För att starta igen, oavsett vilken ålder du är

 Det hoppar in i det okända. Det andas och säger adjö till och saker som du måste sätta bakom dig.

Det är ganska möjligt att du måste starta om flera gånger. Kanske var denna "omstart" resultatet av ett problem på jobbet, något mer personligt eller med familjen.

llt som kan hindra oss från att ta steget och leta efter vår egen lycka, är att vi tror att "det är för sent" och att vara en viss ålder innebär att vi måste ge upp, vi bara Måste leva med hur saker är nu, för våra möjligheter har redan passerat oss.

Det här är helt enkelt inte sant. Det är aldrig för sent att börja om och hitta din egen lycka. Det är faktiskt din plikt att vara lycklig.

Vi vill att du tar lite tid att reflektera över dessa tips för att börja om, oavsett vad problemet kan vara.

Starta åldrar

Tänk på din framtid och vem du vill vara

Om du är full av tvivel, oro eller rädsla, kan du prova följande visualisera motion: föreställ dig själv i 2 år, Men föreställ dig att du är glad, fullständig och fredlig.

Tänk nu hur du känner. Istället för att söka detta glädje ideal, kom ihåg att endast inre fred, balans och övergripande är tillräckligt i detta liv. ge dig själv en chans 

Ibland är det att vara ensam priset du måste betala för frihet 

lla ändringar kräver Du fattar små beslut

som kommer att få dig närmare dina mål ibland. Det här är några exempel på mindre mål som vi bör ställa för oss själva: Idag kommer jag att kontrollera min ångest och

 • min oro . ftersom jag redan vet att jag kommer att börja om igen accepterar jag detta ansvar och accepterar mitt beslut. Jag ska ändra min rädsla för inre fred och beslutsamhet. Idag ska jag söka efter mer information om hur jag hjälper mig att börja om över (lediga platser, hjälp från sociala tjänster och andra offentliga organisationer).
 • Du är inte så ensam som du tror: Leta efter rätt stöd.

Det kommer förstås att ge nya känslor av rädsla och ångest.

tt sätt att hitta styrka är att känna att vi har någon som stöder oss Var smart när du letar efter det stöd du behöver. Familj och vänner kanske inte kan ge dig det bästa rådet, och de kan också föreslå att du inte gör det eller att du måste "stanna ut lite längre.

 • Om du har fattat beslutet att starta om
 • leta efter support från personer som har gått igenom något sådant. Läs om

5 känslomässiga sår från barndomen 

Om det förflutna tjänar ett syfte, det är att lära oss något och ge oss visdom Du är klok i erfarenheter och livsläror. Det ger dig extra mod, vilket är ett kraftfullt vapen. är vi tar ett steg mot förändring kommer allt att bli otroligt nytt, men det betyder inte att förändringen är dålig. skrämma oss, men det ger oss möjlighet att nå våra drömmar. Vad vi alla vill ha mer än någonting annat är att må bra om oss själva - fritt från rädsla, tårar och misslyckande. Dessa saker bestämmer inte vem du är , men de ger dig motivationen att fortsätta tills du hittar din framgång.

li av med begränsande tankar och övertygelser

 • "Jag är för gammal, jag kommer aldrig hitta ett nytt jobb. "Tänk på vilka färdigheter du har och vara kreativ när det gäller att" sälja "dig själv. Detta kommer inte bara leta efter ett jobb, det hjälper dig också att komma i kontakt med dig själv.
 • pplicera din kreativitet.

"Jag har aldrig varit ensam, så jag vill bara vila." Lämna dessa begränsande tankar bakom dig, och kom ihåg att ensamhet är en återspegling av din frihet, det är precis vad du behöver för att skapa din egen lycka

 • "Jag vet att jag kommer att misslyckas och allt kommer att gå fel. " Släpp av den här idén. Du är inte psykisk, och det betyder att du inte kan gissa vad som kommer eller inte kommer att hända. Kom ihåg att tankar skapar känslor, och negativt tänkande kommer att leda till samma typ av fatalistiska attityder.
 • "Ingen stöder mig och det kommer inte att vara värt ansträngningen ändå." Stärka inte denna typ av idéer. Den viktigaste källan till stöd som du måste lita på är den som kommer inifrån. Därefter kommer bra , familj och andra människor i ditt liv att erbjuda dig sitt stöd för att hjälpa dig att bygga ett nytt liv. 
 • 11 livsmedel som hjälper till att bekämpa ångest Lite efterhand kommer du att inse att allt har varit värt det. örja från "början av" är inte lätt eller enkelt, men kom ihåg att du förtjänar att vara glad och att kunna lämna de dagarna med mörkret och smärtan bakom dig.
 • ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar