Har du blivit lurad? Det här är vad du ska göra

 Det är dags att bli medveten om och ta ansvar för något som byggdes på kärlek.

Men när någon är otrogen, gör  Tyvärr kan detta aldrig bli en verklighet.

Även om du aldrig har lurat på din partner, så kan vi säga vad vi säger nedan och låta dig förstå varför människor agerar som de gör.

Läs detta: 

Om du har varit otrogen, ta ansvar

Vissa människor  så relationen är inte skadad. Men de betalar ett hård pris i frånvaro av ärlighet.

Förr eller senare kommer det att komma ut. Det kan bero på att de fortsätter att vara otrogen eller för att de lämnat bevis på det.

Oavsett, det är  Om du älskar dem, måste du alltid vara ärlig.

n annan sak som händer mycket,  tt säga saker som "Jo, vi har inte sex så ofta som tidigare" eller "Det är bara vårt förhållande är kallt nu" kan göra att den andra personen känner sig skyldig.

Det borde inte vara fallet. Det är ett tydligt försök att manipulera och brist på ansvar för att erkänna vem det verkligen var som att röra sig upp.

Missa inte: 

fter otrohet, få avstånd

Ibland kan personer som har blivit lurade  De är rädda för att de kommer att förlora dem och är desperata att bli förlåtna.

Det är när de trycker på dem för att omedelbart fatta beslut om förhållandet. De ber, de knäar ner, de gråter ... llt detta är bara 

 Så kan den andra personen få ett perspektiv på vad som hände och att ha friheten att göra det bästa beslutet.

Den som har varit otrogen behöver platsen för att lägga sina tankar i ordning också. Tänk på varför du var otrogen och fundera på varför din nuvarande relation kanske inte har varit övertygande för dig.

Det är viktigt att  och starta en ny. Det verkliga problemet kommer när du förnekar det eftersom romantisk kärlek - eller "i alla sina dagar" - är så engrossad i ditt hjärta att du inte kan förstå det faktum att du kanske har torkat ut ett förhållande med ett enda misstag.

Du är rädd för att erkänna att sakerna inte fungerar längre.

 Läs:

För att acceptera vad som inte kan ändras. 

Vi gör alla misstag.

 Medan det är sant,

måste du lära dig att acceptera misstroget.  är allt kommer omkring, om de vill lämna relationen, är det rätt. Du bör

acceptera det utan att försöka få dem att förändra dig. Dessutom bör du vara medveten om att förhållandet aldrig kommer att vara som det brukade vara. llt förändras efter ett misstag så här och du bör komma ihåg det.

tt vara otrogen är något som kan hända, men att ta ansvar för det och inte försöka övertyga den andra personen om att ge dig en ny chans är mycket viktigt.

ADVERT

Lägg till din kommentar