Följ dessa 5 steg för ett rikt livDet handlar om att vara tacksam för allt du har, att vara mycket mer medvetna om de möjligheter, och som ett resultat, uppnå välstånd.

Denna idé, som kan verka enkel vid första anblicken, faktiskt innehåller några djupa tankar som bör återspeglas på.

Vi lever i ett samhälle där där är fysiskt felfri är synonymt med social framgång.

Hur kom vi hit? Varför känner en tonåring utan den senaste mobiltelefonen frustrerad? Varför vi hatar oss när kroppen våren mål inte passar den "ideala"?Vi måste formulera våra tankeprocesser för att tillåta oss att vara friare, mer känsliga för vad som verkligen betyder något.

Vi föreslår att vi reflekterar över detta. Därför bjuder vi in ??dig att tänka på 5 dimensioner som utan tvekan kommer att hjälpa dig att få en rikligare, lyckligare liv.

1. Kontrollera behovet av artificiell överflöd

Vi vill alla möta dimensioner som utgör byggstenar i av mänskliga behov.

 • spekter som säkerheten i ett hem, mat äta, kläder och resurser att växa och har god hälsa är viktiga, riktiga prioriteringar.
 • Jo, i det moderna samhället, det finns en annan aspekt som bevisar konsumtionssamhället.
 • Vi lever i en verklighet där vi ofta försummar vad vi redan har, och istället fokusera vårt intresse på vad vi saknar.
  • Och ibland vad vi saknar bara den senaste mobiltelefonen, en finare bil, trendiga kläder ....
 • llt detta leder till vad vi sade tidigare: Det verkar som att du har framgång eller hög status.
  • Vi vill att andra ska känna att vi är "inne", som om vi är en del av den konstgjorda homeostas som är så vanligt i vår värld i dag.
  • Tänk på det: Fundera på om dina nuvarande behov är konstgjord eller om de är giltiga.

Missa inte: 

2. Lär dig att öva tacksamhet

tt sätt att göra plats för en autentisk rikt liv är att vara tacksam för det du redan har. Det är något vi inte tycker så mycket om, något vi värnar som vi borde.

 • Var tacksam för din egen existens: att leva och vara i den här världen är en underbar sak, och varje dag du är medveten om det, nya möjligheter kommer i din väg. Med detta tänkesätt kan du inte låta bli att vara 
 • Förstå vad härliga saker du har omkring dig, familj och vänner, sanna skatter som ger dig en autentisk rikt liv i vardagen.

3. Överflöd är en av de enklaste, mest grundläggande sakerna i livet.

Överflöd betyder inte att ditt bankkonto har många nollor i slutet.

Det betyder inte att samla vänner på sociala nätverk eller samla kläder i din garderob, smycken i dina lådor eller bilar i ditt garage. Lyckans lycka kan hittas genom att uppskatta de enklaste och mest grundläggande sakerna som kommer upp i ditt dagliga liv: ett ljuvt ögonblick som delas med en vän som du gör något gott och stolt över själv eller bara genom att ta en promenad ensam och njuta av naturen.

 • Läs om:

Var själv och du kommer aldrig att misslyckas

4. Sluta fokusera ditt liv på vad du behöver Vi vet att det inte blir lätt att starta denna tankeprocess i ditt dagliga liv. Det är inte lätt eftersom vi lever i knapphetstid, oavsett om vi gillar det eller inte.

ra arbete är inte rikligt och social ojämlikhet är vanligt i många städer i världen.

tt ha ditt eget hem är ofta ett privilegium eller en ambition som kräver ett stort offer eller investering.

 • Kanske har du inte en perfekt
 • kropp
 • , det idealiska förhållandet eller ett jobb som gör dina färdigheter glansiga. Du kan inte fokusera ditt liv bara på vad du saknar.
 • Om du gör det kommer du att drunkna din verklighet i allvarligt missnöje. Uppskatta vad du har, vara tacksam för det och se din verklighet i ett nytt, hoppfullt ljus. Livet är fullt av möjligheter, och du kommer bara se dem om du känner dig värdig, lugn och har ett gott självkänsla. Läs också detta:

är du blir äldre inser du att vissa matcher inte är värda att bekämpa 

Vad menar vi med välstånd? 

en tid när du kan bekräfta dina drömmar, önskningar och hopp.

tt rikligt inre liv är hur du kommer dit. Det kan ta lite tid att komma dit, men med motion kan du ändra din inställning. självkänsla

och respekt för dig själv, kommer du att kunna röra sig mot att uppnå dessa dimensioner.

Sätt det i praktiken: Huvudbilden gjord från

wikiHow. com

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar