Så att du får fred med dig själv

 Jag har trots allt skadat mig så mycket och låt mig själv ledas av så många förvirrande meddelanden att jag har blivit min egen värsta fiende.

bara genom att gå ut, vi bombarderas med en massa meddelanden, annonser och affischer som säger att vi måste vara tunnare, dölja rynkor vår, har fylligare hår ...

Vad händer om vi har några extra kilo, djup rynkor och tunt hår?  Kommer vi ens att vara ledsen för oss själva?

Men även om det här är verkligheten som ligger framför oss, är det upp till oss att bestämma om det är sant eller inte. Vi måste bara titta på andra kulturer för att se om de har andra standarder för skönhet.

Varför  och som i realiteten är overkligt och svårt att uppnå?

Hålet perfektion

Vi kan betrakta sökandet efter  som samhället ställer på oss inom räckhåll, men i verkligheten är det som ett hål som vi fortsätter att falla i.

Det finns ingen slutet och det finns ingen väg ut, för vi bombarderas med budskap från alla håll om vikten, tillväxten och skönheten vi ger för mycket trovärdighet till.

Vi flytta mellan söta och fula, det goda och det dåliga.Kanske kan vi vakna glad på morgonen. Glad med personen vi ser i spegeln. Men vad vi ser när vi går hem, kritiken och avslag, får oss att känna oss ledsna och frustrerade.

 för att passa in så att resten av samhället accepterar oss.

Men även om det är unikt och annorlunda är det viktigt att lära sig att inte jämföra oss med andra.

  • Vi kan inte låtsas att vi har smala ben om vi i verkligheten är mycket större. tt inte acceptera eller avvisa sanningen kan skapa en nödsituation som inte kommer att bli ett bra resultat.
  •  nge inte samhällsstandarder för vad som är vackert som sant. I verkligheten har dessa standarder förändrats betydligt över tiden.
  • Vi måste bara titta på det förflutna och hur människor var vid den tiden, vad deras uppfattning om skönhet var, för att se att detta är sant.

Har vi verkligen inte lärt oss att stoppa oss från att bli sönder?

Skapa fred är möjligt

Det är inte omöjligt att skapa fred med dig själv. Sluta skylla dig själv. 

Är det inte sant att de som inte har något emot att vara vem de fångar vår uppmärksamhet?tt vara unik gör att de sticker ut. Och de bryr sig inte om att bli avvisade. Deras unika karaktär lockar värdiga människor.

Det är ett fritt sätt att skada oss själva och inte vara lycklig. Dessutom förtjänar vi att njuta av livet utan att låta oss skadas av dessa frågor som bara är estetiska. tt skapa fred med oss ??handlar inte bara om ytan utan även av alla de trosar som omger oss, och många av dem har byggt sig djupt in i våra sinnen.

Till exempel har vi en tendens att

säga "nej"

helt enkelt för att vi vill vara trevliga för alla eller för att vi anser att kärlek innebär att vi måste lida av orättvisor.  får oss att leva i situationer där vi inte känner oss bekväma.

Men samhället lärde oss det, och det ger oss stor trovärdighet.  och att öppna ögonen på den verkliga verkligheten. Inte den som andra vill idealisera och uppvisa.

Det är möjligt att få fred med vårt sanna jag. tt släppa av allt vi trodde var sant, vilket gjorde livet så svårt. Det är dags att befria oss från den stora vikten, sluta skylla oss själva, sluta vara som någon annan.

Det är dags att få oss att skina.

Huvud:Lita på livets process - du är rätt där du måste vara och du har kontroll Du har ingen anledning att lösa vad livet ger dig. Varför inte spela en aktiv roll och ta ansvar för din framtid? Läs mer "

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar