Uppskattar de människor du älskar - varje dag!

Det finns ingen rikare, vackrare kärlek än någon som verkligen bryr sig och respekterar dig. Om du tar det självklart och inte tar tid att ge det näring och uttrycka din kärlek varje dag, kommer det att gå förlorat för alltid.

elationsexperterna varnar oss om är en av de vanligaste orsakerna till att par ska gå ifrån varandra. Det beror på att en part inte får den uppmärksamhet han / hon behöver.

motioner är ofta för givet, när i verkligheten är känslor som kärlek som behöver förnyelse varje dag. 

förhållande I vår artikel kommer vi att visa dig de ingredienser du måste inkludera i denna viktiga fras för din kärlek.

Kärlek att få näring varje dag blir vacker och fri

Ibland är det

att bara älskas inte tillräckligt: ??det måste också visas. är vi blir äldre, trots den erfarenhet vi har fått, behöver vi fortfarande visa hängivenhet som en bekräftelse på bindningen.

Vår hjärna arbetar med ett mycket raffinerat belöningssystem. Det här är områdena

hjärnan Den emotionella hjärnan suger oxytocin och dopamin släppt när vi upplever sann kärlek, intim och passionerad.

Vår hjärna är en komplex maskin med ett mål: att känna sig förenad och en med någon eller något.

Våra sinnen behöver ett syfte och våra hjärtan behöver människor och saker att älska.

Vi vet hur viktigt det är att älska oss själva, men för att upprätthålla ett intakt förhållande

måste vi visa vår kärlek varje dag för att stärka våra band och aktivera vårt neurala belöningssystem. Gör mig en person som känner mig viktig i ditt liv.

n partner är inte bara någon att säga hej till när du kommer hem. De är inte bara någon att berätta för alla våra problem utan att ens överväga deras.

Din partner är en med känslor och med dina egna behov. De förtjänar att vara älskade och näring.

 • ftersom de är den person du har valt att bygga en framtid med är det väldigt viktigt att få dem att känna sig viktiga för dig varje dag.
 • Varje konversation du har med din partner påverkar relationen. Kom ihåg att visa tacksamhet att ha dem vid din sida och att få dem i ditt liv.Små saker som detta gör en värld av skillnad.
 • mpatiskt språk och kommunikation är en av grundpelarna för att älska någon.
 • De små sakerna är viktiga
 • Din partner kommer inte ha gåvor eller resor till exotiska platser varje helg.

lla som älskar dig vill bara ha din närvaro

 • , inte en ursäkt i sista minuten av en middag eller planer för helgen. . n oväntad karess, en kram bakifrån, en "låt mig göra det för dig", en "du är den bästa som någonsin har hänt" eller "du gör livet mer och vackert".
 • Din partner ska vara den bästa källan till stöd i ditt liv och någon du alltid kan lita på. Men vissa människor har en annan idé om stöd: "Om jag gör det för dig, borde du göra det för mig". Det är inte rätt. Sann kärlek vet ingenting om själviskhet. Du behöver inte sätta dig själv först medan du väntar på att den andra personen uppfyller hans behov.

De lyckligaste och bestående relationerna förstår vikten av ovillkorligt stöd

 • . De vet att det är hjälmen som leder oss i svåra tider. I dessa tider när vi behöver någon mest, finns våra partners där för att påminna oss om att vi har sin kärlek och stöd.
 • lla som älskar dig kommer aldrig att skapa hinder för din tillväxt. Kärlek ger dig båda vingarna att flyga och rötter för att växa från; en trädgård som behöver lite omsorg varje dag.

Det är inte lätt att göra eftersom inte alla förstår eller vet hur man främjar personlig tillväxt

med sin partner. Inte alla vet hur man övar den privata trädgården som skapas mellan två personer i ett förhållande.

 • Sann kärlek kan visa den andra personen du bryr dig om, deras intressen, hobbies och värderingar. Det är att låta den andra personen veta att du investerar i deras lycka och personliga välbefinnande.

  ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar