Uppväxt är också om att leva med vad som skada dig

tt växa handlar inte bara om att fira födelsedagar eller att se en rynka under ögonen när du ler. tt växa upp betyder att man övervinnar svårigheterna och får visdom som hjälper dig att bli starkare, friare och lyckligare.

ågot som alla vet är att det ibland inte är tillräckligt med tid att läka dina sår eller lindra din rädsla.

Även om åren går, kan du fortfarande ha nonsens mot vissa personer eller rädsla för vissa situationer som har orsakat skador i det förflutna.

tt växa upp betyder också att du njuter av det ögonblick när du äntligen konfronterar demonerna ansikte mot ansikte när du kan le utan dem smärta.

Det är en slags visdom som alla kan uppnå genom att övervinna sin rädsla och restriktiva attityder. Låt oss ta reda på hur.

Växande upp - Konsten att vara känslomässigt fri

Livsupplevelser kommer inte bara när du blir 30, 40, 50 eller 70 år gammal. Det finns människor som trots att de bott i årtionden fortfarande inte förstår vad det betyder för att uppnå det lugna inre balansen som kommer med emotionell mognad.

Kanske är du på väg att fråga: men ... är det nödvändigt att lida för att lära sig?

Vi rekommenderar: 

Svaret är nej: det finns inget krav på att du måste lida för att lära dig. vad exciterar dig och vad som ger dig verkligt värde i livet.

Det som ofta händer är att lidande är det som tvingar dig att reagera. Du kan beskriva den känslomässiga smärtan du upplever som en övergång till att bli "återfödd" för att öppna möjligheter efter att du har 

Vi uppmanar dig att reflektera över detta ämne.

Din hjärna vet inte hur man ska vara glad

Kanske har du fått denna uppmärksamhet. iologer som stanislao achrach, en expert på cerebral neuroplasmicitet, har visat att 

 • Lycka är något vi alltid strävar efter, generation efter generation.
 • Hittills i denna evolutionära kedja av genetiska förändringar och förbättringar har människor ännu inte uppnått förmågan att vara naturligt lyckliga.
 • Din hjärna är mer intresserad av att lära sig att överleva, och alltid den bästa läraren att lära.

"jag inte vågar korsa gatan vid rött ljus för att jag vill bli överkörd" eller "Denna person skrämmer mig eftersom jag vet att de kan skada mig" eller "Jag är rädd för att flyga, eftersom jag är säker Jag vill dö ".

ädsla hjälper till att garantera din överlevnad, men samtidigt kommer det Det här är något intressant att reflektera över.

Läs 

För att växa upp, måste du kunna ändra din

n av de mest effektiva sätten att främja känslomässig mognad är genom att veta hur Måste anpassa sig till ändringar, och till och med se fram emot dem.

 • Om du inte gillar det, är det bättre att gå ut och leta efter något bättre.
 • Om en situation gör dig är det dags att ändra det.
 • Om du har en attityd som du inte gillar och det håller dig från att uppnå dina mål måste du ändra det.

tt växa upp betyder inte bara att kunna vidta vissa åtgärder för att förbättra dig själv personligen, men att kunna bli av med rädslan att även om det hjälper dig att hålla dig vid liv, ge dig inte någon lycka.

Du kanske undrar varför det är så svårt för människor att förändras.

 • Människor ansluter förändringar med smärta och ingen tycker om att vara smärta.
 • Förändringar kräver att du utvecklar vissa färdigheter och strategier som många tycker att de inte är beredda för.
 • Ändringar går alltid hand i hand med rädsla, med en instinkt som talar om att "Det är bättre att du stanna där du är, eftersom även om du är missnöjd du är minst vid liv."

Se också: 

Det här är fel inställning. Lycka är frånvaro av rädsla, och växa upp betyder att du kan le på vad som skadar dig för att du inte längre känner rädsla för att det inte längre betyder något för dig.

Du måste acceptera att förändringen inte nödvändigtvis är traumatisk. llt du behöver göra är att låt dig riva bort, utan motstånd.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar