Ge barn älskar att svälta sin rädslalla barn som kommer till världen behöver mer än bara mat, skydd och säkerhet. Kärlek är så nödvändigt att om det är frånvarande eller otillräckligt i ett barns liv, orsakar det allvarliga problem i deras utveckling.

Du kanske har hört talas om anslutningsstörningar tidigare. Detta är en känslig och komplicerad sak som förtjänar ytterligare utforskning för att förstå det helt.

På vår sida idag vill vi bjuda in dig att utforska detta intressanta tema med oss. Ge barnen kärlek varje dag. Med ovillkorlig kärlek kommer vi att ge dem den styrka och vägledning de behöver för att växa till mogna vuxna som är arkitekterna bakom sin egen lycka. Den delikata men kraftfull band mellan föräldrar och deras barn

banden mellan en mor och hennes barn börjar i livmodern med navelsträngen som vårdar utvecklingen av barnet.

Den varma helgedomen i livmodern tjänar också att förmedla känslor mellan de två för att ytterligare stärka detta band.

band som börjar vid födseln

På senare år har det upptäckts hur viktigt det är för nyfödda tillbringar så mycket tid i närheten av moderns hud som möjligt.

Läs

De 4 viktigaste värden att förmedla till dina barn Födelsedagar idag följa så många olika protokoll att barnet ofta kommer att ledas av många olika händer innan de slutligen ges till mamman efter att hon vaken från anestesen.

Många studier har gjorts om detta ämne, och de har följande slutsatser:

Det nyfödda måste vara i kontakt med moderns hud som den känslomässiga band kommer att skapas.

 • ebis tränger in i världen genom sina sinnen och moderns bröststemperatur ger barnet en varm känsla av säkerhet som omedelbart höjer barnet.
 • Moderns hjärna släpper omedelbart oxytocin, ett hormon som är direkt förknippat med kärlek och behovet av omsorg och tillgivenhet mellan mor och barn.
 • är ett barn amning från sin mor för första gången
 • oxytocin Det är viktigt för en baby att vara i kontakt med sin mammas hud. Det är ett utmärkt sätt att bygga upp ett förhållande.

Internetdelning Störning

Vi vet att faktorer såsom nedläggning, kan brist på sann kärlek, missbruk eller en instabil barndom full av upp-och nedgångar utan en känsla av trygghet leda till ett barn blir värre

emotionella problem n associeringsstörning uppstår som ett resultat av traumatiska frakturer i känslomässiga förhållandet mellan barn och föräldrar

 llt detta har allvarliga konsekvenser för barnets utveckling, och det leder ofta till förhållanden såsom hyperaktivitet, posttraumatiskt stressyndrom, känslor av ilska ...

u, vilket kan vara svårt att tro, är att barn ibland lider av brist på vård. Tänk på följande situationer som exempel:

Vissa barn är i dagis från en mycket tidig ålder på grund av föräldrarnas ansvar för sitt arbete. Detta kommer dock att orsaka ganska oro för barnet.

 • Varje barn har sina egna behov. Och i en familj med fler barn kan detta väcka avund och behovet av att få "mer hängivenhet" än andra.
 • Vissa barn kan spendera tid efter födseln i en inkubator, och detta kan ge ett stressrespons som ett resultat av att de är separerade från mamman.
 • Utforska

10 Saker friska par gör tillsammans 

Vi ska inte skylla oss själva. Som vi har nämnt har vissa barn fler behov än andra, och det är något som alla föräldrar ska vara medvetna om.

Ge dina barn älskar och deras rädsla kommer att svälta

Vi kan bekämpa fäststörningar med sann kärlek och en stark, frisk band som bygger på respekt och säkerhet som kan förbättras på följande sätt:

upprätthålla fysisk kontakt med nyfödda: amning är verkligen positivt, med smekningar, kramar, kärleksfulla ord ...

 • Vårda barnets gråt.
 • är de växer,
 • tveka inte att låta dem veta att du bryr dig. släppa rädslan , ge vingar till sina drömmar, ge dem självförtroende och de verktyg de behöver för att stärka deras självkänsla. Glöm inte att läsa:

Lär barnen lycka, inte perfektionism andet mellan förälder och barn är en osynlig tråd närs av kärlek. Det är navelsträngen som alltid håller dem ihop.

n stark, kärleksfull förbindelse skapar starka kärleksfulla barn och ger dem modet att de behöver följa sina drömmar.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar