för alla.

Vad du gör, tankar och önskningar kommer alltid tillbaka till dig.

Vissa kallar detta "Åtgärdslagen" , medan andra kallar det "oomerang-effekt" . Dessa termer kan översättas till något som är lätt att förstå.

Vänligen läs: 

  • Dina tankar och handlingar har alltid konsekvenser. tt ord som talas vid fel tid kan göra en person du älskar, gå från dig.
  • Längtan efter någonting dåligt att hända med någon kan i längden leda till att andra lämnar dig, eftersom du är ond och eftersom onda önskningar gör dem obehagliga.
  • llt du säger, gör eller vill, sätter din känsla på miljön runt dig. Så var noga med att tänka på effekterna av dina ord innan du pratar.

Innan du gör någonting, tänk på konsekvenserna, och framförallt en önskan om att goda saker ska hända med människorna omkring dig. Det är som att plantera dyrbara frön som berikar dig som en person.

Du är fri att skapa din framtid

uddha berättade för oss att "Om du vill veta om nutiden, titta på ditt förflutna eftersom det här är resultatet av det, men om du vill veta din framtid, kolla på presentera eftersom det kommer att vara orsaken. "

  • Den här idén omför sig till något så enkelt som det är klokt. Du är en fri agent och arkitekt för din egen verklighet. Som du vet har allt du gör konsekvenser, och det här är hur du formar din framtid lite efter en liten stund.
  • tt bara ha det bästa av folket runt dig kommer att forma dina känslor, ditt sätt att förstå ditt liv.

tt tillvägagångssätt baserat på ömsesidighet och erkännande av andra 

Den person som skapar en omgivning omgiven av honom som är fylld av positivitet och empati berikar sitt emotionella välbefinnande. Detta gör det möjligt att bygga en mer hoppfull och positiv framtid för alla.

Det är värt att komma ihåg.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar