Vanor för ett lyckligt förhållande

är  eller filmer? Finns det en hemlighet dold under tusen låser som berättar hur man når den tillfredsställelse du vill ha i ett förhållande?

I denna artikel kommer vi att berätta några vanor du kan börja använda så att  blir fantastiskt.

Hur får du ett lyckligt förhållande?

Detta är en av de stora frågorna. Den goda nyheten är emellertid att 

Den enda frågan är om du kommer att begå dig. 

Ta en titt på följande tips:

1. li med dig

Det betyder att du måste göra ditt förhållande en prioritet över allt annat. tt gå med i krafter är en aktivitet som 

är du gör det här, 

Å andra sidan, om en av er går till sängs och somnar innan den andra, ändra denna sak. Det gör det svårt att få en konversation.

2. Har gemensamma intressen

är du träffade är det troligt att något fick din uppmärksamhet och du klickade på. är tiden går, kan dina intressen och vad du gillar ha förändrats.

tt av de största problemen i moderna par är att 

Det är inte nödvändigt att du gillar samma saker. Men om möjligt borde du ta lite tid varje dag att spendera tid tillsammans och njuta av fritiden. 

Du kan aldrig visa för mycket kärlek.

Det är inte tillräckligt att bara säga "ha en bra dag" innan du går till jobbet. Fysisk kontakt är viktig. n kyss eller kram varje gång du säger adjö eller hej

, kan förbättra ditt förhållande. Olyckliga partners brukar inte hälsa varandra under någon del av dagen. Detta inkluderar om de har spenderat flera timmar från varandra. 4. Spendera tid ensam.

är du har skapat en familj är det svårare att få tid för dig själv.

Dina åtaganden och dagliga aktiviteter gör det svårt. är tiden går, har du mindre och mindre tid för dig själv som du kan använda med din partner och ingen annan.

Du bör försöka att

reservera minst en timme varje vecka, där ingen kommer att störa dig. Du kan äta middag på en restaurang på fredag ??kväll, ta en promenad i parken eller titta på en film på TV. Viktigast, det finns ingen annan present.

5. Låt inte diskussionerna växa

Hur många gånger har du börjat tala om något litet och det växer till ett rop-kamp?

Detta händer eftersom en sak leder till en annan. Som ett snöboll blir det bara större och större.

Du måste

koncentrera dig på problemet du har till hands och gör allt för att lösa det  Om problemet till exempel är brist på pengar, fortsätt inte att argumentera om personliga relationer, barnen etc. (såvida de inte är direkt relaterade till huvudproblemet).

  • 6. Uttrycka dina känslor

lla gillar att få

komplimanger  Det spelar ingen roll hur mycket tid du spenderar tillsammans:

försök att säga något trevligt till den andra personen från tid till annan. Det här låter som en av dessa fraser: "Slipset ser bra ut på dig", "Jag gillar hur middag var", "Du ser snygg ut idag", "Du ser väldigt snygg ut i den klänningen" , etc.

7. Le tillsammans

n känsla av humor är en av nycklarna till ett lyckligt förhållande.

Det här är utan tvekan ett grundläggande verktyg som ökar samarbetet mellan er båda. Dessutom hjälper det i svåra situationer. tt skratta åt något innebär att relationen är hälsosam och intim. Dessutom visar det att du båda arbetar som ett lag.

8. o Intimate

fter att ha gått igenom "smekmånad dagar". kan ditt förhållande vara relativt sexlöst. är tiden går, visas barn, problem uppstår eller du har skyldigheter. Dessa saker kan avstå från intimitet.

Du kan dock

njuta av intimitet på ett annat sätt.  9. Fråga vad du behöver

tt vanligt misstag är att tro att den andra personen ska veta vad du vill eller värdet.

Under ett förhållande kommer du att veta vad din partner tycker om och är intresserad av. Men

du är inte alls "tydlig".  Det betyder att inte lämna någonting till chans eller misstankar. Det kan trots allt leda till fler problem än lösningar.

Vid

talar öppet om dina behov, känslor eller vad du vill från den andra,  På så sätt kan du till och med prata om "komplicerade" teman utan problem. Det här inkluderar pengar, familj eller hur man höjer dina barn.

10. Har gemensamma mål

Du måste definiera de

mål som du kan nå som ett par  Det är väldigt viktigt att prata om framtiden för att fastställa (ungefärliga) datum där du når sina större mål. Dessa inkluderar att gifta sig, få barn, flytta eller resa.

Separata sovrum kan vara en fördel med förhållandet

Sova i separata sovrum kan vara en fördel och lösningen på deras problem som ett par. Detta beror på att önskan för vår partner ökar. Läs mer "

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar