Adjö dröm prins, jag föredrar en verklig person

 som vi har sett i äventyrsfilmer eftersom vi var unga. Ändå har jag inte kunnat hitta honom av någon anledning.

lla mina relationer har varit smärtsamt, de inte uppfylla mina , och i många fall var jag beroende av min partner gjorde mig glad och självsäker.

Jag sökte noga efter drömpriset tills jag insåg att han inte var riktig.  och falska illusioner.

Den stora lögnen om Dröm Prince

Vi känner alla till historien om hur drömmen prinsen räddar prinsessan som är fångad i ett högt torn eller hotas av en drake.

Den charmiga, artig, respektfull, heroiska prins, vars pris för hans ädla handling är en prinsessa som inte kan hjälpa sig själva och kan inte vara glad om en prins kommer och räddar henne.

På grund av detta har vi vuxit upp med att tro på att vi behöver någon som kommer att göra oss glada.  ensam  Om ingen älskar oss, kan vi inte känna oss älskade; Om ingen vill ha oss, kan vi inte känna oss önskade.

Är det att vi behöver erkännande från andra för att vara något? 

emotionell missbruk. Vi klämmer fast i vår andra hälft och tror att vi är så förälskade att vi är i molnen. Vi associerar med dem på grund av vår stora rädsla för att förlora dem.

Utan den personen är vi ingenting, vi förlorar vår identitet. Varför händer detta? ftersom

har vi tillåtit den andra personen att definiera vem vi är och att göra dem lyckliga. Vi har gett vårt ansvar till vår drömprimer som vid flera tillfällen inte svarade som vi förväntade oss.

Det är okej att vara ensam

Har du någonsin använt någon för att undvika att känna sig ensam? Kanske är ditt första svar "nej", men om du har hoppat från förhållande till en annan är ditt svar förmodligen "ja".

fter en paus bör vi låta oss vara ensamma.

 Det är sant att ordet "ensam" är läskigt, väldigt läskigt. Men frågade du dig själv varför? Uppgör du för människor som fyller tomrummet medan du väntar på att ditt drömpris kommer?

Han kommer dock inte, inte bara för att han inte existerar, men för att du inte lär dig att vara ensam.

Du är rädd.

 hängivenhet  Vi kan inte försöka älska en annan person om vi inte lär oss att älska oss själva först. Vi kan inte associera med människor som i själva verket inte ens gillar oss. Dessa typer möter oss inte så som vi vill att de ska.

För att lägga sig ner borde aldrig vara svaret.

Du förtjänar det bästa och det är okej att vara ensam.  Öva avskildhet

är du blir alltför fäst vid din partner, och du ger dem en mening i ditt liv som är obesvarad, lider du kraftigt, när de går, slutar ditt liv.

Men om du tänker på det kommer det inte att hända med vänner, lärare och andra relationer, som av någon anledning slutar flyta ihop.

n "andra halvlek" är alla för dig,

 n dag kanske bara en vanlig person kommer att dyka upp. För att inte göra dig glad eller fylla dina tomrum, men att göra en vacker resa med dig.

Om relationen inte fungerar är det bra! Låt det gå Ditt liv kommer inte att sluta eftersom någon bestämde sig för att lämna dig eller eftersom saker inte fungerade eller saker ändrades.

Du är komplett, du kan spara dig själv och du är inte längre i en intensiv sökning efter någon att uppfylla alla dina behov. För att du vet vad?

Ingen kan ge vad du behöver bättre än dig själv.

Om du inte gör det, förbered dig själv för att uppleva hur det känns som "kärlek". ndra kan göra dig besviken. Vill du börja älska dig själv och sluta vänta på att någon annan ska göra det?Läs mer "

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar